Jump to content

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bubnjar nikako ne izgleda kao da je gej...Ali je zato majmunchina koja sebi prosipa pivo u gace na kraju koncerta. :| How amusing :| :|

U jeeeee...Nisam znala za ovo :|

How charming :mrtav:

• 1 month later...
Posted
biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: Super su bend, bar za sada.Mad se nesto plasim za njihov sledeci album,buduci da i nisam siguran da li su krenuli u dobrom pravcu sa albumom P.K. Kao sto rekoh za sada svaka cast!
Posted

E tu si definitivno u pravo, i ja se bogami plashim da ne odu idukji radovi u kurac... Ali ipak odavno ih volim i stvarno mislim da su super bend ali i bend koji je mnogo potcenjivan medju drugome... sad.gif

Posted

Jao Dance d'Amour!!!!!!Kakv najez mi daje ta pesma........

Inace volim jako ovu grupu gde god da treba da bude stavljena,to je smamo tehnicka sitnica....bitno je da je muzika divna!

• 2 months later...
Posted

E, sad neka mi se javi neko ko je video The 69 Eyes uzivo!

Ja sam ih gledala i bili su super! Odusevila sam se!

Imam sve njihove albume, mada mi se najvise svidja "Blessed Be".A najomiljenija pesma..."Wasting the Dawn".

Ja sam vise puta na ovom forumu citala poruke i uvek sam oklevala da pocnem i sama da ih saljem...no, evo me...I znate sta...najruznije i najprimitivnije je vredjati nekog bez razloga i pljuvati po necijem radu! ukusi se razlikuju i to treba postovati...pozdrav svima koji to postuju, medjutim jos uvek ima onih do kojih civilizacija nije dovoljno doprla!

The Princess of Darkness

Posted

Uh... to me podseca na armiju black metal bendova kojima je jedina tema "mi obozavamo satanu"... :roll:

Inace, pomenute tipuse sam cuo ceo jedan put u zivotu. Pre, na primer, godinu dana ili tako nesto. I u opste se ne secam kako je zvucalo. Sad ste me zaintrigirali pa cu morati da procackam net za par MP3-ova.

Posted

nisam rekao da su homo vec samo da lice

pa jel gledo neko spot za the chair(obratite paznju na bubnjara)

inace ja volim 69eyes,a him mi se gadi

Da li to znaci da svako ko radi na svom imidzu gay?! Ja sam uvek mislio da su takvi ljudu u neku ruku kreativni.....

Inace bend je super...

Posted

U tisak sa koncerta na szigetu :

KAKVI POZERI !!!! Pa to nisam odavno video... :ne: Dakle u opisu pozera u recniku ima njihova slika... biggrin.gif Jedino mi se sviteo bubnjar - zivotinja koja lomi palice ko cackalice... :twisted:

Mislim svaka cast liku na glasu i atmosveri koju stvara njihova muzika, ali kad sam ih video, pokvarili su mi utisak... :ne:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Blessed be je ubedljivo najbolji... u svakom slucaju vidi se da su sazreli kao umetnici... uporedite tekstove sa Savage Garden i blessed be! Znacete o cemu pricam!

Posted

Slazem se,Blessed Be im je najbolji mada ni Paris Kills u cjelini nije los,samo ne znam zasto im je trebalo da kradu Type O Negative!?Uporedite "Don`t turn your back on fear" i "My girlfriend`s girlfriend",glavna melodija je prakticno u originalu skinuta. :roll:

Posted

Jel zna neko mozda neku web-stranu gde moze da se prochita neshto vishe o njima ili eventualno skine neki mp3?? Bila bih vam zahvalna smile.gif

Chula sam dve njihove pesme i svidele su mi se pa ajd da se obavestim malo...

Posted

ja sam gledao, nesto oko 19h veceras, ako se ne varam :?

gledao sam taj spot i ranije na kompu, ali je tv ipak bolji biggrin.gifa:

nego, jesi li ti mozda ta devojka koja je trazila da puste taj spot :?