bradilko Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 loren babić i ekipica, nie loše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 22, 2019 Report Share Posted June 22, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 EPIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 dobar nostalgija inducer album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 https://getmetal.club/164851-uneven-structure-paragon-2019.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 svi sviraju tosinove gitare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Ovi su mega vrući trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 meni slaba ta nova. preporučio bih recimo stare dobre rif majstore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 12 hours ago, Haos sam ja said: Ovi su mega vrući trenutno djentanescence 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 1, 2023 Report Share Posted September 1, 2023 kad to spomenu, čak je i ovima uletela da zameni evanescencekinju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 3, 2023 Report Share Posted September 3, 2023 Ne znam za vas, al meni Courtney iz Spiritbox ima facu i generalno je sva takva da mi je na ivici da bude trandza. Inace, Spiritbox i ceo ovaj novi talas modernog djent / stagod metala mi je totalno meh i ne radi me uopste, totalno je postalo neinteresantno. Tune-uj gitare sto nize mozes, pravi progresije kao u pop muzici, produkcija kao u pop muzici sa sve efektima i sta ti ja znam, bem li ga. Da ne pominjem tek koliko meatridera cela scena ima, posebno na Sleep Token koji kao bend tek ne kapiram nista. Disclaimer, nije da hejtam pravac ili bilo sta, ima brdo do jaja bendova, Northlane mi se dopadaju relativno, Bleed From Within poslednji album mi je bukvalno main workout muzika, al' generalno ove bendove gore koje sam pomenuo ne mogu da skapiram niti cujem nesto inspirativno / interesantno da me povuce. Da bar gruva ko Bleed From Within i da je straightforward pa da znam za sta se koristi, ovako me ne radi uopste, pokusavaju bendovi da budu previse edgy i nesto kao unikatni, a naprave sranje koje ne mozh ni slusat niti zapamtit sta si slusao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 3, 2023 Report Share Posted September 3, 2023 Bome meni ova gore Spiritbox stvar prava hitčina. Nema tu neke filozofije, iza sve te šminke ništa ne vredi ako nemaš hit a ovo je hitično do jaja a to im je verovatno i cilj a ne da se pravi neka muzička revolucija, sve je to ionako neki nu nu metal. Po meni bendovi ovog tipa koji ne mogu da ubodu hit iako koketiraju sa pop strukturama su goli kurac, što ovde nije slučaj. Daleko mi je ovo od muzike koja bi mi bila u nekom vrhu afiniteta al hit uvek priznajem, a taj neki bleed from within bukvalno mešam sa milion istih nekih neupečatljivih ljudi reptila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 3, 2023 Report Share Posted September 3, 2023 (edited) da se ne lažemo spiritbox pravi hitove i definitivno su jedan od bendova koji će biti sve veći na sceni. mene ova stvar jednostavno nije kupila 😄 ali ipak su najveći boom i emergence u poslednje vreme napravili bad omens-i, sa poslednjim albumom su poleteli u nebo, rasprodaju sve koncerte poslednje tri turneje. jako su dobro uboli taj pop element i od jednog bring me the horizon wannabe benda došli tu gde su trenutno. dosta gej, ali neosporan kvalitet. Edited September 3, 2023 by bradilko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 4, 2023 Report Share Posted September 4, 2023 Poslušao sam sve 3 ove pesme i iako su sve dosta različite, iskreno sve su mi odvratne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 4, 2023 Report Share Posted September 4, 2023 teška priča Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Isto, smorina od benda. On 9/3/2023 at 11:54 PM, Haos sam ja said: Daleko mi je ovo od muzike koja bi mi bila u nekom vrhu afiniteta al hit uvek priznajem, a taj neki bleed from within bukvalno mešam sa milion istih nekih neupečatljivih ljudi reptila. Poslusaj malo bolje Bleed from Within - ja ni ne slusam taj fazon muzike, ali da imaju hitova, imaju. Bukvalno su by the book hit-making band, struktura, hookovi, produkcija, melodije itd. Samo nisu pop kao Spiritbox i ostala ekipa u poslednje vreme. Daj sansu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Gledao sam ih brale i live, goli prosek tog fazona po mom mišljenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted December 1, 2023 Report Share Posted December 1, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 17 Report Share Posted June 17 francuska škola, suludi rifovi, ultra melodične solaže kakvih nema u ovom žanru, nova pevaljka se odlično snašla, isti ovakvi uživo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 18 Report Share Posted June 18 Majmunski ples je to. Nemojmo se zezati. Mislim, zastranio sam i ja, al se uglavnom zezam... Uglavnom. Na sta ovo lici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 20 Report Share Posted June 20 😄 od svega pomalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts