Sinstrel Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 U svakom slucaju The 69 Eyes je pitkiji za slusanje. Ispeglanija produkcija, tihe gitare, blag bubanj, smirujuci vokal, tako kontam da je svakako lakse slusati 69 eyes nego t/d/f koji ima metalske gitare, nagruvan bubanj i agresivniju produkciju. Quote
MissionVao Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Skinula sam neke live stvari, bas su smor za gledanje ali su zato spotovi... imam betty blue, devils, wasting the dawn, the chair,gothic girl.. Quote
Sinstrel Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ma spotovi su im Dopada mi se za Chair. Jednostavan ali efektan. Spot za Devils nije los ali i nije nesto. Zelim da vidim spot za Lost Boys. Quote
solicitor Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 U svakom slucaju The 69 Eyes je pitkiji za slusanje. Ispeglanija produkcija, tihe gitare, blag bubanj, smirujuci vokal, tako kontam da je svakako lakse slusati 69 eyes nego t/d/f koji ima metalske gitare, nagruvan bubanj i agresivniju produkciju. Ih, pa valjda sam ja neki metalac majku mu Ne smetaju meni jake gitare i meni je recimo Epilogue bolji od svih albuma 69 Eyesa, ali to ne bih mogao reci i za zadnj TDF. Quote
Sinstrel Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 (edited) Poslednji, kolega, poslednji album! Elem ti metalac?! Ma da... vise mi licis na nekog hip-hopera! Elem da ne offtopicujem... preslusaj dobro IV i videces da je bolji od Devils! Edited April 4, 2005 by AzzA Quote
diluvium Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ma spotovi su im Dopada mi se za Chair. Jednostavan ali efektan. Spot za Devils nije los ali i nije nesto. Zelim da vidim spot za Lost Boys. Imam spot za Lost Boys. Veruj mi nisi nista propustio. A buduci da je Bam Margera pravio spot moze se pretpostaviti na sta lici(i on je u spotu ) Uglavnom Devils je bolji. Iskreno se nadam da ce za Feel Berlin biti bolji spot nego za Lost boys. Link za spot: http://www.jussi69.narod.ru/engl/mainengl.html ENJOY!!!!!!!!!!!!! Quote
Sinstrel Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 E bas ti hvala za link! Pa kontam Lost Boys je super pesma pa kao ne moze valjda toliko los spot da bude...?! Ili moze?! Quote
diluvium Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 to je moje misljenje. Neki misle da je fantastican, ali ne volim bas spotove koje pravi Bam, nisu trebali da mu dozvole da napravi, ali sta je tu je. Ti sam prosudi Quote
Valtiel Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ALBUM JE DOBAR I RADUJE ME POVRATAK STAROM ZVUKU SA KLAVIJATURAMA. Quote
miss Penny Lane Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 nemam poslednji album. kakav je? Quote
PanzerGoth Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 skroz je okej. meni se licno svideo. Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 A spot je stvarno Idu okolo, pijance sa BAMOM itd. Al' bitno je da je Jussi poslednji pao s mosta Quote
*Wednesday Adams* Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 wasting the dawn je odlican album!!! devils nikako da mi sjedne Quote
mai Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 ja ih vishe volim kad su .. buchniji i agresivniji.. ali mi se devils svidja @dilivuim- hvala za link spot za lost boys mi nije toliko losh .. ima dobre momente.. ali mi previshe lichi na pomeshan materijal, tj. kao video+shooting the video.. i naravno, bam me uzasno nervira otkad je on chlan benda??? omiljeni momenti - prvi put kad se pojavljuje jyrki sam+mesec+bats ..= elvis, baby i pred kraj spota, kad se u pozadini vidi hollywood.. dobro mu stoje one cvike Quote
Sinstrel Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 E meni se bas dopada spot za "Lost Boys" verovatno i najbolji The 69 Eyes spot. Samo Jerkyu nikako ne stoji da onako vrcka. On je i onako komican lik (i ruzan I must add) pa mu ono vrckanje skroz retardirano stoji. Quote
MissionVao Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Sad imam i Danse d'Amour i nije nesto... zasto neko ne napravi neki zanimljiv spot, kao Manson (recimo Long Hard Road ili bilo koji...) Quote
Dani Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Dopada mi se za Chair. Jednostavan ali efektan. Spot za Devils nije los ali i nije nesto. Zelim da vidim spot za Lost Boys. Da, dobar je & zanimljiv. Skidam sada oba spota, bas da vidim kakvi su... izgleda da mi je dosadno. Quote
*Wednesday Adams* Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 imam sve spotove osim lost boys. na dvd-u isto skakuce , totalno smijesno. Quote
MissionVao Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Skida se koncert, ohoho moram skinuti lost boys, sad me nervira sto mi fali Quote
Jessy Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Ma spotovi su im Dopada mi se za Chair. Jednostavan ali efektan. Spot za Devils nije los ali i nije nesto. Zelim da vidim spot za Lost Boys. Da,za Chair se slazem.Sto se tice Lost boys,zateci ces ga ovih dana na Vivi.U spoti se pojavljuju Ville Valo i B. Margera ili kako se vec zove,bar po recima mog brata.Ja sam samo ovlas odgledala spot.Karakteristicno za njih,ima kilo sismisa u spotu,Jyrki uglavnom nosi njegove cvikere,a spot sam po sebi me nije odusevio...Oni kao vise s nekog mosta...ne znam,nije mi to to.Ali pesma je OK.Ne znam kakve su ostale s albuma Demons,al zasad je po meni Paris Kills neprevazidjen... Quote
MissionVao Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Devils je cool samo zbog njega u kozi iako i dalje mislim da lici na Elvisa, u tom novom izdanju Quote
Jessy Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Devils je cool samo zbog njega u kozi iako i dalje mislim da lici na Elvisa, u tom novom izdanju Potpuno se slazem po tom pitanju,mmmmmmmm,koza,haba,haba Quote
MissionVao Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 moram konacno da probam kakav je tip u kozi, valjda cu uskoro... do tada cu da se mazim u koznom minicu i zamisljam da imam dlakave noge Quote
Recommended Posts