Miilos Posted October 16 Report Posted October 16 Ovo zvuči kao da su snimili album, a potom izbacili pevača iz benda, pa on onako iznerviran reče "mene li ćete da izbacujete" i ušunja se u studio preko noći i nasnimi sve one oOoOo uUuDu delove da im pokaže s kim su našli da se zajebavaju. Ovi nisu imali pojma i izbaciše album tako... Znači ne može da se sluša od ovih vokala glupih, zvuči kao da je debil. 1 Quote
Angelystor Posted October 22 Report Posted October 22 Dobar mi je Omniverse, samo ne padam na dupe kao na BMC. Enjoyable weird listen. Tvrdio sam isprva da je ovo više za trve blekkere u odnosu na skoriji DHG, ali ipak je i ovo previše ipak Ja stvarno ne znam inače dal tog pojanja ima više od 60 sekundi na celom albumu.... Elem. moožda bih voleo da je malo veći otklon od matičnog benda, ovako sve zvuči kao poznata teritorija, i uopšte nije neki skok na koji sam navikao između DHG albuma. Do pre koji dan sam mislio inače da je ista postava kao trenutna DHG, kad ono je u stvari samo Vicotnik i neki Francuz koji je povremena (?) live gitara za DHG. A još sad DHG svirao live neke ove Dmsg pesme, tako da je sve to neki Vicotnikgard sad. Quote
azal Posted October 22 Report Posted October 22 20 minutes ago, Angelystor said: i uopšte nije neki skok na koji sam navikao između DHG albuma. zato sto su sad aktivniji. oni su jedino pravili velike skokove kad su imali 7 god izmedju albuma Quote
Angelystor Posted October 23 Report Posted October 23 DHG 90ih se ne slaže sa tom konstatacijom. A i ne znam koliko su sad baš aktivan bend, sviraju po dva giga mesečno subotom Quote
Havočka Posted October 23 Report Posted October 23 dva giga mesecno subotom je poprilicno aktivno ako mene pitas Quote
oʞɾoƃ Posted November 6 Report Posted November 6 Meni će ovo verovatno biti AOTY a vi kako hoćete Quote
Recommended Posts