lunja Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Ja sam samo ovlas odgledala spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 moram konacno da probam kakav je tip u kozi, valjda cu uskoro... do tada cu da se mazim u koznom minicu i zamisljam da imam dlakave noge Ne zaboravi da stavis crne cvikere,pustis kosu preko lica i stanes ispred ogledala za vizuelni uzitak Naravno,pod uslovom da imas dugu crnu kosu...Uf,ovo vec postaje uvrnuto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Da protumacim moju "dubokoumnu"misao... Kad sam rekla ovlas,to je znacilo da, em sto ga nisam gledala od pocetka,em sto sam tad kasnila na neko okupljanje,pa sam malo pakovala stvari,malo bacala pogled na ekran. Ipak je Jyrki,ma koliko god pozirao u spotu,a izgledalo mi je kao da pozira, i dalje mnogo sexy!Tako da potpuno kapiram Double Fire P.S.Mada ni gitarista nije za bacanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 bazzie je baja na kub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 P.S.Mada ni gitarista nije za bacanje jel to onaj sto izgleda vrlo mrko i strashno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 da,on-Bazzie.Zato je i sexy,ima tako mocan look. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Sa zakashnjenjem poslusah novi album i sasvim je fine!!! Na momente se malo oseca Danzig shmek, shto je sasvim cool, posebno u Devils. Prodakshn je i ovoga puta ullllltra snazan, mozda cak i najbolji do sada. Omiljene Beneath the Blue, Feel Berlin i Christina D. Al meni i dalje ostaje Wasting the Dawn kao najjachi album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 bazzie je baja na kub. jeste vala, iako je jussi zvanicni sexy bastard benda, bazzie je stvarno inace, meni je spot za Lost Boys sranje; dobro je uradjen ali mi se ne svidja ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEaD liViNg dOll Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Imaju najqt bubnjara na svetu sa najqt nadimkom Ako to nije vec ustanovljeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 jussi je suvise isfuran i ispoziran. ima ga u 99% finskih tabloida i pojavljuje se na previse pseudo-mondenskih zurki... nesto tu ne stima. nikako. ali ok, on to voli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEaD liViNg dOll Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 jussi je suvise isfuran i ispoziran. ima ga u 99% finskih tabloida i pojavljuje se na previse pseudo-mondenskih zurki... nesto tu ne stima. nikako. ali ok, on to voli. Ma sve je to ok Pohvala bi, zapravo vishe trebalo da bude upucena njegovom stilisti, koga, verujem, svakako ima...daleko od toga da ga drzim na desktopu ili ishta slichno.Lepo osmishljeno...to je sve...mada bi to moglo da stoji i za ceo bend...chiji tekstovi, usput, umeju strashno da me izdeprimiraju svojom banalnosti...ne uvek, ali deshava se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 ma on je najqt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 jussi je suvise isfuran i ispoziran. ima ga u 99% finskih tabloida i pojavljuje se na previse pseudo-mondenskih zurki... nesto tu ne stima. nikako. ali ok, on to voli. Pa dobro, to mu je uloga... Mora neko da bude platonska kurva benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 aaa,upravo otkidam na pesme sa Devilsa...mnogo su jake...Moram priznati da sam se navukla na sve pesme s Paris Killsa i Blessed Be-a,al zato mi se njihov raniji pank fazon ne svidja...S Devilsa mi je zasad naj Feel Berlin Svidja mi se i neka njihova ranija pesma Lost little girl Shto se tiche ekipe-jes' da su pozerchine,al su zato sexy pozerchine Jyrki mi je i dalje miljenik...ali TimoTimov "total coldblooded stav" je tako privlachan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 I ja sam se sada zarazila slusanjem Devils....... Moj favorit je ''lost boys'',Shelly je kriva za to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Moj favorit je ''lost boys'' Uze mi rec iz usta... I spot nije los... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ,,Lost boys " je dosta prisutna na najtovima, odmah uz (sada vec isforsirane) The Chair & Betty Blue... nadam se da ce biti nekih novina po tom pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Sto se tice Devilsa,favoriti su mi trenutno Jimmy i Sister of Charity i naravno,najbolja, Christina Death.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Sisters of Charity je keva!Sve sa nim "popovima" i zvonima na pochetku....ta je josh bolja od Feel Berilin... Shto se tiche spota Lost Boys...hehe moram priznati da Jyrki ima dara za vrckanje,a i dobru opremu za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 da, stvarno je ok spot. i ne znam na kojim su to nightovima "isfurane" lost boys i betty blue? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ne kazem da su isfurane, vec da se neke stvari previshe forsiraju ... Konkretno, kada je u pitanju BettyB i Chair, setila sam se vudua... Bio si tamo, pa bi trebao da znash. Uostalom, ko razume shvatice .. Mogli bi da cujemo neke druge pesmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Uze mi rec iz usta... I spot nije los... To je onaj spot u kojem on vrcka...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 da u koznjaku... Najjebozovniji mi je u spotu Gothic girl dok sedi na fotelji i onda lizne prst... Shto se tiche Voodooa i 69 eyesa-tamo se forsiraju zadnjh godinu dana samo 2 pesme-Chair i Gothic Girl...moramo Stiviju da trazimo neshto novo od njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ja posle duzeg vremena ustanovio da mi se najvise svidjaju u Wasting the dawn... koji sam btw tek skoro nabavio... i prva reakcija je bila - dodjavola , ovo nisu oni... smisleni tekstovi su me najvise pokolebali ... Truck on , All-american dream , Who's gonna pay the bail? - opcinjen sam - bas je onako bajkerski... hard&heavy ... ko bi rekao da je to isti bend... razvio sam totalno novo postovane prema njima... Inace uprkos svemu , clan sam bubnjarevog fan - club-a... svako ko uspe da polomi vise od 10 palica za vreme od sat i po je moj idol... pa cak i ako tokom nastupa ima toliko spustene farmerke da mu se skoro vide prepone ;P... Devils-e jos nisam nabavio... Da li su im tekstovi i dalje onako talentovano glupi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 super ! nije naka frka za vreme - sad su ispiti i tako to , ali bi voleo da ih kad - tad preslusam... Jesu 'malo' pozeriska , jesu im tekstovi takvi kakvi su , ali su mi ipak bas drag bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts