Earendil Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 Ovakva tema je valjda postojala. Inache su odlichni...Blessed Be i ovaj Paris su ql Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted December 3, 2002 Report Share Posted December 3, 2002 OK, receno je, a ja cu sad da po stoti put ponovim da je to komercijalno sranje, skoro toliko lose k'o HIM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVIL MORGAN Posted December 19, 2002 Report Share Posted December 19, 2002 Pa i komercijalne stvari mogu biti dobre na odredjen period. E ne diraj mi HIM, posebno sam vezan za njih jer sam s njima poceo dok sam jos bio mlad i zelen :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodflower Posted December 20, 2002 Report Share Posted December 20, 2002 Ja posto sam nova, nisam ranije videla ovakve topic-e, pa cu reci da ih mnogo gotivim. Cula sam doduse samo “Blessed Be” i to prvi put pre jedno godinu dana, i i dalje se odusevljavam tim albumom. Sve u svemu gotivim ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted December 20, 2002 Report Share Posted December 20, 2002 Izvini, razuemm ja tebe, no ne znam ko moze a da ne popljuje HIM? I dalje stojim na tome da su 69 Eyes produkt izbacen da bude "gotski" i da je to stoga obicno da ne kazem sta. Muzika i zivotni stil dolaze iznutra a nisu smisljeni i pazljivo proracunati plan kako da se proda sto veci broj diskova i karata na koncertima. To vazi i za HIM i za 69 Eyes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted December 20, 2002 Report Share Posted December 20, 2002 Ja posto sam nova, nisam ranije videla ovakve topic-e, pa cu reci da ih mnogo gotivim. Cula sam doduse samo “Blessed Be” i to prvi put pre jedno godinu dana, i i dalje se odusevljavam tim albumom. Sve u svemu gotivim ih. Ooo.. eve nam jos jedne komshinice a: a: svakim danom sve nas je vise i vise 8O Inace..... da.... stvarno jedan dobar band.... Ovaj novi album "Paris Kills" jeste malkice komercijala... ali momci i dalje rade dobru muziku a: ponekad toliko prijaju mojim usima... da to nije normalno.. a: mnogo mi se dopadaju.... A sto se HIM tice..... pa... naravno.. volim i njih a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted February 21, 2003 Report Share Posted February 21, 2003 Stvarno, ne mora da znachi da ako je neshto komercijalno nije kvalitetno .Nisu ti ljudi krivi shto im ide od ruke da naprave neshto slushljivo .Ima toliko dobrih bendova koji su postigli neki veci uspeh , ne znaci da mi ne treba da ih slushamo jer smo kao neshto alternativni , pa ocemo da se izdvajamo ,pa tako propustimo neki kvalitetan bend. 69 eyes su OK ,dobri su za djuskanje i imaju tu lepu melaholichnu atmosferu zbog koje ja slusham gothic,najvishe mi se svidja Stolen season (pochetak iste lichi malo na Clan of Xymox(a Sleeping with lions vuce na HIM ,dobro , ipak su komshije)). Stivi je jednom pushtao Wasting the dawn ,to je ,eto, lepa pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted February 24, 2003 Report Share Posted February 24, 2003 Odlichan bend!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted February 25, 2003 Report Share Posted February 25, 2003 Odlichan bend!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 26, 2003 Report Share Posted February 26, 2003 Odlicni su...Blessed be je jako dobar...a Paris Kills je malo komercijalniji kao sto rece Midnight Madness...ali i on je ok....sve u svemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted February 26, 2003 Report Share Posted February 26, 2003 Izvini, razuemm ja tebe, no ne znam ko moze a da ne popljuje HIM?I dalje stojim na tome da su 69 Eyes produkt izbacen da bude "gotski" i da je to stoga obicno da ne kazem sta. Muzika i zivotni stil dolaze iznutra a nisu smisljeni i pazljivo proracunati plan kako da se proda sto veci broj diskova i karata na koncertima. To vazi i za HIM i za 69 Eyes Slazem se, ali i jedan i drugi bend se veoma lako lepe za uvo i iako su s vremena na vreme otuzni za slusanje- mogu da budu veoma simpaticni a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOMB1 Posted March 18, 2003 Report Share Posted March 18, 2003 ... Kick the chair right under me... Odakle im ideja da napisu pjesmu o Brandonu Leeju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 20, 2003 Report Share Posted March 20, 2003 Pa i komercijalne stvari mogu biti dobre na odredjen period. E ne diraj mi HIM, posebno sam vezan za njih jer sam s njima poceo dok sam jos bio mlad i zelen :oops: e i ja... uvek ce mi ostati u srcu... samo su me strasno razocarali sa DS&BH... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted March 28, 2003 Report Share Posted March 28, 2003 odlican bend.............jesu komercijalni ali su ok.............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 Nema veze sto su komercijala.. ne treba deliti muziku po tome koliko je komercijalna ili ne komercijalna.. meni se oni svidjaju.. posebno vokali... a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKEYES Posted April 12, 2003 Report Share Posted April 12, 2003 ta mislite o pesmi CHEIR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted April 12, 2003 Report Share Posted April 12, 2003 ta mislite o pesmi CHEIR? :? :? :? CHEIR :? :? :? Valjda misli na The Chair . Wow, sad kad se setim ta pesma je 2-3 nedelje bila na vrhu rock liste na Viva_zwei 8O! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted April 12, 2003 Report Share Posted April 12, 2003 inace 69 eyes su ok iako izgledaju pomalo homoseksualno Brate,ako oni izgledaju homoseksualno :roll: :roll: :roll: Sta je sa svima i homofobijom? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted April 12, 2003 Report Share Posted April 12, 2003 Valjda zbog dugih kosa . Ili zato sto pomenuta osoba zna da pevac HIM peva pratece vokale u bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted April 12, 2003 Report Share Posted April 12, 2003 Valjda zbog dugih kosa .Ili zato sto pomenuta osoba zna da pevac HIM peva pratece vokale u bendu. Jao,pa daaaaaaaaaa.......Verovatno zbog toga i jesu homoseksualci 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORTMAIN Posted April 15, 2003 Report Share Posted April 15, 2003 nisam rekao da su homo vec samo da lice pa jel gledo neko spot za the chair(obratite paznju na bubnjara) inace ja volim 69eyes,a him mi se gadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 15, 2003 Report Share Posted April 15, 2003 Nema veze sto su komercijala.. ne treba deliti muziku po tome koliko je komercijalna ili ne komercijalna.. meni se oni svidjaju.. posebno vokali... a: a: posebno vokal Ne slusam ih, videla sam 3,4 spota i ne bih mogla ono da slusam. Previse opusteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted April 15, 2003 Report Share Posted April 15, 2003 Bubnjar izgleda kao da je gay? :? Meni je on SUPERSEXY CCC,mladi veseljace....... :ne: :ne: :ne: ne vidis dobro 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORTMAIN Posted April 16, 2003 Report Share Posted April 16, 2003 Nema veze sto su komercijala.. ne treba deliti muziku po tome koliko je komercijalna ili ne komercijalna.. meni se oni svidjaju.. posebno vokali... posebno vokal Ne slusam ih, videla sam 3,4 spota i ne bih mogla ono da slusam. Previse opusteno. ma da,za tebe su samo opaki blackeri.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts