Talvi Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 We are currently well into writing our follow up album to "A Fragile King", and thought we would share some tentative song titles with you. "Aghast" "Savages Arise" "The Wolves of Sin" "Bereft" "Dragged to Gehenna" "Cattle" "The Great Divide" Just to name a few. We are hoping to record later this year and we are currently looking at where we want to record it and who with. We want to make it even dirtier than our debut and it would be cool to hear what your recent,favourite extreme productions are. Cheers Gregor Quote
Јарослав Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 par fotki iz studija i pitanje za Blagoja da li može da prepozna koja je majica u pitanju? Quote
Talvi Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 On May 12th in Europe and on May 13th in North America, VALLENFYRE’s second full-length, Splinters, will be released via Century Media Records. The simple, yet striking cover artwork was created by Brian D’Agosta, who previously drew a logo for VALLENFYRE bassist Scoot’s other band, EXTINCTION OF MANKIND, as well as artwork for many other bands. For a first preview of Splinters, a video trailer featuring part of the album’s opening track, “Scabs”, can be viewed here: Quote
Talvi Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 i dalje sam najbrži revolveraš u gradu Quote
Talvi Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 http://www.terrorizer.com/news/streams/vallenfyre-premiere-new-song-scabs-exclusively-terrorizer Quote
BLAGOJE Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 sad ce pola foruma da udari kontru da bi bili trendi UMRI STOKO Quote
BLAGOJE Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 http://www.nocleansinging.com/2014/04/17/an-ncs-premiere-vallenfyre-odious-bliss/ pozdravlja grob nego,ima malo i starog obituary-ja,CF vorsip plus solaze moralo je da baci na to po meni jedini nacin da ovo bude bolje je da nick uzme da izurla jedan album Quote
Lou Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Kada bi mogao. Pesma je potpuni CF worship, od početka do kraja. Možda će ovo biti bolje od prvenca, ono mi je bilo sve slabije kako je vreme odmicalo. Quote
BLAGOJE Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 sto ne bi mogao?vrhunski je odradio one ririkordove,bolje zvuci nego ikad Quote
Lou Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Veruješ li da nisam imao volje da preslušam to? Valjda me je poslednji album na kraju smorio, možda sam se nečega i zasitio u jednom trenutku. Što se tiče Nika, prva pomisao mi je njegov glas uživo, zato tako kažem. Quote
BLAGOJE Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 uuuu ti nisi normalan,ja se ne sjecam da je PL odavno bio svjeziji,taj album mi je nesto najbolje sto su izbacili ko zna otkad a preslusaj,ja sam pao na dupe,nikd mu growl nije toliko dobro zvucao,i ne sjecam se inace kad sam bolji cuo Quote
Lou Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Pola-pola za mene. Opet, sve je to studijsko pevanje i peglanje, što se mene tiče, ali ću pružiti šansu. Quote
Grobodan Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Imam novi album već neko vreme, HM2 još izraženija - Blagoje će vlažiti lepo već vidim. I ja sam isto za growl pomislio... op sad vidim da pričate o Nicku, ja kontam za Grega, baš dobro zvuči. Sve u svemu, fuck your entombedcore. Quote
BLAGOJE Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 a ovo u sustini entombedcore,sa kojim CF momentom dje si grobodanka,evo placem od srece sto si nam se vratila :wub: dobar je greg,ali nick je oduvao sve na onim ririkordovima,pa i mladju verziju samoga sebe Quote
Lou Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 Covek i predlozi studijsko urlanje Zato i naglašavam šta me odmah odvlači, prvo pomislim na to kako uživo ne može, pa mora neko (Blagi) da me podseti. Quote
Recommended Posts