obsessed by cruelty Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Na prvih par slusanja album godine za sad, nemam sta pametno da dodam, ceka se i bolji rip i svakako da mora podrobnije slusanje. Aldrahn presao igricu, ludnica samo takva. U potpunosti mi je album zadovoljio ocekivanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 3:49 u The Unlocking - kakav Devil Doll worship Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 inace, dosta interesatno, ima sta da se cuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Valjda ce uskoro i 320, bolje mi je da sve to cujem u najboljem svetlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 poslednja pesma je najbolja stvar koju sam ikad cuo od ovog benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Ja ni ne mogu da izdvojim najbolju pesmu, sve su mi divne. Bas, bas odlican album. Skroz mi je kul kod njih sto odrade jedan album u x godina i bude bas albumcina za sve pare, ovo se i na originalu nabavlja. Btw iako se slabo cuje na ovom ripu (doduse singl je dobar rip), produkcija mi je odlicna na albumu, videh da se ljudi zale na preglasne vokale, meni sve potaman. Kao sto rekoh, meni za sad album godine, mada ocekujem mrtvu trku sa Arcturusom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Ovde izgleda jedino mene nije oduševio album na prvu. Mada kad se setim koliko vremena mi je trebalo da shvatim koliko je 666 International genijalan, verovatno će mi trebati malo vremena i za ovaj novi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 mene nije bas odusevilo na prvu nista osim poslednje pesme, ali sve je odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Ja ga obrnuo jednom, nisam ni ja nešto oduvan, glavna razlika je što je predvidiv, sva tri od Satanic Art naovamo su bili puni iznenađenja, koji god da uzmeš da slušaš ne znaš šta te je snašlo, a ovde uglavnom nema nekih iznenađenja, eto kao onaj saksofon u Aphelion Void, ali više volim da me iznenade nenormalnom deonicom u pesmi nego dodavanjem instrumenata (aranzmani i orkestracije su za one sa malim pisama, i ko to ume da radi, taj nume da jebe). Onda sledeća pesma (treća) skoro istu strukturu kao druga, verovatno će malo to da mi se odvoji posle još slušanja, al' nekako mljeh. Mada, to je neki utisak na prvu loptu, verovatno će i sama muzika da mi legne kad obrnem još neki put, a ima i kasnije nekih neobičnih delova, verovatno ih nisam poslušao dovoljno pažljivo. Aldrahnov vokal opet nekako očekivano lud, i on iste fore ponavlja u drugoj i trećoj pesmi. I Attila je očekivano lud na Ordo ad Chao, pa je opet i interesantan, ovo mi pomalo monotono ludilo, jebem li ga da l' se ja tripujem ili šta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 baš prelep album. slažem se da nije primer kreativne slobode i ludala, ali onako čudno, meditivno iskustvo, meni dovoljno, plus jaka atmosfera tako da ne deluje ni dosadno. još se čeka i bolji rip, da svi detalji fino legnu. bolje vozi od novog enslaveda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 12, 2015 Author Report Share Posted March 12, 2015 Lijega ovo meni polako, biće to kako treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Samo za drugare sa foruma: http://towardstheinevitable.com/dodheimsgard-interview-2015/ 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 Ja se ponadao da je VIcotnik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 i zbog toga si čoveku dao minus? kakav si ljakse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Iz kakvog je kraja, dobar je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 Dao sam mu? Odvratni smo! Na mobilnom sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 18, 2015 Author Report Share Posted March 18, 2015 Hopefully I have gained a good woman until then and perhaps another child. Razveo se, siroma Definitivno su sranje trouglovi na omotu... Malo sam blenuo sad u njega i zamišljao da nema trouglova, sjajan je Btw ako je stvarno postojao onaj diskutabilan minus, nek mu bude na ime onog gubljenja fokusa i strukture na 666 International Evo dao sam mu + na isti intervju na njegovoj temi u domaćoj sceni, nadam se da mi sad više neće dolaziti Jaroslavi u snovima, hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 http://www.mediaboom.org/424679-d248dheimsgard-a-umbra-omega-2015.html 320 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 E to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 fala kurcu, konačno da poslušam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 meni za bar 50% bolji album sad, inace izbegavao da vrtim do iznemoglosti s onim ripom, preslusao 5,6 puta kolko da ne budem mazohista i cekam ovoliko dugo na dobar kvalitet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 fala kurcu, konačno da poslušam Pa pojavio se 320 još 15og, jebem vas lenje xD Ja bre i dalje se ne napali kako valja na album. Dolazi mi sutra burazer, on ga nije slušao, pa eto razloga da ga obrnem još jednom. Slušao pre nekoliko dana Supervillain Outcast, oduševljavao se k'o kuče u lift. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 ja sam skroz izbegavao da vrtim jebiga, previše dugo se ovo čekalo i previše je ovo zajeban bend da bi se slušao u 160 (toliko beše?) kbps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Vala album je toliko pitko odsviran i isproduciran, nema tu ništa zajebano što nisi mogao da čuješ, kao npr. što bi sa 666 International rađao mečku na 160. Zakoreli slojevi štrokice Edited March 21, 2015 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Ja ga otkrih u Lu-ovom tejpu, od silnog crnila koje tamo bese, ovi mi bili svetla tačka (jbga proger sam), skinuto-overice se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts