Pagan Saviour Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Ima li fanova ovog band-a?Vidim da nemaju temu.Malo losiji vokal doduse,ali u principu ok band?Svirali su jednom u Srbiji a i REX je cini mi se izdao jedan njihov MC? Trenutno pripremaju novi album koji bi trebao da izadje na jesen 2012.. Quote
Talvi Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Super bend, bar meni. Mada ih 100 godina nisam čuo, mogao bih baš. Quote
Nesalomivi Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Mislim da su svirali i u Apatinu na jednom festu, bili su dobri koliko se secam. Dajte neki link za album, ako imate. Quote
kuruz Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Давно сам их слушао, али се сећам да нису били лоши. Ништа оригинално, али није ни крш. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Svirali su u Domu Omladine 2002. godine ako se ne varam, pa onda na Hellhammer festu u Pancevu i u Filozofu godinu-dve kasnije - koliko ja znam tj. koliko se secam Inace, sasvim solidan bend, uzivo daleko bolji nego na CD-u jer mi bas i ne lezi taj preterani At The Gates worship al uzivo moze da se podnese Quote
Grobodan Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Ove nije gledao uživo samo onaj ko nije hteo OK live ali u suštini čist rip off At the gates. A što će mi rip off ako mogu slušati the real thing. Quote
Novaliis Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Prosecan bend po meni, secam se kako ih je Rogosic neprestano hvalio, ocekivao sam epski kvalitet, a dobio meh. Quote
Speed_Dead Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 ja ih gledao dvaput mislim 2003.. i ono..ok su ..mada su mi neki stariji likovi na hellhammeru najavilo taj bend u fazonu "sad ces da vidis kako ce ovaj bend da oduva sve" // i nisam bas primetio takav razvoj situacije ili ucinak Quote
BLAGOJE Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 rogosic je uvijek pecao te kopije bendova koji vise ne postoje,ili nisu postojali u tom periodu. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Po meni super prze,kao sto rece Grob dosta su pokupili od At The Gates-a ali zbog toga sam ih zapravo prvobitno i preslusao.Kad mi je lik narezao rekao mi je ako volim At The Gates da ce mi se svideti .Gledao sam ih jednom uzivo i bio sam bas zadovoljan svirkom.Sve najbolje... Quote
Stolet Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Svirka, ili svirke, sto bejase u NS su bile sasvim fine, bend je bio odlican live Nije da su skrivali ATF uticaje, cak su i svirali obradu Slaughter Of The Soul Quote
Pagan Saviour Posted November 25, 2011 Author Report Posted November 25, 2011 Band ce nas posetiti sledece godine na prolece Quote
Pagan Saviour Posted November 26, 2011 Author Report Posted November 26, 2011 Ja,s obzirom da ne mogu da postignem ove godine,ono sto sam planirao,momci su po veoma razumnoj ceni pristali da dodju sledece godine da promovisu svoj novi album koji izlazi na jesen sledece godine...Lepo se potrefilo i to da ce May Result krenuti otprilike u isto vreme sa koncertnim aktivnostima,tako da ce biti dobro.. Quote
banedeathmetal Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Ovo je zaista odlican bend, tu nema sta. Imam celu diskografiju na originalima - od gitariste kupio jednom prilikom kada sam ga video, a inace sam gledao bend X puta i uzivo. Inace, po meni je samo prvi album rip-off At The Gates-a (a i taj mi je odlican materijal), kasnije su vec nesto svoje uneli. Samo javite kada ce ponovo svirati kod nas, da na vreme isplaniram, pa da dodjem... Quote
Footog Qpoos Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 ljudi su kopija at the gates-a,takvi su bili kada sam ih ja slusao...nije to lose...gledao sam ih jednom u novom sadu kada su svirali...men' se cini jedno 2004e... Quote
Demon Seed Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Ja ih se secam iz Metal Express-a cini mi se, verovatno je to ovo sto pricaju da ih je Rogosic forsirao... Quote
banedeathmetal Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Inace, bend je okacio 2 pesme sa novog albuma koji izlazi prvom cetvrtinom 2012-e: http://www.casketgarden.hu/index2.html Ja sam vec pre-orderovao svoj CD + T-Shirt. Quote
Talvi Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Casketgarden - The Estrangement Process (2012) Quote
Chicken Little 420 Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 evo i talvi pre-orderovao. Quote
Narsil Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Imam tri diska i kasetu. Prodajem komplet ceo. Quote
Јарослав Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Одличан је нови албум. Њихов стандардни мело детреш, баш како и треба да буде. Quote
Recommended Posts