Jump to content

Metal Men  

101 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Вожд нејкид едишн или Теша нејкид едишн?

Постављање на позицију од стране председника Владе лично или пичка?

Куруз Циган или Куруз гробар?

Култни бендови или Звезда?

Posted

Ej ajd idi počupaj te obrve da bar ličiš na čoveka kad već nisi.

A to toplo sto osecas da ti se sliva niz kicmu, to Lou piša po tebi, sedeći.

+

I think that this is a beginning of a beautiful relationship.

Utvrdili smo mnogo toga u poslednjih 24h, jos su samo par pitanja ostala neresena:

Metalica ili Megadeth?

Oroz ili Moby Dick?

Lemmy Sixx ili Lemmy Kilmister?

Kuruz ili Kimi?

Zvezda ili Partizan?

Jebi nas Lou?

Kuda ide metal?

Metallica naravno.

Oroz.

Lemi matori jbg nije nikad izdao.

Kuruz.

Sa Kuruzom sam ovde.

Stani u red.

Gde Smorok hoće.

Iron Maiden ili Judas Priest?

Maiden za dlaku.

Hiber ili Antić?

Bona Fides ili GreeNet?

Petica ili konferencijska sala?

Uvek Grinet, ne znam kakvi su ovo ostali anonimni pojmovi.

Frost ili Kollias, Behemoth ili Suffocation, da li je Dissection black ili death?

Frost.

Ne mogu odlučiti.

Blek.

Posted

Ako je neko zainteresovan za poziciju moderatora čiji će glavni posao da bude banovanje botova i brisanje njihovih tema, za takvog smo uvek otvoreni. Ali crn je to posao.

Posted

MORAO SAM DA POBEGNEM IZ ČITAONICE, NEKA MATORA ŠTO UČI ISTI ISPIT KOJI I JA TRAŽI SKRIPTU, PITANJA, IZMENE, BROJ TELEFONA DA ME PODSETI DA JOJ DAM NEKE PAPIRE

BEŽI BRE ŽENO U KURAC

• Upvote 1
Posted

MORAO SAM DA POBEGNEM IZ ČITAONICE, NEKA MATORA ŠTO UČI ISTI ISPIT KOJI I JA TRAŽI SKRIPTU, PITANJA, IZMENE, BROJ TELEFONA DA ME PODSETI DA JOJ DAM NEKE PAPIRE

BEŽI BRE ŽENO U KURAC

soul wandering?

Posted

BEŽI BRE ŽENO U KURAC

USRO SI SE KA PICKA

Ja bre ne mogu vise da ucim tamo, kad vidim tako neke matore, celave, napacene i nesrecne ljude kako uce isto sto i ja, deprimiram se.

• Downvote 1
Posted

Ja sam u tim citaonicama uvek vidjao jedno te iste ljude i uvek sam se pitao koji moj kurac rade u citaonici svaki dan a jos nisu diplomirali...izgleda da pobegnu od matoraca, ono kao uce a ustvari se vise zajebavaju i bleje po faksu nego sto uce.

Posted

Ja sam u tim citaonicama uvek vidjao jedno te iste ljude i uvek sam se pitao koji moj kurac rade u citaonici svaki dan a jos nisu diplomirali...izgleda da pobegnu od matoraca, ono kao uce a ustvari se vise zajebavaju i bleje po faksu nego sto uce.

I ovo, neki moji drugovi provode tamo sate i sate a od svega toga mislim da uce jedno 15 minuta, bleje po faxu i zajebavaju se

Posted

Ma bre nije ona na fakultetu, tamo ne zalazim.

soul wandering?

KAMO SREĆE

Dzaba ucis kad ti je glava puna govana.

A bolje iskoristi i idi na Zlaju, zavrsices fax, neces jebati.

e de si e?

Posted

Bez vređanja, biću prinuđen da banujem.

Not.

Posted

USRO SI SE KA PICKA

Ja bre ne mogu vise da ucim tamo, kad vidim tako neke matore, celave, napacene i nesrecne ljude kako uce isto sto i ja, deprimiram se.

Nije toliko matora, ali, cenim, tu negde kao Grobodanče.

Posted

Nista bolje od jutarnje kafe\cigare citajuci ovu temu:)JA kazem da treba da se organizuje okup i ko mi obori ruku ili pojede vishe pecenje od mene postane mod i gotovo:)

За руку не знам да ли могу, за печење ти стајем на црту.

Увек Сафокејшн, никад Бехемот. Дајсекшн је блек. Звезда увек испред култних бендова. Мејдени увек пре Приста. Увек Ефенберг за мода на Спорту.

Posted

care,to je bilo prije hrista i to jednom,uostalom ima sve na obavjestenjima,ne pada mi na pamet da se ponavljam sto se tice mojih warnova.

pa i ti moji warnovi su od pre hrista. Ti si dosao na obavestenja pre nedleju dana da se zalis da sam te uzeo na zub i da ti ti dajem warnove, a zadnji warn sam ti dao pre 6-7 meseci?

drugo,niko nije rekao da treba da pamtis,nego se ti zalis da ne mozes da pratis jer mijenjamo nickove,a mijenjanje istih ukinuto ima dosta vremena,sto znaci da nisi u toku sa dogadjanjima na forumu a hoces da moderises isti.

Da, znam da je menjanje ukinuto, i da moze da se promeni samo na zahtev, na onoj temi na obavestenjima.

Ali vi ste vec pre toga promenili po 10 puta nik, i ja sam izgubio nit ko je ovde ko.

A stvarno me zabole , da svakom od ovih 150 aktivnih clanova otvaram profil i gledam displejnejmhistori.

a koji sam ja kurac mozes fino da doznas ako prestanes da se ponasas kao klinac od deset godina i za sve nejasno se obratis na pm.a javno mozemo opet da diskutujemo kad i ako naucis da se ponasas kao odrasla osoba.

Brate ti si mene JAVNO napao, nema sta ja da ti privatno saljem poruke.

Dali smo normalne argumente.Ne razumes se u materiju,ne znas voditi forum,unistavao si sport,a u poslednje vreme ni ne dolazis na forum niti te zanima.To je sasvim dovoljno za smenu.

Razumem se u materiju.

To sto ti kazes da se ne razumem, nije argument. Argument je kada nesto potkrepis cinjanicama.

kazes unistaVAO si, znaci u proslom vremenu. sto onda sada kukate?

Da dolazim, redovno. to sto ne postujem ne znaci da me nema.

Posted

Razumem se u materiju.

To sto ti kazes da se ne razumem, nije argument. Argument je kada nesto potkrepis cinjanicama.

kazes unistaVAO si, znaci u proslom vremenu. sto onda sada kukate?

Da dolazim, redovno. to sto ne postujem ne znaci da me nema.

Ja svoje tvrdnje apsolutno uvek potkrepim cinjenicama.

Unistavao si.Da,u proslom vremenu.Sada ne radis apsolutno nista,sto je jos gore.I sam si to priznao.Dakle,ja ne vidim zbog cega mi ovde uopste i diskutujemo.

Ne razumes se koliko se odredjeni ljudi razumeju,dakle ponovo zakljucak da nisi adekvatan.

Suve cinjenice.

Utvrdili smo mnogo toga u poslednjih 24h, jos su samo par pitanja ostala neresena:

1.Metalica ili Megadeth?

2,Oroz ili Moby Dick?

3.Lemmy Sixx ili Lemmy Kilmister?

4.Kuruz ili Kimi?

5.Zvezda ili Partizan?

6.Jebi nas Lou?

7.Kuda ide metal?

1.Metalika.Mejdeni i Megadet su smece.

2.Moby Dick,Srdjan je bog.

3.Lemmy Kilmister,ruzniji je.

4.Kimi,on radi u kladionici i cale mu taksira za dzabe,dok Kuruz ne radi nista.

5.Zvezda moja jedina.

6.Anonimus.

7.U picku lepu materinu.jebo metal,samo juzni vetar.

Kakva čitaonica dok forum propada?

POPRAVI ERORE PICKO!

Posted

Ja svoje tvrdnje apsolutno uvek potkrepim cinjenicama.

Unistavao si.Da,u proslom vremenu.Sada ne radis apsolutno nista,sto je jos gore.I sam si to priznao.Dakle,ja ne vidim zbog cega mi ovde uopste i diskutujemo.

Ne razumes se koliko se odredjeni ljudi razumeju,dakle ponovo zakljucak da nisi adekvatan.

Suve cinjenice.

To nisu cinjenice. to je samo tvoja rec protiv moje.

Upravo ti o tome pricam. ti samo kazes ne razumes se koliko se drugi razumeju. u sta se ne razumem? daj primer? Ti uzmes i kopiras linkove sa B92 sport o nekom transferu i ti si sad kao neki znalac? Veci od mene?

Nije tacno da ne radim nista. Samo vam vise ne zatvaram teme i ne warnujem vas. sta je sad tu lose?

Zalili ste se zbog toga. sad sam tamo da obrisem botove i da odobrim teme. To mora neko da radi. I ne diram vas. I vi se sad zalite?

Kontradiktoran si. Zapravo vama je poenta samo da se bunite i da serete, eto cisto da bi se bunili i da bi ste srali.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...