Grobodan Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ti bi odvodio ribe u krevet i preko toga sređivao stvari, bio bi gori nego Berluskoni.
LoveHateLove Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Dajte Princa za moderatora, da pojebe cho'ek, picke vole ljude koji imaju moc, makar bio u pitanju i yumetal. Inace i ja sam glasao Ne, jer Da mu dodje nekako gej... 1 1
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 E to jeste tacno, bas cujem juce jedan moj kolega dobio mesto asistenta na fakultetu i sve brucoskinje poludele za njim a decko je nerdy nerd
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Saletalo ga jos nije ni svrsio Ma neki matoriji lik, koji mi je bio demon i dahtao za vratom na vezbama Crkoh kada cuh da se klinkice loze na njega, ono nije los lik, ali ima "nikad nije jebo look" auh ala sam zla
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Te doktorke ne valjaju one navikle da pricaju onu cuvenu AJDE SLEDECI!!! 2
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Dobra Ih srecom na pregledu svako mora da se skine barem do pojasa odmah in situ vidis sa cime radis
soul wandering Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ma to je normalno, tako je na svakom faxu, kod nas pola profesora i ozenilo studentkinje. Nego, nema vece sekte od vas medicinara, Samo jedni sa drugima, nista van Ja u svojoj najblizoj rodbini imam tri bracna para lekara.
Grobodan Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Te doktorke ne valjaju one navikle da pricaju onu cuvenu AJDE SLEDECI!!! A zamisli tek kad ti ja kažem da zineš.
Vitamin K Experience Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Jel' ovo Blagojeva krvna internet osveta? Možda glasam u njegovu korist ako mi kaže iz kog plemena je, čisto da uporedim porodično stablo sa kevine strane i to. Do tada ništa. Samo demokratski.
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 @SW to jeste tako, mada nema pravila... ja sam pokusala da izbegnem petljanje sa kolegama, ali jbga na kraju sam poklekla
Генеральный Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) Ih srecom na pregledu svako mora da se skine barem do pojasa odmah in situ vidis sa cime radis до појаса са доње стране? Edited November 13, 2011 by Генеральный
Bata Trokrilni Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 E to jeste tacno, bas cujem juce jedan moj kolega dobio mesto asistenta na fakultetu i sve brucoskinje poludele za njim a decko je nerdy nerd A kakve veze to ima sa mnom?
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 до појаса са доње стране? jbga 2m covek, sta cu niza sam
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) A zamisli tek kad ti ja kažem da zineš. Aj sad to na italijanskom:*** I kad smo vec kod glasanja ja ocu da se izglasa da je Face of Melinda najsarmantiji moderator zadnjih 5 godina:) Edited November 13, 2011 by STARSHOOTER_SUPREME
soul wandering Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 @SW to jeste tako, mada nema pravila... ja sam pokusala da izbegnem petljanje sa kolegama, ali jbga na kraju sam poklekla pa eto, ja ne poznajem nikoga ko je izuzetak , mislim da ga i nema
SkullKrusheR Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Jel' ovo Blagojeva krvna internet osveta? Možda glasam u njegovu korist ako mi kaže iz kog plemena je, čisto da uporedim porodično stablo sa kevine strane i to. Do tada ništa. Samo demokratski. blagi je moj saplemenik, pjeshivac.
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 I kad smo vec kod glasanja ja ocu da se izglasa da je Face of Melinda najsarmantiji moderator zadnjih 5 godina:) Hehe da konacno promenim ovo Priest of metal u Saramantan of metal Hvala pa eto, ja ne poznajem nikoga ko je izuzetak , mislim da ga i nema Jbga retko ko ce da razume obaveze, evo muz sa dezurstva pravo otisao na kongres, a moje je da ga podrzim jer razumem, dok ljudi koji nisu iz branse znaju da budu sumnjicavi da smaraju "gde si, sto te nema, sta radis itd" No dosta o ovome ajde navailte na moderatore, ovo je ipak Knjiga utisaka, izbacite sve iz sebe, natovarite temu
Bata Trokrilni Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 No dosta o ovome ajde navailte na moderatore, ovo je ipak Knjiga utisaka, izbacite sve iz sebe, natovarite temu Ja te pitao nešto, ako se ne varam. Kakve veze ima tvoj asistent na koga se lože studentkinje sa mnom i mojim zahtevom da postanem moderator?
oʞɾoƃ Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Pošto ti astronomski IQ nije od pomoći - riba hoće da kaže da je neki njen ortak koji je isto tako nerdy nerd kao ti postao faca kad je došao na poziciju. A njegovu čak nije potpisao ni predsednik Vlade lično.
Vuk Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 To sve ima veze sa onim sa proshle strane - moc donosi pichku (po mogucstvu vrucu).
Bata Trokrilni Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Pošto ti astronomski IQ nije od pomoći - riba hoće da kaže da je neki njen ortak koji je isto tako nerdy nerd kao ti postao faca kad je došao na poziciju. A njegovu čak nije potpisao ni predsednik Vlade lično. Pa, ako je zaista to htela da kaže, onda je to uvreda. Prvo, ja nisam nikakav "nerdy nerd", niti znam šta to znači, a pogotovo ne ličim na onoga sa slike. Drugo, meni nije potrebna nikakva funkcija da bih se dopadao ženama, dovoljno sam šarmantan i šmeker i prirodno (u posledenje vreme čak i iznad svih očekivanja). Treće, ja sam gadljiv prema svim vrstama zloupotrebe položaja, a pogotovo seksualnim. Poznato mi je dosta primera mešanja profesora i asistenata sa studentkinjama i povraća mi se od toga. Četvrto, kakve veze asistenti na fakultetima i predsednik vlade imaju sa jednom običnom moderatorskom funkcijom na jednom običnom internet forumu, gde uzgred skoro da i nema devojaka?
Grobodan Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Pa zar svaka tema mora da ode na priču o Princovom jebanju? Eto toliko ste ozbiljni u zahtevu.
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Zaista... Blagojlo je sve lepo objasnio, sada se izjasnjavate o postojecim a ondak o buducim, tako da nema potrebe da se razbacujemo sa novim kandidaturama, vec da preispitamo postojece... Izborna kampanje je uveliko pocela kako u realnom svetu tako i u mjetalnom virtuelnom. Imajte postovanja prema zahtevu Blagojla.
Recommended Posts