Angelystor Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Monstrouzna death/doom grupa koje zasluzuje svoju temu. Dakle, "A Fragile King", Greg Mackintosh se vraca death/doom odori, ovoga puta sa nesto vise starih svedskih vlakana. Ko ima sumnje nek cuje Desecration ili The Grim Irony, meni inace ti vise doomy delovi tipa latter i "Seeds" najbolji delovi albuma. Quote
Night Prowler Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Super album. Desecration i Seeds najbolje pesme. Bonus pesma je takodje super, skini je ako nisi Quote
Black desire Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Dosadna muzika, jedva sam preslusao album. Jesu kultne licnosti al dzaba. Quote
Lou Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Ono što mi je skroz dobro je zvuk gitara koji opasno ide ka grind vodama, čak me dobrano podseća na ono što su Rotten Sound postigli na poslednjih par izdanja. Quote
Talvi Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Složio bih se sa ovim za Rotten Sound, što je od mene svakako kompliment. Dobar je album, možda malo jednoličan ali hej, ovo i nije žanr u kojem se očekuje neka prevelika razgranatost a i Greg se super snašao na vokalima. Za fanove žanra svakako poslastica. Quote
Grobodan Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Opa, imamo temu. Odličan album, evo i ovde: Vallenfyre intervju MS Elem kakve grind vode, pa Rotten sound su pokupili zvuk Švedskog death metala. Quote
Talvi Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Dead Can Dance - Within the Realms of a Dying Sun Ima čovek ukusa, zna šta je večni kvalitet. Quote
Lou Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Kompletna lista je zlata vredna. Inače: "I had to laugh when I saw one review which said it was nothing new. Haha no shit." Quote
BLAGOJE Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 odlican 'vju.ovoliki CF worship je donekle logican,ali zam zbog vallenfyre-a ocekivao i podjekoji svecki dm bar da spomene,lise carnage-a. Quote
Angelystor Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 Bonus pesma je takodje super, skini je ako nisi Agreed, odlicna. Quote
Lou Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Zakazali su svirku, definitivno neće ostati projekat. Nadajmo se da će biti još toga. Quote
Grobodan Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Stigao mi disk, sad se može ultimativno uživati u ovom odličnom izdanju. Btw hajde da napravimo još jednu glupu i bespotrebnu prepirku - Bloodbath ili Vallenfyre? Quote
Talvi Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Ipak Bloodbath anytime, iako mi onaj poslednji ne leži baš. Mada, odavno ga nisam ni čuo, možda bi mi posle onoliko vremena bolje legao. Quote
Grobodan Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Meni je Vallenfyre bolji u jednom aspektu: što se čuje ko je iza projekta, Bloodbath nema nikakav lični identitet. Iako jebe mame. Quote
Talvi Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 To jes' ali, opet, Bloodbath mi je u tom smislu raznovrsniji dosta pa ga lakše varim. Quote
Night Prowler Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Moje misljenje: Nightmares Made Flesh > Vallenfyre > ostala Bloodbath izdanja Quote
Grob Bez Dna Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 bloodbath, kakvu grupu muzicara ima, treba da bude medju najboljim bendovima ikad, a golo govno je. Quote
Grob Bez Dna Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 dobro, jesam, ali shvatas sustinu. Quote
Grobodan Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Moje misljenje: Nightmares Made Flesh > Vallenfyre > ostala Bloodbath izdanja Ovo po meni, ako pričamo o kvalitetu, a Vallenfyre ima plus koji sam naveo. Quote
Lou Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Meni je Vallenfyre bolji u jednom aspektu: što se čuje ko je iza projekta, Bloodbath nema nikakav lični identitet. Iako jebe mame. Slažem se. Quote
BLAGOJE Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 mislim da sam nedje pisao,jasno kao dan da je bloodbath cisto lijecenje kompleksa,njesu mogli tada da budu baje jer su bili klinci,pa se sad izdrkavaju jer im se moze.sto ne znaci da nijesu uradili i nesto dobre zike usput. valenfajr je s' druge strane mnogo iskreniji projekat,i ja ga u tom pogledu vise cijenim.cini mi se da podjednako vrtim i valenfajr i TFM tako da za sad dajem prednost valenfajru. Quote
Demon Seed Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 (edited) Ne slazem se sa tim da Bloodbath nema licni identitet... Vallenfyre treba tek da poslusam Edited December 4, 2011 by Demon Seed Quote
Night Prowler Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uu-ZVuR07MM http://www.youtube.com/watch?v=535-lp8BzIg Quote
Recommended Posts