Kali Agna Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 da u koznjaku... Aaaa sta bih dala da imam takav koznjak... sa egipatskim ankom... Btw, to mi je bivsi avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 super ! nije naka frka za vreme - sad su ispiti i tako to , ali bi voleo da ih kad - tad preslusam... Jesu 'malo' pozeriska , jesu im tekstovi takvi kakvi su , ali su mi ipak bas drag bend... cenim da imam jedan primerak koji mi je posta vratila prilikom neke razmene. yeah. dobijes ga za koji dan. ionako treba da se gledamo uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ....i shta kaze cika producent.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) evo ja nesto o temi ... ako nekog uopste zanima... ...ljubaznoscu mr. lessija mogu da iznesem svoje utiske o albumu "Devils"... ;PPP Generalno nisam odusevljen albumom... Od ova poslednja tri ni za jedan ne mogu bas da kazem da me je odusevio... U principu me ni jedna njihova pesma sa tih albuma nije odusevila... Njihova pesma delim na 1. glupe i 2. glupe... sa tim da su ove prve bas -glupe (tipa smor ili previse ispozirano - senzitivne...) a ove druge su -glupe koje mi povremeno bas prijaju da cujem i dobre su za -"lozenje" (jer imaju npr dobru melodiju ili celokupno dobro zvuce ili su izpozirane nekako sa ukusom... ) Sa ovog albuma "Lost boys" nije losa , dobra je i "Devils" , "Jimmy" mi je veoma prijatna za slusanje , kao i "August moon" , a "Cristina Deat" mi se bas svidela i po meni ima VEOMA ! delova... ...i cini mi se da se u nekim pesmama vracaju onom njihovom starom trash-hard-rock fazonu ali ne bas u potpunosti - tako da mi se cini da ili zele malo da eksprimentisu ili se spremaju da nastave u nekom nesto drugacijem smeru... I malo mi je smesan naziv pesme "Sister of charity" - mogu da se kladim da bi je nazvali "Sister of mercy" da se ne boje da ih old school goticari spale na lomaci u senci crne masline pored koje tece crna reka bez dna... Edited June 16, 2005 by ^Toza^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 album devils ne hvata na prvu loptu. treba vremena za navuci se. ono sto je generalni utisak, to je da je album prilicno "amerikanizovan", u nekom simpaticnom rock tripu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 album devils ne hvata na prvu loptu. treba vremena za navuci se. ono sto je generalni utisak, to je da je album prilicno "amerikanizovan", u nekom simpaticnom rock tripu. Upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ...skontao sam i ja da ne ide na prvu loprtu... Cak je veoma dobar njihov album u principu... nisu pesme za slusanje u nedogled ali su skoro sve makar fine - slusljive (ok ona "Berlin" me malo zraci... i ono "Well , well , well ... what can I tell..." me malo iritira pocetak... ali osim toga skoro da nemam zamerki) i imaju onu njihovu atmosveru koja , makar meni , nadoknadjuje dosta toga... E , da - ako nije vec bilo "obavestenje" dolaze na Sziget - metal stage - 12-og avgusta... Nesto je slaba ponuda ove godine (makar meni) , ali mi nece biti zao da dodjem makar samo na njih ... ako uspem da se skombinujem da odem ( + mozda Sentenced 13-og i Nick Cave i Skinny puppy 15-og da vidim na sta lice...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LostGirl Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 the 69 eyes je najbolji bend na svetu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Rainbow_Monkey^ Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 the 69 eyes je najbolji bend na svetu!!! nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 evo upravo pogledah njihov jedini dvd snimak iz Tavastie 2002...umrla sam od smeha.Jyrki je dosao toliko nadrogiran,nije mogao da otpeva pesme kako treba koliko je bio razvaljen,falsirao je,preskakao stihove,a ostatak ekipe se svesrdno trudio da mu priskoci u pomoc.Bio je odlicno nasminkan,ali mu je sminka pekla oci,pa se prvo dobro isplakao da bi zatim pokrio crne razmazane kolutove svojim naocarima. Izgledao je preslatko sa onom kosicom,iako mi se vise svidja kad mu je kosa duza,nije se ovaj put okitio kao seljacka mlada,a i on i ostatak ekipe je bio odlicno obucen. Dakle Jyrki je dok je pevao bio ko zna gde u glavi,glupirao se stalno skidajuci Elvisa,cak je zarezao nakon stiha-sleeping with lions,sve u svemu,napravio cirkus od certa.Odusevilo me je kako je odradjena Stigmata-u mraku sa treptanjem svetala,rrrr. Odusevilo me je kako dobro sviraju Bazzie,Jussi,Archie i Timo-Timo. Jussi je stvarno pojam za sve bubnjare,jer lik blago receno RAZVALJUJE. Kontakt s publikom je bio strava,narocito deo gde Jussi palicom pokazuje na neku devojku iz publike,zatim ustaje,pocinje da igra trbusni ples (gore go,dole kozne lone i cizme sa ankom,gace nije nosio mora da mnogo voli Boboa ),da bi na kraju simulirao pokret kao da krese...pisanje od certa zaista...ne da umeju da naprave atmosferu na svirci... Nadam se da cu ih gledati licno kroz 10tak dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Kontakt s publikom je bio strava,narocito deo gde Jussi palicom pokazuje na neku devojku iz publike,zatim ustaje,pocinje da igra trbusni ples (gore go,dole kozne lone i cizme sa ankom,gace nije nosio mora da mnogo voli Boboa ),da bi na kraju simulirao pokret kao da krese... sexy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 sexy! veeeeeery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 the 69 eyes je najbolji bend na svetu!!! Neki ljudi jednostavno nikad ne prerastu grupice tipa him i 69 eyes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Izgleda. Btw, oni su vise u Goth Rock fazonu, ipak je glupavo da se nalaze ovdje, pored imena kao sto su PL, MDB, Tristania... Ali, dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Izgleda. Btw, oni su vise u Goth Rock fazonu, ipak je glupavo da se nalaze ovdje, pored imena kao sto su PL, MDB, Tristania... Ali, dobro. Jbg gresi covek....I koga najvise gotivite iz 69eyes? Jyrki....... dobro moze i bubnjar Jussi bese? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dressed_to_kill] Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Oni su pederski bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 . Kontakt s publikom je bio strava,narocito deo gde Jussi palicom pokazuje na neku devojku iz publike,zatim ustaje,pocinje da igra trbusni ples (gore go,dole kozne lone i cizme sa ankom,gace nije nosio mora da mnogo voli Boboa ),da bi na kraju simulirao pokret kao da krese... FUJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 odlican bend,Blessed be zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ovo novo sto se sprema je skroz u nekom fazonu nastavka devilsa, sto je cool za zurke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 onaj spot iz faze zvane 'pokvareni motorhead' me ubija kakav je, a pesma je josh gora.... zajebana riba.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Newest fan right here, molim lepo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 zakon su nek ih neko dovede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 upoznala sam ih i u povremenom sam kontaktu sa njima. Hteli bi da sviraju ovde, chekali su da vide kako tje Charon da prodje. Ali, trebalo bi to dobro organizovati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ovo novo sto se sprema je skroz u nekom fazonu nastavka devilsa, sto je cool za zurke... Delvis fazon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumpkin_pie Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ma dajte...oni su ipak malo popularniji od Charona....mislim,svaka "goticarka" '93.godiste je cula za njih i sece se na The Chair i ostale popularne pesmice...Bice vise ljudi,sigurno... A ni Charon nije toliko lose prosao,bilo je malo ljudi,ali je atmosfera bila super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts