Dolly Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Slazem se u potpunosti.... Jyrki-jev glas... fenomenalan... Quote
Lady in Black Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Cula sam (pored Blessed Be) i Paris Kills album. Odlican je album! Odlican vokal! Dobri textovi... I da napomenem da pevac odlicno izgleda :oops: Quote
Sinstrel Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Lik je zan-ru a: mada istina izgleda skroz ok kad se umaskira u svu onu odecju, mislim izgleda mracno, da me ne shvatite pogresno. I ima suuuuper kosu, hocju ja takvu :ne: Ali je ruzan a: Quote
tovar Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 prvo nije ruzan, uopste... prilicna je pojava uzivo, cak i bez pripreme za scenski nastup... mnogo je visi u prirodi nego na TV-u, i fakat zna da se sredi. drugo, osisao se letos dok je bio u africi... a imao je super kosu... neki ljudi bas ne postuju svoju kosu... Quote
TheRaven Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Ja sam prosle godine na Pepsi Szigetu ga uhvatio za rukav.Bio je sishao sa bine i prosao kroz sredinu putem koji razdvaja levu i desnu publiku gde stoje cuvari.Stvarno je covek faca. Quote
Cypher Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 prvo nije ruzan, uopste... prilicna je pojava uzivo, cak i bez pripreme za scenski nastup... mnogo je visi u prirodi nego na TV-u, i fakat zna da se sredi. drugo, osisao se letos dok je bio u africi... a imao je super kosu... neki ljudi bas ne postuju svoju kosu... Molim te.Lik nas je sve lepo obmanuo postojanjem ispupcenog dela lica koji se naziva BRADA.Uzivo-nemam komentar :| Quote
Cypher Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Lik je zan-ru a: mada istina izgleda skroz ok kad se umaskira u svu onu odecju, mislim izgleda mracno, da me ne shvatite pogresno. I ima suuuuper kosu, hocju ja takvu :ne: Ali je ruzan a: Ne izgleda mracno.Prepecen je Quote
Sinstrel Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 prvo nije ruzan, uopste... prilicna je pojava uzivo, cak i bez pripreme za scenski nastup... mnogo je visi u prirodi nego na TV-u, i fakat zna da se sredi. drugo, osisao se letos dok je bio u africi... a imao je super kosu... neki ljudi bas ne postuju svoju kosu... Ok uzivo je pojava... ali kad skine naocare 8O bolje da ih ne skida! Da video sam neke nove slike gde mu je duzina kose odprilike kao moja... kreten sto se shishao?! No offense to your avatar 8) Quote
Cypher Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Uzivo je 200000000 puta gori nego na slikama i snimcima.VERUJ mi,potpuno sam objektivna.A stvarno,kad skine cvikere....Maaaa nula a: Quote
Lady in Black Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Tuga za njegovu kosu Tesko mi je da poverujem da je ruzan, jedino sama da proverim, jednog lepog dana... Ma lep je i tacka a: a: a: a: Sve je to individualno- kome je lep a kome nije... Quote
Sinstrel Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Uzivo je 200000000 puta gori nego na slikama i snimcima.VERUJ mi,potpuno sam objektivna.A stvarno,kad skine cvikere....Maaaa nula a: Ok 'ajde da ti verujem... ja ih nisam gledao uzivo pa ne mogu da procenjujem i ocenjujem. Evo njega ===> 8) Quote
^Toza^ Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 ehm... Dakle ja sam video nekog tipa koji je bio neobrijan , zadrigao , sa "Bitls" frizurom , obucen u gusarsku zastavu kako zesce pozira na stejdzu... Ok , ima malo "soumenstva" u njegovom nastupu i lepo se povezao sa publikom kad je protrcao... Ali mu je zbog toga ispala "bubica" iz uva i celu narednu pesmu mu je visila i izgledalo je kao da mu neki kabal viri iz dupeta... I dok je on tako pevao , covek iz tehnicke podrske je ocajnicki pokusavao da mu to vrati na mesto i jurio ga po stejdzu... Bubnjar je car , kao sto sam rekao ranije na temi... a: Quote
Cypher Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Bubnjar je isto zivotinja.Ocajno se ponasa.A Jyrki NEMA bradu :| Quote
Sinstrel Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Bubnjar meni izlgeda prilicno ne inteligentno... a i rekao bih da je prilicno star za nekog ko bi trebao da lupa bubnjeve u takvom bendu (ili samo izgled vara). Quote
Ashkevron Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 muzika im je super mhh...pa sto se tice njegove kose meni je sladji ovako i NIJE ZADRIGAO nego se samo malo ugojio. Mada ne znam sto se onako glupira prilikom nastupa,mislim isuvise se trudi pa to deluje malo.....smesno. ehhh....ne moze svako da bude Andrew,covek se samo pojavi i izgleda ko faca Quote
Lady in Black Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 8O Ocekivala sam da su mladji... 8O Ali dobro, godine nisu problem kad je ljubav u igri Quote
Dolly Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Tuga za njegovu kosu Tesko mi je da poverujem da je ruzan, jedino sama da proverim, jednog lepog dana... Ma lep je i tacka a: Sve je to individualno- kome je lep a kome nije... ma, Lady, jeste sve to individualno, ali stvarno je ruzan iskreno ima super telo, odlicnu kosu(do skora) , lepe oci, ali sve mnogo lose ukomponovano... Quote
Lady in Black Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 sta si mislila da je 69 zbog poze? Moguce :roll: Tuga za njegovu kosu Tesko mi je da poverujem da je ruzan, jedino sama da proverim, jednog lepog dana... Ma lep je i tacka Sve je to individualno- kome je lep a kome nije... ma, Lady, jeste sve to individualno, ali stvarno je ruzan iskreno ima super telo, odlicnu kosu(do skora) , lepe oci, ali sve mnogo lose ukomponovano... Da, videla sam neke "off stage" slike... Istinu zboris! Tuga, stvarno jeste jako lepo gradjen, kosu je IMAO prelepu, oci same za sebe su jako lepe, glas vise nego lep... Tuga... Quote
Sinstrel Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Veceras sam prvi put video :oops: (i snimio) spot za "Brandon Lee"... chinimi se da su drugacije odsvirali (smeksali) pesmu i da je ponovo otpevana... nekako mi zvuci suplje u spotu :? Quote
Dolly Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Veceras sam prvi put video :oops: (i snimio) spot za \"Brandon Lee\"... chinimi se da su drugacije odsvirali (smeksali) pesmu i da je ponovo otpevana... nekako mi zvuci suplje u spotu :? ne znam, meni se cini da si u pravu... Quote
Recommended Posts