Chlan 787 Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 Ima mnogo boljih goth bendova...Prosecno. Quote
Eve Guillotine Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Bubnjar nikako ne izgleda kao da je gej...Ali je zato majmunchina koja sebi prosipa pivo u gace na kraju koncerta. :| How amusing :| :| Quote
gothsbl Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Nisu losi.. Izgeldaju ovako uzasno, fizicki, barem se meni ne svidjaju, ali muzika je ok Mada vise nekako sviraju rock, ali opusta Quote
Cypher Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Da li je neko u naslovu teme spominjao da sviraju metal????????? :? Quote
Cypher Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Bubnjar nikako ne izgleda kao da je gej...Ali je zato majmunchina koja sebi prosipa pivo u gace na kraju koncerta. :| How amusing :| :| U jeeeee...Nisam znala za ovo :| How charming Quote
Grifon Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 a: a: a: Super su bend, bar za sada.Mad se nesto plasim za njihov sledeci album,buduci da i nisam siguran da li su krenuli u dobrom pravcu sa albumom P.K. Kao sto rekoh za sada svaka cast! Quote
|Belial| Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 E tu si definitivno u pravo, i ja se bogami plashim da ne odu idukji radovi u kurac... Ali ipak odavno ih volim i stvarno mislim da su super bend ali i bend koji je mnogo potcenjivan medju drugome... Quote
:={MaYa}=: Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Jao Dance d'Amour!!!!!!Kakv najez mi daje ta pesma........ Inace volim jako ovu grupu gde god da treba da bude stavljena,to je smamo tehnicka sitnica....bitno je da je muzika divna! Quote
The Princess of Darkness Posted August 18, 2003 Report Posted August 18, 2003 E, sad neka mi se javi neko ko je video The 69 Eyes uzivo! Ja sam ih gledala i bili su super! Odusevila sam se! Imam sve njihove albume, mada mi se najvise svidja "Blessed Be".A najomiljenija pesma..."Wasting the Dawn". Ja sam vise puta na ovom forumu citala poruke i uvek sam oklevala da pocnem i sama da ih saljem...no, evo me...I znate sta...najruznije i najprimitivnije je vredjati nekog bez razloga i pljuvati po necijem radu! ukusi se razlikuju i to treba postovati...pozdrav svima koji to postuju, medjutim jos uvek ima onih do kojih civilizacija nije dovoljno doprla! The Princess of Darkness Quote
Cypher Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 Ja vec postovala o tome na Sziget temi....... "WE ARE THE HELSINKI VAMPIRES" 8O Hellooooooooo!Reality check UBER GOTH :| Quote
Dawngreeter Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 Uh... to me podseca na armiju black metal bendova kojima je jedina tema "mi obozavamo satanu"... :roll: Inace, pomenute tipuse sam cuo ceo jedan put u zivotu. Pre, na primer, godinu dana ili tako nesto. I u opste se ne secam kako je zvucalo. Sad ste me zaintrigirali pa cu morati da procackam net za par MP3-ova. Quote
Crazy Posted August 22, 2003 Report Posted August 22, 2003 nisam rekao da su homo vec samo da licepa jel gledo neko spot za the chair(obratite paznju na bubnjara) inace ja volim 69eyes,a him mi se gadi Da li to znaci da svako ko radi na svom imidzu gay?! Ja sam uvek mislio da su takvi ljudu u neku ruku kreativni..... Inace bend je super... Quote
^Toza^ Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 U tisak sa koncerta na szigetu : KAKVI POZERI !!!! Pa to nisam odavno video... :ne: Dakle u opisu pozera u recniku ima njihova slika... Jedino mi se sviteo bubnjar - zivotinja koja lomi palice ko cackalice... Mislim svaka cast liku na glasu i atmosveri koju stvara njihova muzika, ali kad sam ih video, pokvarili su mi utisak... :ne: Quote
sanguinia Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Evo saljem i ovu temu na gothic metal forum pa vidite koja ce da se brise... Quote
The Princess of Darkness Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Ma ceo album Blessed Be je fenomenalan! Quote
Dolly Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Blessed be je ubedljivo najbolji... u svakom slucaju vidi se da su sazreli kao umetnici... uporedite tekstove sa Savage Garden i blessed be! Znacete o cemu pricam! Quote
Solitude Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Slazem se,Blessed Be im je najbolji mada ni Paris Kills u cjelini nije los,samo ne znam zasto im je trebalo da kradu Type O Negative!?Uporedite "Don`t turn your back on fear" i "My girlfriend`s girlfriend",glavna melodija je prakticno u originalu skinuta. :roll: Quote
The Princess of Darkness Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 @Violator Pa sad...jeste da uvodna melodija pesme "Don't Turn Your Back on Fear" lici na uvodnu melodiju pesme "My Girlfriend's Girlfriend" ali je tako donro uklopljena i cela stvar tako zarazno zvuci da im uopste ne zameram! Quote
Black_Cat Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Jel zna neko mozda neku web-stranu gde moze da se prochita neshto vishe o njima ili eventualno skine neki mp3?? Bila bih vam zahvalna Chula sam dve njihove pesme i svidele su mi se pa ajd da se obavestim malo... Quote
Kveld Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Jel' ste gledali spot za The chair na Artu ?..... Quote
marcoman Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 ja sam gledao, nesto oko 19h veceras, ako se ne varam :? gledao sam taj spot i ranije na kompu, ali je tv ipak bolji a: nego, jesi li ti mozda ta devojka koja je trazila da puste taj spot :? Quote
Sinstrel Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Spot za The Chair je skorz obican ali meni se svidja... rekao bih da je inpirisan Twin Peaks-om. Quote
Recommended Posts