Jump to content

Metal Men  

101 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Možemo se i ovde družiti.

To nešto kao kad si bio u školi, pa ti dođe drug, a ti ga ne puštaš u kuću i kažeš: "možemo i ispred vrata da se družimo". :mrgreen: Tako jedna moja koleginica sa faksa, kad sam je zvao na kafu (naravno, mislio sam da se nađemo negde u gradu, van fakultetskih obaveza), suptilno je odgovorila: "može nešto u okviru predavanja". :haha:

Posted

Ja predlažem da probu damo Princu da moderiše Sport mesec dana, kažu da je taj forum OK, mada sumnjam da bi Metal men bez razloga delio varnove i banove. :hah:

Ajde bre ne tupi više, nećeš biti moderator i gotovo.

A za Metal Mena: http://www.youtube.com/watch?v=-BJyGQ1mfzc&feature=youtube_gdata_player

ANDIAAAAAMOOO

Stvarno si najgori lik ikada. :P

Ko si ti da odlučuješ ko će biti moderator?

Posted

Pa ti si taj "drug", ne vidim u čemu je problem.

Jebote, ovaj Metal Men je ladno glasao za sebe, kukuuuu

Stvarno si najgori lik ikada. :P

Ko si ti da odlučuješ ko će biti moderator?

Kako ko, pa administrator.

Posted
ja sam pokusala da izbegnem petljanje sa kolegama, ali jbga na kraju sam poklekla :haha:

Morao sam.

Posted

Nisam glasao, nisam upoznat sa moderatorom čiji se rad ili nerad dovode u pitanje, ali sumnjam da bi se Blagoje žalio bez razloga.

Posted

To nešto kao kad si bio u školi, pa ti dođe drug, a ti ga ne puštaš u kuću i kažeš: "možemo i ispred vrata da se družimo". :mrgreen: Tako jedna moja koleginica sa faksa, kad sam je zvao na kafu (naravno, mislio sam da se nađemo negde u gradu, van fakultetskih obaveza), suptilno je odgovorila: "može nešto u okviru predavanja". :haha:

E konačno si shvatio, nećeš umočiti ni u naše mesto za druženje.

Kako ko, pa administrator.

inglip.jpg

Posted

@Lou: cekala sam te :haha:

aj ukljuci se u diskusiju, treba nam, kako Machka rece na nekoj temi, neko ko ce da citira u sitna crevca, jel tako? :haha:

Poz ;)

Da jbt treba nam neko kome će sve da smeta.

Posted

Ti to prizivas Rogozuba? :no:

pu pu daleko bilo, makni se s mesta :haha:

Lou je gotivan lik, for the record, ali voli covek da mu ga po ANAlizi :haha:

Za dalje postove nisam odgovorna udarise me tecnosti za ribanje kupatilu u mali mozak :wacko:

Posted (edited)

@Lou: cekala sam te :haha:

aj ukljuci se u diskusiju, treba nam, kako Machka rece na nekoj temi, neko ko ce da citira u sitna crevca, jel tako? :haha:

Znam da si čekala. :haha:

Elem, rekao sam svoje pre dve-tri strane.

Lou je gotivan lik, for the record, ali voli covek da mu ga po ANAlizi :haha:

"ANA, liži!"

Edited by Lou
Posted

Kostunica of Metal nije za moderatora.Unistava sport.Vreme je za smenu i postavljanje Efenberga na to odgovorno mesto.Takodje je vreme i za smenu Divljeg Tigra,svojim losim radom je dokazao da mu nije mesto na odgovornoj poziciji.

I banujte Princa vise.

• Downvote 1
Posted (edited)

@ Tigar

A, to. Šta da se radi.

Tebe, na primer, neću da diram, ako obećaš da mi nećeš pisati kaznu kad me uhvatiš bez karte u prevozu.

Edited by Underkuruz
Posted

A, to. Šta da se radi.

Tebe, na primer, neću da diram, ako obećaš da mi nećeš pisati kaznu kad me uhvatiš bez karte u prevozu.

Ne bi on smeo da ti pise kaznu, jer ces ga smeniti sa mesta moderatora :haha:

Posted

Ne bi on smeo da ti pise kaznu, jer ces ga smeniti sa mesta moderatora :haha:

Pa nemoj da mi kvariš koncepciju, moram da ga pustim da misli da je neki autoritet.

• Downvote 1
Posted

@ Tigar

A, to. Šta da se radi.

Ja nisam kontrolor GSPa, tu laž širi Egzistencijalni Bol.

Moraću da malo ispamunjem forum gde je moderator. :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...