Bata Trokrilni Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Možemo se i ovde družiti. To nešto kao kad si bio u školi, pa ti dođe drug, a ti ga ne puštaš u kuću i kažeš: "možemo i ispred vrata da se družimo". Tako jedna moja koleginica sa faksa, kad sam je zvao na kafu (naravno, mislio sam da se nađemo negde u gradu, van fakultetskih obaveza), suptilno je odgovorila: "može nešto u okviru predavanja".
Divlji Tigar Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ja predlažem da probu damo Princu da moderiše Sport mesec dana, kažu da je taj forum OK, mada sumnjam da bi Metal men bez razloga delio varnove i banove. :hah: Ajde bre ne tupi više, nećeš biti moderator i gotovo. A za Metal Mena: http://www.youtube.com/watch?v=-BJyGQ1mfzc&feature=youtube_gdata_player ANDIAAAAAMOOO Stvarno si najgori lik ikada. Ko si ti da odlučuješ ko će biti moderator?
kuruz Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Pa ti si taj "drug", ne vidim u čemu je problem. Jebote, ovaj Metal Men je ladno glasao za sebe, kukuuuu Stvarno si najgori lik ikada. Ko si ti da odlučuješ ko će biti moderator? Kako ko, pa administrator.
Lou Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 ja sam pokusala da izbegnem petljanje sa kolegama, ali jbga na kraju sam poklekla Morao sam.
Stolet Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Nisam glasao, nisam upoznat sa moderatorom čiji se rad ili nerad dovode u pitanje, ali sumnjam da bi se Blagoje žalio bez razloga.
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) @Lou: cekala sam te aj ukljuci se u diskusiju, treba nam, kako Machka rece na nekoj temi, neko ko ce da citira u sitna crevca, jel tako? Poz Edited November 13, 2011 by Face Of Melinda
kuruz Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ne znam ni što se glasa, kad ću svakako da ga skinem sa mesta moda.
Havočka Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 aj ukljuci se u diskusiju, treba nam, kako Machka rece na nekoj temi, neko ko ce da citira u sitna crevca, jel tako? Ti to prizivas Rogozuba?
Grobodan Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 To nešto kao kad si bio u školi, pa ti dođe drug, a ti ga ne puštaš u kuću i kažeš: "možemo i ispred vrata da se družimo". Tako jedna moja koleginica sa faksa, kad sam je zvao na kafu (naravno, mislio sam da se nađemo negde u gradu, van fakultetskih obaveza), suptilno je odgovorila: "može nešto u okviru predavanja". E konačno si shvatio, nećeš umočiti ni u naše mesto za druženje. Kako ko, pa administrator.
kuruz Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Gori si od Hilari Klinton. Što, misliš da čak ni ona ne bi postavila Gojka za moderatora?
Grobodan Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 @Lou: cekala sam te aj ukljuci se u diskusiju, treba nam, kako Machka rece na nekoj temi, neko ko ce da citira u sitna crevca, jel tako? Poz Da jbt treba nam neko kome će sve da smeta.
Talvi Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Da se ne lažemo, Đubrište je najbolji deo moderatorskog posla. A i ako nekoga boli kurac za minuse, dobro dođe.
Divlji Tigar Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Što, misliš da čak ni ona ne bi postavila Gojka za moderatora? Zbog ovoga. Ne znam ni što se glasa, kad ću svakako da ga skinem sa mesta moda.
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ti to prizivas Rogozuba? pu pu daleko bilo, makni se s mesta Lou je gotivan lik, for the record, ali voli covek da mu ga po ANAlizi Za dalje postove nisam odgovorna udarise me tecnosti za ribanje kupatilu u mali mozak
Lou Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) @Lou: cekala sam te aj ukljuci se u diskusiju, treba nam, kako Machka rece na nekoj temi, neko ko ce da citira u sitna crevca, jel tako? Znam da si čekala. Elem, rekao sam svoje pre dve-tri strane. Lou je gotivan lik, for the record, ali voli covek da mu ga po ANAlizi "ANA, liži!" Edited November 13, 2011 by Lou
lemmy sixx Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Kostunica of Metal nije za moderatora.Unistava sport.Vreme je za smenu i postavljanje Efenberga na to odgovorno mesto.Takodje je vreme i za smenu Divljeg Tigra,svojim losim radom je dokazao da mu nije mesto na odgovornoj poziciji. I banujte Princa vise. 1
kuruz Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) @ Tigar A, to. Šta da se radi. Tebe, na primer, neću da diram, ako obećaš da mi nećeš pisati kaznu kad me uhvatiš bez karte u prevozu. Edited November 13, 2011 by Underkuruz
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 A, to. Šta da se radi. Tebe, na primer, neću da diram, ako obećaš da mi nećeš pisati kaznu kad me uhvatiš bez karte u prevozu. Ne bi on smeo da ti pise kaznu, jer ces ga smeniti sa mesta moderatora
kuruz Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ne bi on smeo da ti pise kaznu, jer ces ga smeniti sa mesta moderatora Pa nemoj da mi kvariš koncepciju, moram da ga pustim da misli da je neki autoritet. 1
Divlji Tigar Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 @ Tigar A, to. Šta da se radi. Tebe, na primer, neću da diram, ako obećaš da mi nećeš pisati kaznu kad me uhvatiš bez karte u prevozu. Ja nisam kontrolor GSPa, tu laž širi Egzistencijalni Bol. Moraću da malo ispamunjem forum gde je moderator.
lemmy sixx Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Umesto sto ces spamovati forum gde je on mod,bolje uredjuj forum gde si ti mod.Ala tebe treba smeniti,podhitno.
Face Of Melinda Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) @Underkuruz Uh neko mora da pusti nekog da misli da je autoritet autoriteta a zapravo autoritet autoriteta ne postoji Edited November 13, 2011 by Face Of Melinda
kuruz Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Daj adresu foruma i prepusti stvar profesionalcima.
Јарослав Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 dovoljno sam šarmantan i šmeker i prirodno Нећеш јебати. A ja to mogu. Нећеш јебати. Елем, гласао сам против, наравно.
Recommended Posts