Jump to content

Metal Men  

101 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ne može, smorio bi nas "ova opcija mi je na 3cm od ivice monitora a ja bih hteo da bude na 3,1" "zašto su ove teme tako visoko" "produkcija ove teme je suviše pop"... već te vidim.

:haha: Iskreno, sredio bih teme koje su stare, zaključane i ostavljene bez razloga, one koje treba da se spoje sa nekom drugom i to drage volje.

Nego morate da shvatite da ja nemam vremena ni zivaca, da sad klikam na svaciji profil i da gledam ko je ko.

Verujem i ne krivim te, ali to je jedno od zaduženja moderatora.

Posted

Cekaj ko kaze da je moj zadatak kao moderatora da moram da znam nikove clanova? Koj ce mi to u zivotu?

A ko si ti da procenis da ja jesma ili nisam za to? Ko si ti da otvaras ovakve teme?

Koji si ti kurac na ovom foumu pa da mislis da imas pravo da pravis neku demokratiju?

Nisi nijedan normalan argument izneo da bi se ja smenio.

Pa sta ako ne pamtim nikove? Ima vas pun kurac. I ko kaze da ne znam sta se desava na forumu?

Ja sam moderator za berzu,koncerte i mesto za muzicare, i tacno znam sta se tamo desava.

Na sportu sam ja dosao kao ispomoc.

A to sto sma te varnovao, nije bilo jer se ja sad tu nesto izivljavam ili mislim da sma baja, vec su mi clanovi slali poruke da ih smaras na berzi, i da spamujes njihove oglase.

Ja sam 6 godina na ovom forumu, oko 3-4 godine sam moderator. pre postavljanja za moderatora nikad nisam imao opomene i slicno, nemam puno postova, ne spamujem. Obavljam svoj posao kako valja, mislim da nije tako, admin bi me smenio, ne bi mi dao 20 podforuma da drzim ovde.

Pa mi ti daj neki normalan argument zasrto da me smene. a ne samo da kenjas tu nesto.

Dali smo normalne argumente.Ne razumes se u materiju,ne znas voditi forum,unistavao si sport,a u poslednje vreme ni ne dolazis na forum niti te zanima.To je sasvim dovoljno za smenu.

Admin te nece smeniti zato sto ga bas briga za forum.Realno.

• Downvote 1
Posted

Admin - adminka

Advokat - advokatica

Psiholog - psihološkinja

E jeste kurac. Admin se kaže i kraj.

Posted

неееееееееееее брини неееееееееее брини мооооооооооодови ууууууууууумиру сааааааааааааамиииииии

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

ahahahha

nisam razmisljala tako

vise je bilo kao... jedan od najpristojnijih i najprijatnijih konstantno aktivnih ljudi n forumu, koji retko lupa gluposti i hejtuje okolinu... kontam osim onih momenata "pijan kuci? jumetla"

uglavnom, da se ja pitam (kao sto se ne pitam), on bi bio mod.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

slazem se, super se druzi sa nama zenama na temama kosa, nega tela, uredjene enterijera...

Ravnopravnost za sve. Metal je i za žene, lepota je i za muškarce. Retkim ženskim članovima koje glasaju za mene par cipela po želji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...