banne_marduk Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Grajnd bend iz Rume, nastao prvog avgusta 2011. Do sada imao 3 svirke i snimio demo "Celih 5 minuta". Evo vam par linkova pa recite sta mislite! Quote
banne_marduk Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 Ово је скроз до јаја Hvala! Quote
Јарослав Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Јел има неки линак за даунлоуд? Quote
banne_marduk Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 Јел има неки линак за даунлоуд? Ovde nisam uspeo da ti posaljem pm, pa sam ti poslao na fejsu Quote
banedeathmetal Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Bez uvrede, ali ovo veze nema sa Grind-om. Govorim to zbog vas, bolje da nadjete neki vama blizi "termin" kako da opisete tu muziku koju svirate, jer ovo stvarno nema veze sa Grind-om. Malo mi je sledeci komentar van teme, ali ja licno zaista ne volim bendove koje smatraju Grind ili Grindcore "neozbiljan pravac muzike" i koji to koriste samo zbgo sprdnje neke i zajebancije. Ima toliko toga dobrog u tom pravcu, i dosta Grind bendova (stranih, naravno), zvuce nekad uzivo ili na snimku 10x brutalnije nego neki Death, Thrash ili Black Metal bendovi...a to sto na osnovu verovatno vasih tekstova ste se klasifikovali kao Grind bend, iskreno, po meni nije u redu, ili za bilo koga ko voli da slusa Grindcore i njegove podzanrove. U svakom slucaju sredno sa daljim radom... 3 Quote
banne_marduk Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 Bez uvrede, ali ovo veze nema sa Grind-om. Govorim to zbog vas, bolje da nadjete neki vama blizi "termin" kako da opisete tu muziku koju svirate, jer ovo stvarno nema veze sa Grind-om. Malo mi je sledeci komentar van teme, ali ja licno zaista ne volim bendove koje smatraju Grind ili Grindcore "neozbiljan pravac muzike" i koji to koriste samo zbgo sprdnje neke i zajebancije. Ima toliko toga dobrog u tom pravcu, i dosta Grind bendova (stranih, naravno), zvuce nekad uzivo ili na snimku 10x brutalnije nego neki Death, Thrash ili Black Metal bendovi...a to sto na osnovu verovatno vasih tekstova ste se klasifikovali kao Grind bend, iskreno, po meni nije u redu, ili za bilo koga ko voli da slusa Grindcore i njegove podzanrove. U svakom slucaju sredno sa daljim radom... Mi na nas zanr gledamo kao mesavinu punk-a,grind-a,black,death i thrash metala sa jos po nekim elementima.Nazivamo ga grajndkor a ko voli nek' izvoli i nazove ga onako kako njemu odgovara,klasifikacije nas i ne zanimaju preterano.Pozdrav! Quote
banedeathmetal Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 OK, naravno. Ja sam samo izneo svoje misljenje i dao sugestiju, ostalo je sve na vama da se pokazete. 666 1 Quote
solicitor Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Nesto na temu Zaklane Celjadi. Sasvim u redu, SUPPORT! 1 Quote
banne_marduk Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 Ako je neko 5.11 u Šapcu neka poseti! 1 Quote
dimmu1 Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 (edited) meni ovo izdanje malo podseca na 'igra debela mecka' od analizatora. sto naravno nije nista lose. sve ove krace pesme su mi favoriti,a posle njih odma dolaze lako je papi,crna metla i sspk. pozitivno sam iznenadjen i nadam se da ce jednom i killing spree oziveti i izbaciti barem neki ovakav kvalitet snimka cisto da se to cuje. tesko je ovako nesto strpati u neki zanr metala,muzicki grindcore,a sto se tice tekstova Edited October 24, 2011 by dimmu1 2 Quote
banne_marduk Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 (edited) meni ovo izdanje malo podseca na 'igra debela mecka' od analizatora. sto naravno nije nista lose. sve ove krace pesme su mi favoriti,a posle njih odma dolaze lako je papi,crna metla i sspk. pozitivno sam iznenadjen i nadam se da ce jednom i killing spree oziveti i izbaciti barem neki ovakav kvalitet snimka cisto da se to cuje. tesko je ovako nesto strpati u neki zanr metala,muzicki grindcore,a sto se tice tekstova Hvala ti Darijuse jos jednom! I ja se nadam da će Killing Spree jednog dana oživeti! evo jos pesama! xD i Edited October 24, 2011 by banne_marduk Quote
AnaLizator Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Ave Glib !!! Evo jednog snimka sa svirke sa Analizatorom : http://www.youtube.com/watch?v=SbUZ8Q95XYU 2 Quote
Sale B.C. Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 he he, jeb'o mamu koji zakon!!!! 2 Quote
banne_marduk Posted October 25, 2011 Author Report Posted October 25, 2011 Ave Glib !!! Evo jednog snimka sa svirke sa Analizatorom : Hang the pope! fuck yea Hvala za snimak i nadam se da cemo opet svirati zajedno! Quote
Zyel Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Složio bih se sa nekima ovde, ovo baš i ne bih nazvao grind-om, ali bitno je da se cepa, kako god se to što radite nazove. Podrška za moje Rumljane! 1 Quote
banne_marduk Posted October 26, 2011 Author Report Posted October 26, 2011 Evo koji snimak uzivo! 1 Quote
destruction of mankind Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Demo zvuči jako zanimljivo! Samo prašite! 2 Quote
banne_marduk Posted October 27, 2011 Author Report Posted October 27, 2011 Ako neko želi da skine naš snimak sa svirke, može ga skinuti na ovom linku! Traje PO sata i ima 22 pesme, a ovako izgleda: 1 Quote
banne_marduk Posted December 26, 2011 Author Report Posted December 26, 2011 (edited) Kaver za naš sledeći demo pod nazivom "Drugi demo"! Demo izlazi krajem januara/početkom februara! Na njemu će biti 15 pesama and...yeah..that's it! Edited December 26, 2011 by banne_marduk Quote
banne_marduk Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 "Promocija" demoa u Rumi! Demo bi trebali da snimimo sledeće nedelje, na njemu će biti 13 pesama: 01. Grom 02. Ja sam svoju Micu zaklao k'o gicu 03. Poko loko 04. L.L. Fag 05. Flatus Vaginalis 06. Koprofagičarka 07. S.K.P 08. Mangulice 09. Splitalika (Ri-Rikorded) 10. Milivoje 11. Krvavo žito 12. Papa Doxy 13. U nedelju je proba Quote
banne_marduk Posted March 29, 2012 Author Report Posted March 29, 2012 (edited) Šabac! Edited March 29, 2012 by banne_marduk Quote
Recommended Posts