Laurelin Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Nisu svirali Wings & Hearts!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 nisam Sure da li si upravu??!!Gotovo sam siguran da sam je cuo...ali opet,ne skroz siguran,zato sto sam bio u Trance-u ceo cert.. ,,btw..ovo je LIsta koju sam Uzeo od JUSSI-a..ne znam zasto bi je izostavili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Tako mi je krivo sto nisam bio na koncertu Pare su uvek problem. Drago mi je da ste se dobro proveli. Ima li neko neki snimak za nas koji nosmo bili da se bar malo utesimo? Jel ima mozda sanse da ih neko dovede za headline koncert sledece godine kada izdaju novi album? Na primer u SKC-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 jbg:( jebem ti ovu zemlju kad ljudi normalno ne mogu da odu ni na cert benda koji gotive:S ja iam dosta snimaka,ali su svi zesci KRsh....sa aparata su,a i ja sam bio inteligentan,pa sam skakao kao konj i snimao u isto vreme:S ako neko ima snimke,bilo ni lepo da javi! sto se tice njihovog dolaska,mislim da ce biti skorije nego sto mnogi misle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Razumem te za skakanje I ja bih tako ripao da sam bio tamo. Valjda ce neko postaviti neke snimke. Znaci, ima sanse da ih neko dovede ponovo? To bi bilo extra! Vec sada bih krenuo da skupljam kintu. Bas me zanima kakve utiske sa gostovanja na Exitu imaju clanovi benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diluvium Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Evo barem delic utisaka o Srbiji i Exitu. http://www.royalartistclub.com/69Eyes/2008/7/11/4983.aspx Imam dosta snimaka, par celih pesama i najave . solidno su ispali, cak i zvuk, iako sam bila u prvom redu. Stavicu ubrzo i youtube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Cool! Nestrpljivo cekam da okacis snimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 kao sto rekoh...ne zelim nista unapred da pricam..ali ocekujte HELSINKI VAMPIRES CREW Soon u BEogradu!!Prometheus...be ready..)sto se tice utisaka,prilicno su iznenadjeni...JIrky je konstantno bacao spiku kako je od svih cuo da imamo naj ribe a Jussie i moja malenkost smo Uzalud jurili Gunjah po okolini..nadam se da su se na kraju barem u tour busu navarili..sve u svemu..iz prve ruke znam da su vise nego zadovoljni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 nisam Sure da li si upravu??!!Gotovo sam siguran da sam je cuo...ali opet,ne skroz siguran,zato sto sam bio u Trance-u ceo cert.. ,,btw..ovo je LIsta koju sam Uzeo od JUSSI-a..ne znam zasto bi je izostavili? E, sigurna sam da je nisu svirali! To mi je jedna od vrh pesama, znala bih da jesu!!!! Kazala sam ja u jednom svom komentaru kako mi je zao sto nisu svirali Wings&Hearts, Sister of Charity i Frankenhooker!!! kao sto rekoh...ne zelim nista unapred da pricam..ali ocekujte HELSINKI VAMPIRES CREW Soon u BEogradu!!Prometheus...be ready.. )sto se tice utisaka,prilicno su iznenadjeni...JIrky je konstantno bacao spiku kako je od svih cuo da imamo naj ribe a Jussie i moja malenkost smo Uzalud jurili Gunjah po okolini..nadam se da su se na kraju barem u tour busu navarili..sve u svemu..iz prve ruke znam da su vise nego zadovoljni! soon, mislis, ove godine? That would be very very veeeery nice...!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 kao sto rekoh...ne zelim nista unapred da pricam..ali ocekujte HELSINKI VAMPIRES CREW Soon u BEogradu!!Prometheus...be ready..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 evo malo video dozivljaja...zvuk je njesra ali je sve vidi barem... BRANDON LEE LIVE EXIT08 THE CHAIR LIVE EXIT08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 hahah pevac imitira axl rose djusku a gitarista angus young djusku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diluvium Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Pocecu s kracim snimcima, posto me ja par puta izbacivao dok sam kacila cele pesme, Perfect Skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 aaaaaaaaaaaa, meni je bubnjar preteran!!! shta radi chovek! ahhh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ja sam se super proveo. Skakao sam kao tinejdzerka. Poveo sam sa sobom brata i jednog druga koji su me zaebavali svo vrijeme zbog moje lozanije. Prisutni na koncertu su neprestano buljili u njih jer je bilo vise nego ocigledno da su zalutali. Sretoh i jednu simpaticnu curicu koja je definitivno uljepsala koncert svojom pojavom. Anyway, pristojna svirka. Jedino sto me je nerviralo je Jirky sa onim njegovim "oh i see a lot of pretty girls in the audience". Ali kontam da je to glupiranje sastavni dio imidza benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ej i ja sam mislio da cu se osecati kao idiot, ali kontam, brate ovo je rokenrol i jedan od mojih omiljenih bandova, sta me bre boli kurac ko ce kako da me gleda... u svakom slucaju, ova frizura i poznavanje tekstova 69 eyes se isplate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Agree!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ja sam skakala kao manijak i vrishtala Jussiiiiiiiiiii pa me bash briga! Vazno je da je nama bilo lepo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ej i ja sam mislio da cu se osecati kao idiot, ali kontam, brate ovo je rokenrol i jedan od mojih omiljenih bandova, sta me bre boli kurac ko ce kako da me gleda... u svakom slucaju, ova frizura i poznavanje tekstova 69 eyes se isplate sad kad si pomenuo frizuru mislim da te se sjecam sa koncerta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 mada je moguce da je to moj pobratim joca iz boneyarda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Kad smo vec kod vidjanja, Lex, videh te kod SKCa, prekjuce...xD...il bar mislim da si ti (kad videh frizuru)... Oh well... @OceanSize: zaaaaasto kazes da ih ocekujemo ranije nego sto mislimooooo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Mislim da je bend malo... Pa, preteran u odnosu na svoj status, ali s obzirom na publiku koju cilja, profesionalci su maximalni. Sve pohvale što je pomenuo Rotting Christ u toku svirke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoMouse Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Evooo trzaliceeee pa plachiteeeeeeeeeee!! Neko je gledao iz 15-og reda,a neko je bio u backstage-u!! Al sam zla! P.S. Kurchim se bzvz,sluchajno je dobih!.. i to od tehnichara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Juce sam skidala neke njihove pesme sa prva tri albuma...Mr. Pain i Hot Butterfly je jedino sto sam skinula, jer nisam htela da znam kakav je ostatak, ove dve su mi bile dovoljno bezveze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ima i sa ranijih albuma neke fine pesmice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts