Јарослав Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Неверица да нема теме. Дакле, култни фински хеви бенд. Један од разлога што отварам тему је то што су се прошле године поново окупили, а (званично) данас (18.11.2011.) је изашао повратнички албум. Да не бих даље дрвио, ево линкова за све до сада издали (без синглова). 1982 - Heavy Metal Heroes 1983 - Fire in the Brain 1984 - III Warning 1984 - Turn the Cross Upside Down [EP] 1984 - Scandinavian Metal Attack [split - Oz, Bathory, Trash, Zero Nine, SpitFire 1991 - Roll the Dice 2011 - Burning Leather Quote
Grobodan Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Nema teme? Izneverovo sam zato što sam siguran da je bilo i da smo srali nešto... elem ipak im je najveće dostignuće mega hit Turn the cross upside down, apsolutni vrhunac svake žurke, skinuo sam novi ali po treklisti vidim da ima re-recordovanih starih što me nije baš zagrejalo za dalje ali 'ajde videćemo. I da, dodao me Ozofficial na Lastu za prijatelja, videli valjda da ih slušam Quote
Јарослав Posted November 19, 2011 Author Report Posted November 19, 2011 То је и мене зачудило, јер се и мени чини да се причало раније нешто. Добро, није да се бенд своди само на ту једну ствар, иако јесте, што кажеш, мега хит. Имају одличних ствари. На пример, цео тај ЕП је феноменалан, све песме су квалитетне и веома "кечи" Quote
Grob Bez Dna Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 (edited) kult bend. cini mi se da mi ih je bas grobodan predlozio jednom davno na last.fm-u. sad cu bas pustim taj ep, nisam slusao 100 dina. Edited November 19, 2011 by Grob Bez Dna Quote
Grobodan Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Mislim i ja, i to baš pomenutu pesmu Quote
Јарослав Posted November 19, 2011 Author Report Posted November 19, 2011 (edited) Срч Лајтс, бре! ЕДИТ: Иначе, култна прича каже да су престали са сатанистичким текстовима када им је за ЕП стигао од неког лика чек на 666 долара Edited November 19, 2011 by Јарослав Quote
Angelystor Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Podobar heavy. Hvala stormvorioru sto mi je otkrio ovaj kult Quote
Angelystor Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Nisu se nesto pretrgli sa novim materijalom, ali ovo nesto sto ima uopste nije lose. Nwobhmasti heavy, i ovaj pevac je izvrsio potpunu transformaciju u Biff Byforda izgleda Sve u svemu, svaka cast, ako nista drugo, za sasvim solidno odradjen rerecord, iako je, kao sto mu i stoji u imeni, apsolutno bespotreban. Quote
Јарослав Posted July 24, 2012 Author Report Posted July 24, 2012 Избацише неку компилацију. Ствари са III Warning, Decibel Storm и Turn the Cross... Мада са њега има само истоимена песма. Oz - Vinyl Tracks [best of/compilation] (2012) Quote
Angelystor Posted May 21, 2020 Report Posted May 21, 2020 Samo za najhrabrije https://www.metal-tracker.com/torrents/285969.html Quote
Grobodan Posted June 3, 2020 Report Posted June 3, 2020 Pa i nije tako strasno, klasicni rusticni HM samo sto se uvek slusanje njihovog albuma novog svede na ''hm lepo ali gde je Turn the Cross hit'' Quote
Angelystor Posted June 3, 2020 Report Posted June 3, 2020 Posle ovog se postavlja pitanje gde je i bend, od tog starog samo bubnjar ostao. Basista je inače pisao sve pesme. Quote
Recommended Posts