Misantrophil Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 pa mogli bi po meni da nakupe 800 ljudi za cert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Jasna stvar.Atmosfera je, ipak, najbitnija.Nego se malo zezam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 upoznala sam ih i u povremenom sam kontaktu sa njima. Hteli bi da sviraju ovde, chekali su da vide kako tje Charon da prodje. Ali, trebalo bi to dobro organizovati... skupi su. ne bi se isplatilo ovde organizovati koncert, znajuci koliko se srpska publika iz bilo koje price stekari kad je karta skuplja od 300 dinara, a za 69 eyes nije realno ispod 1500. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumpkin_pie Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Uffffffffff....1500.... Realno bi bilo oko 1000 ipak....mislim,ja bih dala i 1500,ali onda bi nas bilo troje na svirci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macabre_girl Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 i ja mislim da bi realno bilo 1000, a onda bi spustili na 800 kad vide kako niko ne kupuje karte inache ih gotivim, isla bih na taj cert al realno bi se retko ko nakanio da dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 NE znam... kako koji album... neki mi je dobar neki ne... neki su opet samo delimicno za moj ukus... The Chair, Gothic Girl, Velvet Touch i Dance La more bih izdvojio kao meni bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Newest fan right here, molim lepo... tek sad??? Delvis fazon! yeah, baby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 'alo, deco, dovesti ih kosta neku cifru u hiljadama eura. to ne moze sa jeftinom kartom, pa da dodje svako kvazi-mracno bice grada beograda i sire. oni su skupi, svakim danom sve skuplji, sve popularniji u USA. ne jebe se njima po nekim zapizdinama kao sto je beograd ako za to nisu lepo placeni. a ko hoce da ih slusa, mora da ih plati. i charon je bio 10 eura, a eyes su mnogo veci, tako da bez 15 eura po karti nema zbora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macabre_girl Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 well dough, welcome to serbia ljudi se i dalje shtekaju dal da daju 20 ili 25 dinara za hleb, a oni traze 'iljade i 'iljade jevreja, bezobrazluk anyway, ovde se isplati samo extremno popularnim grupama da dodju, jer ce sigurno napuniti koncert, a ostalima shta reci osim ''ovo je srbija, ulazite na sopstvenu odgovornost'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 standard je standard i mora da se postuje. pare moraju da se plate i nadoknade. a svako, bas svako ko zeli moze za dogledni period da ustedi 15 eura. npr. da preskoci dva napijanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 well dough, welcome to serbia ljudi se i dalje shtekaju dal da daju 20 ili 25 dinara za hleb, a oni traze 'iljade i 'iljade jevreja, bezobrazluk anyway, ovde se isplati samo extremno popularnim grupama da dodju, jer ce sigurno napuniti koncert, a ostalima shta reci osim ''ovo je srbija, ulazite na sopstvenu odgovornost'' O cemu bre ti pricas? Pa bend koji dolazi da svira dobija pare od organizatora, zavisno od ugovora, pre ili posle nastupa. A to, koliko ce ljudi biti i koliko ce se karata prodati, nema nikakav uticaj na zaradu benda nego na zaradu organizatora. Teoretski, jedan bend boli kurac pred koliko ljudi sviraju, jer su isplaceni. Prakticno, svakom umetniku je stalo da nastupa pred velikom publikom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 A i ti shto se shtekaju za 'leba su neki chistachi wc-a, a ti sigurno ne slusaju The 69 Eyes. Ma nek' dodju... dosao bih mada bi mi vise znacilo da su dosli pre par godina sad mi je sve jedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ja bi bas voleo da dodju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macabre_girl Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 koji ce organizator da se bakce i dovodi neki bend za 100 ljudi, a onda iz svog dzepa otplacuje bend + nema zaradu anyway i ja bih volela da dodzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 koji ce organizator da se bakce i dovodi neki bend za 100 ljudi, a onda iz svog dzepa otplacuje bend + nema zaradu nijedan odma bi usledio bankrot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SangreaL Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 gledala sam skoro njihov koncert na dvd-u, i mogu reci da sam iznenadjena koliko to jadno zvuci. pevac, neda ne zna da peva, nego je to katastrofa. menja ritam pesama kako mu se cefne, falsira nevidjeno, ovi iza nesto kao sviraju... inace, gotivim bend, i dosla bih na koncert,i ako znam da bih se smorila, i da bih samo jos vise pokvarila utisak o bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ne zaboravi da je snimak iz helsinkija, a da je koncert za 300 njihovih pijanih drugara koji ih zezaju sve vreme. tako da je to vise zajebancija nego realno stanje. na ozbiljnim koncertima su precizni, ali jyrki ima idiotske napade poziranja, pa mu se desavaju trashevi kao ona papuca u budimpesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 skoro sam nabavio njihov DVD Helskinki Vampires i mnogo mi se dopada.Koncert je veoma dobar,svidja mi se sto ima 8 spotova,galerija, intervjui stvarno je dvd potpuno profi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) Ja sam nacula da s hteli da dodju jos pre godinu-dve, ali problem sa organizacijom je cudo jedno... A cena? Realno - 800 kinti, ne vise, ne manje... @Lesi - mislis ovakve idiotske napade poziranja? Edited July 31, 2006 by Three Tears Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 sam nacula da s hteli da dodju jos pre godinu-dve, ali problem sa organizacijom je cudo jedno... ma znam nema niko muda da ih dovede,svi bi hteli da duplo zarade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 @ three tears: da, tako nekako. inace, oni su se bacili na americko trziste, tako da nemaju neku preteranu zelju da se nadju ovde. jedino sto moze da ih navuce je exit, jer se ostalo ne isplati. preskupi su, a publika ovde ima jako ruzan obicaj da se stekari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Bilo bi zaista odlicno kada bi dosli na sledeci Exit,jer ih izgleda sve manje zanima nastupanje po Evropi,sada kada su se konacno dokopali toliko dugo iscekivane Amerike,te je Exit jedina nada za Balkan generalno,sooo mozemo da pocnemo sa smaranjem organizatora jos sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
She. Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Jaoooo pa ja bi bila naj srecnije stvorenje na svetu da ih cujem!!!!!!! E sad bio to na Exit-u ili nekom drugom mestou...To je naj manje vazno...Ali ipak mislim da nema sanse da ih docekamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) Nikad ne reci nikad,mozda i dodju,ja mislim da se to nazalost moze desiti samo na exitu,mada bi pre voleo da ih vidim u Beogradu Edited October 22, 2006 by Misantrophil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Ma sanse za Beograd su bas male,jedino Exit Btw,da li je neko cuo Perfect Skin i kao vam zvuci?I sta mi slite o zadnjem delu pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts