Мајор Гашпар Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Не смем ни да помислим шта ће бити у трећој епизоди. Quote
metal guru Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 u vecerasnjoj epizodi sam perverznjak u sivom mantilu koji hara po Dedinju i plashi Lenu Bogdanovic Ovolika kolicina kvlta za tako kratko vreme nije zdrava. Quote
iron will Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 (edited) nocas u 21:10 svi uz prvu srpsku televiziju i mikija, barda srpskog glumishta. Наравно, заборавио сам. Дебил дебилни, опет сам пропустио јуметал верзију Кевина Костнера у акцији.Кад има реприза? Edited November 21, 2011 by iron will Quote
kuruz Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Dajte slike za nas koji nismo gledali. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Jel oprasio Lenu? Faprile,za sledeci Sajam knjiga ocekujemo tvoju autobiografiju "Kad je Fapril bio April",pa zapisi i koju pikanteriju sa snimanja. Quote
BLAGOJE Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Наравно, заборавио сам. Дебил дебилни, опет сам пропустио јуметал верзију Кевина Костнера у акцији.Кад има реприза? ali kevin kostner of metal Quote
Grobodan Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Je li jebo Fapril u epizodi šta? Ubio nekog? Neko njega ubio? Quote
BLAGOJE Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 trebao je da pusa lenu bogdanovic po dedinju,nijesam gledao,bio zauzet prezderavanjem i napijanjem i zatiranjem svake nade da necu crc od raka pluca SAMO BAHATO 1 1 Quote
Zen Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 @ BLAGOJE da se menja titula naravno, bar dok traje serijal Quote
Grobodan Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Ja bih ovako pošto imam ta novinarska ovlašćenja da uradim kratak intervju sa glavnim protagonistom... Pitanja su: 1. Kako ste se pripremali za ulogu? 2. Najdraže uspomene sa snimanja? 3. Čija vam je energija najviše odgovarala na setu? 4. Da li vidite neke sličnosti između sebe i vašeg lika? 5. Da li vam je ovo omiljena uloga i zašto? 6. Odakle ste crpili inspiraciju za ulogu? 7. Nešto za kraj za čitaoce. Quote
vudun Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Rispekt!Moj profan fizike sa sveucilista bi ti zavidio jerbo on drzi njene fotke na desktopu,na pozadini mobitela pa cak i njenu sliku u novcaniku.Mogu li da mu prosledim tvoj fontele,kapiram da si joj makar uzo broj. jeste da je sve ''glumila'' po krsh filmovima, ali je ribidzona i po. za upropascavanje dusu dala, sto bi se reklo. budimo najpre ljudi, potom realni, a zatim i objektivni. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 DAJTE SLIKE OD JUCHE!!! Quote
Grobodan Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 U krv vam jebem, evo sad će. Evo zvezde kako daje autograme fanovima! Quote
Grobodan Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Kakva kongregacija kultnih ličnosti, odavno se ovako nešto nije zabeležilo. Aparat mi je crkao na kraju večeri, jednostavno nije mogao više da izdrži šta ima u sebi. Ko ne zna bar dva lica sa fotki dobija trajni ban. Quote
Јарослав Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Фаприл показује да му слава није ударила у главу и да и даље има времена за дружење са фановима. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Kakva laz i na poslednje dve slike bedan faptoshop!Jeste on ce s vama da gubi vreme,hohstapleri. Elem,deo intervjua gde Lena prica o Faprilu U "Ženama sa Dedinja" si igrala pored čuvenog Faprila. Kakav je privatno? Lena Bogdanović: Bila je to velika škola za mene. Glumac kao što je on, treba da posluži za primer svim kolegama. Profesionalac je, ljubazan, a posmatrati ga tokom rada je pravi glumački "master klas". Van snimanja je sasvim opušten i čak veoma duhovit čovek. Tih dana mu je bio rođendan i napravio je žurku za celokupnu ekipu. Za razliku od nekih naših "veličina", potrudio se da svima zna imena i da svakog u prolazu kulturno pozdravi. Jednostavno, pravi je džentlmen među glumcima. 5 Quote
kuruz Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Ko je ovaj što stoji skroz desno? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 To je PR menager faprilov Quote
kuruz Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Šta si ti, obezbeđenje ili lični kuvar? Quote
Recommended Posts