truliandedzombileš! Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Volim muziku bliskog istoka. Vrela poput večne pustinje, pomućuje razum, budi niske strasti, poziva na ples do smrti od žeđi. Što s evidi i na ovoj temi. Ako će ovde neko da igra to mora biti trbušni ples. Quote
Black desire Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 "A quarter? He'll be dancing for hours!!!" Elem, kad pirotski Alen Islamović pusti glas svi ovi mirati padaju u vodu momentalno. Quote
Guest HEFEST Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Ima li sta bolje od miraza? Quote
Black desire Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Meni su zasad najbolji od svu decu. Quote
Guest HEFEST Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Vala prilicno dobri. Meni najbolji uz Edens Curse - Trinity. Juce skidoh Wisdom - Judas i odusevio se. Divna muzika i po malo cudan vokal. Quote
Chicken Little 420 Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 sa jednom bonus pesmom: http://www.mediaboom.org/356536-myrath-tales-of-the-sands-2011-north-american-edition.html Quote
truliandedzombileš! Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Nisu se nešto preterano maknuli od prethodnog izdanja, ali za tim i nema potrebe. Sazreli i naglasili ono što ih i čini dobrim i naposletku snimili sjajan album - najbolji do sada. Quote
Runner Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Meni ovaj Myrath nista posebno. Vidim da su hvaljeni, pa sam dao sansu ovogodisnjem albumu, ali nista; prva pjesma moze proci, a ostatak albuma ravan k'o daska. Bez dileme, mnogo volim da cujem orijentalne melodije u rock i metal muzici, ali ocigledno da imam prevelika ocekivanja. Nakon dva fenomenalna albuma turskog Mezarkabula ("Anatolia" iz 1997. i "Unspoken" iz 2001.), tesko da me ista vise iz ovog domena moze fascinirati. Quote
Guest HEFEST Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Mezarkabul je nesto totalno drugacije i nema ni priblizno toliko orijentalnih melodija. Naravno veoma dobar bend i slusam ga rado ali Myrath-ov novi album je mnogo bolji ruku na srce - prst u dupe. Hehehe Quote
Vassiet Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 nikako nikako i nikako da mi legne ovo i juche nekad pustim i sad mi smeshno shta sam propushtao... kakav je ovo album znachi savrsheno... i stvarno shta to fali narodnjacima!!! Quote
Vassiet Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 svi mi koji smo nastali od turaca koji su posedovali isto toliko PENISA!!! Quote
Jovan Cvijic Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 (edited) Još jednom da podvučem: MYRATH je snimio izuzetan album, IMHO. Kakav napredak u odnosu na prethodno ostvarenje - ništa komplikovanije, ali preciznije, ubojitije pa i komercijalnije, ako ćemo da budemo realni. Tursko-arapski-kakavgod melos nikada nije zvučao bolje uz svu masnoću i ubitačnost bogate rifologije Kod mene u top5 za 2011, definitivno. edit: Glede Kamelot istočnjačkih fazona, kod njih mi se maltene povraća kad ih čujem, ali ovde, u Myrathlandu, sve leže na svoje mesto. Edited January 9, 2012 by Jovan Cvijic Quote
Angelystor Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Stavljati OL u recenicu sa ovima je za kamenovanje. Mozda kada bi pomenuti pravili muziku za pink ili tako nesto. Jeftino i predvidljivo, gitarije u svojoj sopstvenoj dimenziji DZ odvratnosti. 1 1 Quote
Vassiet Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cek44NrUcHw&feature=related Quote
Night Prowler Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 Japanski bonus - Fate In Motion - http://www.4shared.com/mp3/zxIxz2ws/MYRATH_-_Fate_In_Motion.html Quote
Black desire Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 Stavljati OL u recenicu sa ovima je za kamenovanje. Mozda kada bi pomenuti pravili muziku za pink ili tako nesto. Jeftino i predvidljivo, gitarije u svojoj sopstvenoj dimenziji DZ odvratnosti. Idi slusaj neki zaboravljeni tres metal. 1 1 Quote
Angelystor Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 (edited) Da znas da 'ocu. Realno, to je i najbolji podzanr thrash-a. Isto savetujem i tebi. Edited April 14, 2012 by Angelystor Quote
Lotus Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 Japanski bonus - Fate In Motion - http://www.4shared.c..._In_Motion.html Treba mi registracija da bih skinuo... Quote
Night Prowler Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 http://depositfiles.com/files/nhjelcwyk Quote
Black desire Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Da znas da 'ocu. Realno, to je i najbolji podzanr thrash-a. Isto savetujem i tebi. Neka hvala, svi zvuce isto Quote
Tanya Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Vidi ovo je tema otkad je izasao novi album, a sta je sa starom? Bilo je tu bas dosta pisano kad se pojavio prvi album svasta nesto smo komentarisali. Bilo bi lepo da se spoje teme. Elem odlican je treci album, naslusala sam ga se baaaaaaaaaas mnogo otkad se pojavio i preporucila ga svima zivima. Produkcija odradjena genijalno, kao i na prvom albumu. Drugi album sam svuda kritikovala, razocarali su me sa njim, digla ruke skoro od njih, cak se i plasila da poslusam treci, kad ono bum! Mnogo prijatno iznenadjenje bese. (na ovom forumu se pojavim svakih par godina pa onda nisu bas svezi utisci ) Quote
Saša Grbić Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Ja sam ih zapazio sa onim drugim albumom. Složiću se s vama da su odlični. Ovaj iz 2011. godine još nisam preslušao, ali moraću što prije. Quote
DBrave Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 (edited) Danas nesto vrtim youtube i izbaci mi link za poslednji album : http://www.youtube.com/watch?v=ZMZBjfvQ4Tw Sjajan album, sad ga stavljam na skidanje. Odavno trazim nesto sto lici na Amaseffer (jer od drugog albuma sam digao ruke, ko zna kad i da li ce uopste izaci ). Sve preporuke ko jos nije slusao ako neko moze da uploaduje ove dve bonus pesme bilo bi lepo : 11. Apostroph for a Legend (north american bonus track) 12. Fate in Motion (japanese bonus track) Edited May 22, 2013 by DBrave Quote
Guest HEFEST Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Album je keva mada meni su super i prethodni. Quote
Recommended Posts