Јарослав Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ја бих рекао да је Лунар био на неком спиду синоћ.
Grobodan Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 On je uvek takav bio, kad god sam ga video. Možda je uvek na spidu
azal Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 ja sam bas bio trippy as fuck sinoc. rakija, pivo i buksne http://www.youtube.com/watch?v=Fh_eCJY3Uso
Grobodan Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Mi kad smo sinoć videli tronogog psa kod KC Grada znali smo da će biti dobra svirka
=sleepy= Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Dajte koju rec za In From the cold, da znamo je l' valja ili ne e da, ako nekoga zanima majica In From The Cold neka se javi preko poruke. 650 dinara.
Lou Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Masni kao i uvek, ali njihove pesme, kao što rekoh Jaretu, pate od potrebe za kristalisanjem. Malo aranžmani da se srede, pokoji "hook" tu i tamo da se ubaci... rifova ima, samo ih treba složiti. A Mirko se ne uklapa ič, treba ga podgojiti i istetovirati.
Јарослав Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Мирко се уклапа само што се браде тиче. Иначе, све што Лоу каже стоји.
AnaLizator Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Karma To Burn - Live at KC Grad - Thirty-Nine http://www.youtube.com/watch?v=TCdjMRpgNVM&context=C3f0fec0ADOEgsToPDskICKJfkWFEG4UO-HgoXyHAT Nas drugar Uruk Hai i bubnjar KTB :
Јарослав Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Nas drugar Uruk Hai i lokalni zadrugar : http://img696.imageshack.us/img696/3553/dsc05066z.jpg
Uruk Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Nas drugar Uruk Hai i bubnjar KTB : Ja sam se mislio da si se zezao kad si mi rekao da ces mi sliku umesto na mail okaciti na yumetal. Super, sad ce svi da znaju kako izgledam, pa necu vise moci da prozivam ljude po forumu i govorim im da nemaju pojma. Evo, Lou na primer, on svoje slike ne kaci po forumu, i boli ga uvo, moze da prica kako mu je master isuvise pop.
=sleepy= Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 evo i izvestaja sa svirke Karma To Burn & In From The Cold @ KC Grad
Lou Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Ja sam se mislio da si se zezao kad si mi rekao da ces mi sliku umesto na mail okaciti na yumetal. Super, sad ce svi da znaju kako izgledam, pa necu vise moci da prozivam ljude po forumu i govorim im da nemaju pojma. Evo, Lou na primer, on svoje slike ne kaci po forumu, i boli ga uvo, moze da prica kako mu je master isuvise pop. Uvek inkognito. Inače, kačenje tuđe fotografije bez saglasnosti može da se koristi kao osnov za tužbu pod određenim uslovima u jEvropi. Mada je takvo ponašanje i bez zakona stvar poštovanja i kulture.
Uruk Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Inače, kačenje tuđe fotografije bez saglasnosti može da se koristi kao osnov za tužbu pod određenim uslovima u jEvropi. Mada je takvo ponašanje i bez zakona stvar poštovanja i kulture. Mogao bi bubnjar Karme sad da nas tuzi
AnaLizator Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 @Uruk Hai - Ko te jebe kad me ne kontas ozbiljno, a sem toga eto dao si mi dozvolu sam licno, mogu i potpis da iskopam Sta oces, sad si superstar, svih 12 aktivnih forumasa su videli tvoju fotku i sad ce picici samo da padaju
Vuk Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Ja sam od yumetalaca tamo sreo samo Groba, Lazu i Satana. Shto se ne javiste svi, da padaju josh neke slike poput onih sa Iced Eartha?
kuruz Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Inače, kačenje tuđe fotografije bez saglasnosti može da se koristi kao osnov za tužbu pod određenim uslovima u jEvropi. Mada je takvo ponašanje i bez zakona stvar poštovanja i kulture. Може и код нас.
Recommended Posts