ljubicasta Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Improstor i CK13 s ponosom vam predstavljaju 3 muzička projekta na balkanskoj turneji: Nadja (CA), Aidan Baker (CA) i Ghone (GR) Nadja - www.nadjaluv.ca Nadja - duo koji čine kanadski muzičari Aidan Baker i Leah Buckareff. Muzika koju prave se kreće između eksperimentale, drona, ambijentalne muzike i doom metala. Izdali su brojne albume za izdavačke kuće poput Alien8 Recordings, Conspiracy Records, Hydrahead Records i Robotic Empire. Aidan Baker - www.aidanbaker.org Aidan Baker je kanadski muzičar. Nastupa kao solo izvođač i u okviru dua Nadja. Iako višestrani muzičar njegov primarni instrument je električna gitara kojom stvara muziku koja varira od eksperimentale/drona to ambijentalnog post roka i savremene klasične muzike. Izdaje za izdavačke kuće Alien8 Recordings, Die Stadt Musik, Important Records i Beta-Lactam Ring Records. Ghone (GR) - http://www.facebook.com/catchthesoap Lični projekat John Kontan-a ispred CTS Production nezavisne etikete koja organizuje balkansku turneju Nadja i Aidan Baker. Svoju muziku opisuje kao psyche drone/shoegaze/noise. Karte u pretprodaji možete kupiti od 10. oktobra u Klubu Omladinskog centra CK13, od 17h do 23h svakoga dana sem nedelje ili ih možete rezervisati slanjem emaila na [email protected]. Karte u pretprodaji: 300rsd Na dan koncerta: 400rsd 1
Lou Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Čuo sam da će neko da ih dovede i u Beograd, jer je ortak sa Bejkerom, ali izgleda da je to samo priča koju prosipaš da bi zadivio žensko društvo.
azal Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 isao bih da ne igraju Giants-i tad. prioriteti
Talvi Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Koji će kurac ovo u podforumu o svirkama?
Stolet Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Hteo sam da postavim isto pitanje, Nadja na svirkama, Osmi Putnik na koncertima
Lou Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Pusti sad to, neka se javljaju ovi koji idu iz Beograda, da vidim postoji li plan.
chess Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Ufff neverovatan dozivljaj, stvarno je sjajno bilo, moglo je i duze al neka, ja sam prezadovoljan
Recommended Posts