Guest Mighty krava Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Pa i ja bi vise volela da ih cujem u Beogradu mada ipak mislim da su vece sanse da,ako uopste budu i dolazili,da dodju na Exit!!! Jao kako bi to bilo divnooooo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
She. Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Pa i ja bi vise volela da ih cujem u Beogradu mada ipak mislim da su vece sanse da,ako uopste budu i dolazili,da dodju na Exit!!! Jao kako bi to bilo divnooooo.... Druzu apsolutno se slazem s tobom!!!! To bi bilo stvarnooooo super.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 http://www.69eyes.us/69_News.htm Link za promo video za novi sing Perfect Skin .................utisci................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=Ax9ufiX3OyU Link za novi video za pesmu Perfect Skin,sta mislite o pesmi,videu i novom imidzu koji oni pokusavaju da izgrade????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Kakav im je ovo novi imidz?! Jos gori nego za prosli album. Zar sam ja stvarno voleo ovaj bend? Ova nova pesma je dno dna. Ne znam ni sto komentrisem. Album iz 2002e, cijeg imena ne mogu da se setim je jedino sto iole valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perverted Sheep Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 meni su neke njihove pesme extra a druge su mi bas smor.... nisu losi u svakom slucaju i isla bih da ih cujem....ako za to ikad budem imala priliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Pa nadam se da cemo ove godine imati priliku da ih vidimo ovde,mozda i na Exitu.... Neegoo,sta mislite o njihovoj amerikanizaciji,i sta mislite kakav ce da bude ovaj novi album Angels? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suicide_angel Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ljudi jel onaj spot neka parodija or somethin'?imam utisak da amerikanizacija unistava finske bendove...prvo him(mada su oni dovoljno sami sebe unistili),pa sad i ovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Nije nikakva parodija,nazalost...mislim da su prilicno uzivljeni u sve to.....da,Amerika ih unistava,a i oni se lako daju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Evo linka za novi album "Angels". http://rapidshare.com/files/18751593/TE-A_...tal.ru.rar.html pass: www.mediaportal.ru Koliko sam mogao da cujem zvuce rokerskije ali je i dalje to isti 69 eyes zvuk. Nista specijalno jel... kad budem bolje preslusao mozda i napisem neke utiske mada ne verujem da cu se mnogo posvecivati albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suicide_angel Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pa ovo je sigurno njihov najlosiji album do sada,sto i nije bilo neko iznenadjenje.za razliku od nekih njihovih zemljaka koji su se u velikom stilu probili na americko trziste,69 jos uvek ima svoj prepoznatljiv zvuk.pesme su jako predvidljive,tekstovi ocajni...izdvojio bih pesmu Never say die. dakle,rekao bih da je ovaj album u rangu sa HIMovim Dark Light albumom(citaj:nije vredan prevelike paznje),s tim da je DL po mom misljenju za nijansu bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draganjv Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Dobra grupa, uostalom ,Finci znaju kako se to radi.Voleo bih da cujem vise njihovih pesama da vidim da li su stvarno tako dobri pa pitam ima li neko nesto da mi posalje od njih (svakako u zamenu za nesto od metal-gothic-hard mp3) ili da zna neki sajt na kome mogu bezbedno da skinem njihove pesme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 http://www.charliegranberg.com/movies/Mary..._WEBLg_Prog.mov :) E da... album je sranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Oh, tek sam pre neki dan cula "Perfect Skin", tj, jos gore, videla sam spot, i.. I am not pleased. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Sta cete,nalozili se ljudi na Ameriku...Los Angeles,Hollywood...and silicon babes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SuNCHicA* Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Preslusala album. Nista posebno. Ima dobrih pesama, ali nije mi nijedna onako da ostaje vec posle prvog slusanja. I taj njihov novi imidz. Ni ranije mi se nisu svidjali kako izgledaju- a tek sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina_black_eye Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Moj omiljeni bend nacula sam da ce mozda doci na EXIT ove godine dali neko zna nesto o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Niko nista nije cuo o tome...smao sam ja sa nekim drugaricama pokrenula temu....pa mozda se neko prevari i dovede ih....vise me to ne bi zanimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Angels nisam mogla da preslusam prvi put koliko mi je bio dosadan, jebote, kao da su prepevali Devils sa nesto drugacijim tekstovima. Ali, drugi, treci put, neke glupe pesme su postale pomalo zarazne. Ali, u sustini, blah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 hmmm...tako sam i mislila....no cekam da i ja nabavim to,pa cu onda da strucno ispljujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidzana Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 jedan od najdrazih mi bendova...barem dosad bio... ...sa novog albuma sam cula samo Perfect Skin - nista posebno, nije ni losa ali nesto nedostaje...nema tu energiju da me pokrene kao Lost Boys, nema te atmosphere kao Velvet Touch, Framed in Blood, Chair... i danas sam chula Angels i nekako to nije bilo to... Nadam se da se necu razocarati kad odslusam ceo novi album, jer to mi se u poslednje vreme cesto desava sa omiljenim bendovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefimija Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Da...desava se Mada ipak mislim da ces se razocarati,kao i ja...i meni su ranije bili no.1 bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Meni je album sasvim ok,jeste losiji od Devilsa za nekoliko klasa al moze da prodje,za sada najvise mi se dopadaju Never Say Die po meni pravi hit,ghost,Frankenhooker,angels,rocker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 prokleta je Amerika a ja bas volio ovaj bend ovo sad je glam/redneck/goth bogami, nanosase se oni tijesnih hlaca. ne bi me cudilo da se u sljedecem spotu pojave u koznom brusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 NJah... Pa jebiga, nista vise nije ni moglo da se ocekuje... Preslusala sam par puta, sa tim da sam pesme kao Angels, Rocker, Los Angeles, Frankenhooker posle prvog slusanja izbacila sa liste... Ovo ostalo je ono... Bzvz i ok u isto vreme... Nema nijedne pesme da mi potpuno lezi, neke deonice su fine i to je to... Jebaga - ne jebaga - tako vi je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts