Jump to content

Recommended Posts

Posted

Od 1997. i koncerta Kiss-a na sajmu,skoro sve koncerte koje su me interesovali sam gledao.Nažalost nisam gledao The Cult,Paradise Lost,Slayer i Motorhead.Jako sam se obradovao kada sam video da će prva 2 benda svirati.Još kada bi jedan od druga 2 svirao te večeri,mislim da ne bi bilo srećnijeg čoveka od mene.Nadam se samo da neće biti domaćih bendova.Ako je planirano da i oni sviraju,moja preporuka organizatoru je da umesto njih,na video bimu puste film Boj na Kosovu!

• Upvote 3
Posted

Ne znam sto ali svi imaju neki trip za Motorhead ja bi umro uffffff...kao da se pricalo o tome negde vec, a i Lemmy i Ozzy su dobri pa bi mogli zajedno sa Slash-om i Zakk-om da opale I Ain't No Nice Guy :rockdevil: bilo bi extra

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ja

Kada će biti objavljen konačan spisak bendova koji će nastupiti sa Ozijem&Prijateljima na Ušću?

P.S.Nadam se da će upasti Motorhed.

Avalon

Konačan spisak biće objavljen za 2-3 dana.

Na žalost nema Motorheda.

Nadam se da me pokušavaju iznenaditi...

• Upvote 2
Posted

Bogami, fino ovo ispade. Međutim i dalje me ne zanima dovoljno. Videćemo kad spisak bude konačan.

Ako karte budu skuplje, ja ću svoju za fan pit prodati po nabavnoj ceni, tako do možete uštedeti kupujući kod mene :pivopije:

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...