Orbituated Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Nabavila sam Devils pre neki dan i skroz je fin album Najvise mi se svidja Lost boys,a svidja mi se i Christina death i sve ostale su ok..... Chuo sam Lost boys .... ql je pesmichica .. daj daj daj Devils .. daj da narezem ..nja Quote
dark_lilith Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 hocuuuuuuuuuuuuuuu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Vladan Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Nabavio sam ga i stvarno je odlican!!! Poz Quote
Dead on Arrival Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Nabavio sam ga i stvarno je odlican!!! Poz Jeste,nema ni jedna budjava pesma..... Quote
Autumn_harmony Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Solidan bend, ima dobrih stvari ... All American Dream i ceo Blessed Be Shto se Devils-a tiche, nije loshe ... moram josh da ga slusham Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Hm... jos uvek nemam Devils. Vidim da ga ovde svi hvale, a videh spot za istoimenu pesmu i nije mi se svideo. At all. I guess da cu morati da preslusam prokleti album (ako ga ikada nabavim, that is). Blessed be je stvarno Quote
Dead on Arrival Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 U opste mi se ne svidjau raniji radovi 69 eyesa(pre Blessed be),Wasting the dawn jos i moze da prodje,ali Bump'n'Grind ili Savage garden je bzvz....... Quote
PlanetHell Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ne znam koja je fora u spotu "Devils" sa pevacem koji vrcka ko Ville !!!??? Ja volim "Chair" very much Quote
mai Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 za valentine's dobila straight from suomi poslednji album (lestate ) i ne prestajem da ga slusham ... za sada no favs.. mozda beneath the blue..ma sve! Quote
Kali Agna Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Hm, preslusala sam Blessed Be & Paris Kills, sta znam, nije lose, prija za uvo, ali nekako su mi vise rock nego metal Quote
Vladan Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Pa oni nisu metal! To je dark rock ili ti gothic rock! Tako oni kazu za sebe! Poz Quote
tovar Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 to je taj metalizirani goth rock sa opasnijim riffovima. u principu fenomenalna party muzika. Quote
diluvium Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 "The 69 Eyes filmed a brand new music video for their first international single release LOST BOYS from the album DEVILS during the Christmas week 2004 both in Philadelphia and in Hollywood with the director and MTV star Bam Margera and his crew. THANK YOU EVERYBODY THERE in Philly and also The Rainbow Bar & Grill on the Sunset Strip in Hollywood, all our Hollywood Vampire brothers and MadMan Apparel" Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 obozavam da ih cujem na nekom najty... betty blue... ali ih jako retko slusam kod kutje... Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 A ja ih bas preterano slusam these days... pogotovo The Chair, znaci, istopice mi se mozgic od toga Hahaha, a danas sam kucala neku moju pricu i slusala gorepomenutu pesmu na repeat i upada keva i kaze mi " 'Ajdedodji da rucas kad se "odmracis"!!! " Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 meni mama to kaze kad slusam little angel... koji smo mi pozeri... Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 I'm so saaaad, nobody likes meeee, life is baaaad... To sam i ja pomislila Sedim sama u sobi s navucenim roletnama, pisem mracnu pricu i slusam 69eyes! Sto je najcrnje - njih i Sisterse na smenu! POZERKAAAAAAA!!!! Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 tell me about it... idem u skolu danas, crna suknja,crna kosulja,crvene starke sa crnim pertlama,slusam nosferatu i dioramu, naravno zvezda u kosi. prilazi mi naj drug- onaj to si ga upoznala- i kaze nesto u fazonu :"Ko ti je umro?" a drugarica iz odeljenja dobacuje : "Niko, samo je doslo prolece!" pozeraj:) Quote
Sinstrel Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Tek sam juce preslusao album pa cisto da kazem koju rec o "Devils". Kao prvo cuje se vise nego ocigledan stari zvuk The 69 Eyes kombinovan sa ovim novim, znaci vratili su se starom zvuku ali zadrzali goth glas i klavijature. Pesme su manje zanimljive nego na prethodna dva albuma i cuje se i ovde bolest koji vuku svi uspesni evropski metal/rock bendovi sa svojim novim albumima. Prosecne pesme zapakovane u fenomenalnu produkciju. Pesme koje treba pomenuti kao bolje na albumu su recimo: "Devils", "Lost Boys" (najbolja sa ovog albuma), "Sister Fo Charity", "Jimmy". Ostale su ili prosecne ili dosadne. Malo se i ponavljaju, atmosfera u pojedinim pesmama lice na prethodne albume sto je svakako minus. Moglo je ovo i bolje. Cekam "Angels". Ocena: 6/10 Quote
PanzerGoth Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 dakle, bila sam toliko smotana i ometana skolom, da nisam otisla na konci. jebiga...ali bice jos prilike. Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Spot za "Lost boys" se vrti ka' besan na VIVI+ Super je, mada iritira BAM MARGERA koji se pojavljuje u spotu Dodjavola, prokleta mirodjija! A pesma je extra, pogotovo fenomenalne klavijature Hehehe, i Jyrki se mnogo smesno vrcka i cupka... Ne stoji mu. A i Jussi se preterano lozi, as usual, ali na to zamerki nemam Quote
solicitor Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Tek sam juce preslusao album pa cisto da kazem koju rec o "Devils". Ocena: 6/10 Ladno si dao bolju ocenu T/D/F u nego 69 eyesu .... Ajd sad na ispiranje ushiju, i ponovo preslujas 69 eyes Slazem se da album nije spektakl, ali je od T/D/F bolji bar za 2 ocene Quote
Sinstrel Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Pa dobro ukusi se razlikuju. Meni je T/D/F bolji bend od The 69 Eyes te tako cu uvek biti naklonjeniji njima. Verovatno album nije toliko los ali moram jos da ga preslusam ali sam siguran da mi nece biti bolji od T/D/F. Quote
PlanetHell Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Svidja mi se album, opustajuci je..... Najvise mi se svidja "Sister of Charity", doduse refren im je bas bogat, ali atmosfera u pesmi je odlicna!!! Ja sam gledao "Devils" na MTV i VIVA +..... ----->KOMERCIJALA Quote
solicitor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Pa dobro ukusi se razlikuju. Meni je T/D/F bolji bend od The 69 Eyes te tako cu uvek biti naklonjeniji njima. Verovatno album nije toliko los ali moram jos da ga preslusam ali sam siguran da mi nece biti bolji od T/D/F. JA recimo dok sam slusao ovaj album 69 eyes nisam se nesto mnogo uzbudio, ali mi je nekako bilo skroz opustajuce i nisam mogao da nadjem neku zamerku, kao i neku posebn pohvalu, dok mi TDf na ovom albumu povremeno deluje veoma bledo, tako da mi je prosto dosadno da slusam. To je razlika po meni izmedju ova dva albuma. Quote
Recommended Posts