Jump to content

Metal Men  

101 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Hahaha koja kolicina jadnosti na jednom mestu. Kuruz prica da je neko pacijent a nema pojma covek ni za koga navija, ovaj lemi do svoje 30 god

cuo za slejer i metaliku, dzaba sto je na forumu od 2002. postuje samo na sportu jer samo o tome i zna. Zapravo, i ne treba mu nista vise kad mu cale sredio posao.

I Motorhed.

Pa cekaj,onda mi ni to ne bi trebalo.Matori resio sve,sto trebam znati bilo sta o sportu.

• Downvote 1
Posted (edited)

ja ne vjerujem da je ijedna od njih zena,cak ni da je ITF zena,dok ne vidim neke konkretnije slike.

edit:lemi nemoj molim te nikad to vise da kacis,svega ti

Edited by BLAGOJE
Posted

Efenberga na sport.

Не бих ја то ни све паре света да ми понуде.

Боље ми је из угла обичног форумаша да посматрам ситуацију и пишем како сам професионац, згранут и поштен човек.

Posted

Popio sam, pa ne bih da iznosim svoje misljenje.

Hocu samo da kazem da smo osvojili jesenju titulu...prilazem dokaz.

http://www.srbijasport.net/tak/884/rez

Искрене честитке,заслужио си титулу својим радом и знањем. Очигледно је да се само на јуметалу не цени твоја експертиза.

Ово за Луа су чисте глупости,па нисмо ми покренули причу о скидању анонимуса са кључних позиција да би их заменили јоп већи анонимуси. Ја сам пренеражен.

• Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...