Јарослав Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Није нико пуштао буве о Моторхеду и Слејеру, већ су то биле само пусте жеље. И да се јебу они са BLS. Који ће курац и то, кад Зак свира већ са Озијем?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Pa da ustede mamu im jebem. Cudi me sto nisu doveli onog slashovog pevaca pa da i njih racunaju kao jedan bend, verovatno ih odbio iz principa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Steta, ocekivao sam mnogo vise posle Talvijeve izjave. Na kraju cu otici samo zbog Paradise Losta i eto Satirikona. Fuck BLS, koji ce mi kurac ti pederi paljevinski. SLAAAAAAAAAAAYEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!! Edited February 28, 2012 by MegaDave90 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Nek' svira Gus G. sa Ozijem pa bude i Firewind. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Sljam od bendova . Pusite vase karte onako sa razumevanjem , nista onako da ih dudlate ! DR Dulitl i ti fazoni . Gulp gulp ... taaaaako jeee , slurp slurp duc duc ... to toooo sisajte ga kurve metalske ... 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Satyricon i PL, dosta mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Satirikon je jebeno sranje! 7 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 pritom kapiram da svi hejteri satirikona znaju tipa mother north od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 pritom kapiram da svi hejteri satirikona znaju tipa mother north od njih Bar znaju bolji period benda. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Kako kome bolji. Rebel Extravaganza se iserava po svim albumima bendova koji nastupaju. Ide se! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 PS Megadeth je bolji od Metalike PPS Frubi je bolji od Avalona ja iskreno mislim da ce opet da se desi nesto slicno kao sa Judasima, Slejerom, Legacy festom, i onim nesudjenim castle festivalom. Tako da ja cekam mesec dana do festivala da bih kupio kartu. i ako sve bude ok, videcu ozija i zakk wylda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Za svakog po nešto, ni za koga nešto vredno tolikih para. Da je hedlajner neki jak bend, pa onda da satirikon i PL računam kao bonus, ovako preskačem ko srednjovečnu ciganku s vašara. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Sta ja znam, ide se naravno...vise od pola sam vec gledao...Paradise Lost volim samo do Draconian, a Satyricon samo Volcano ali necu da pljujem ni po cemu...line up je dosta saren, moze svako da nadje po nesto, meni odgovara uglavnom sve. Jedino sto su mogli umesto Sanatoriuma nesto drugo, nisu oni ko na pocetku 90-ih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 THE CULTPARADISE LOST SATYRICON BLACK LABEL SOCIETY SANATORIUM Nisam oduševljen izborom bendova.Naravno ne pada mi na pamet da vratim kartu.Ipak su tu Batler i Sleš...Drago mi je da se i nama desi jedan veliki metal fest na otvorenom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Mnogo para za Paradise Lost...ipak ću preskočiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Ocekivao sam nesto bolje, BLS me uopste ne zanima, a Satyricon mi je najdrazi od nutela black metal bendova, tako da nije lose da ih vidim, mada nisam ni nesto previse odusevljen. Pola sata Paradise Lost-a i ja sam srecan covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 definitivno ne idem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Znao sam da će biti Satyricon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Znachi redosled je: Sanatorium Satyricon Paradise Lost Black Label Society The Cult Ozzy & Friends I zbog kog benda se Talvi usrao od srece ili kako je vec rekao? Ako se ne varam, Satyricon je bio na EXIT-u pre 4-5 godina, je l'? U svakom sluchaju black metal nije za mene i nikad nece ni biti. Ne razumem kako to neko mozhe da slusha. A shto se tiche line up-a, mogao je biti bolji. Ali to je pitanje ukusa. Ja zbog Ozzyja idem iako sam ga slushao 1, a da njega nema, ne bih ni razmishljao da idem da nema Ozzyja. Vredi ga videti, jer je budala kakve nema , bice mokar ceo koncert. lol: Da su recimo upali Slayer i/ili Motorhead, ne bi mi nishta vishe trebalo. A cena karata... Da je Ozzy solo ne bi bila mnogo nizha. Edited February 29, 2012 by Huszar 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Upravo to. Da je solo bilo bi 3500 za fanpit, a ovako za + 1000 dobijes jos 5 bendova. Jebem ga ja ako to nije vise nego dobro. Svako moze da nadje bar 1 bend koji voli medju tih 5. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 I zbog kog benda se Talvi usrao od srece ili kako je vec rekao? Ako se ne varam, Satyricon je bio na EXIT-u pre 4-5 godina, je l'? U svakom sluchaju black metal nije za mene i nikad nece ni biti. Ne razumem kako to neko mozhe da slusha. Upravo zbog ponavljanja spektakla od pre 5 godina, to mi je među top koncertima u životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 JEBEM TI SVE,SATYR- FUCKING- CON ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Bash sranje , verovatno vracam kartu . Da znam da ce svirati pun Ozzy repertoar onda ok , ali ovako bi ceo dan izgubio slusajuci bendove koje ne volim . A da slusam kako Slash svira Paranoid bash i nemam veliku zelju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 odlicno je ovo, puna podrska. idite na cover bendove u dangubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Kako kome bolji. Rebel Extravaganza se iserava po svim albumima bendova koji nastupaju. Ide se! Puštam danas Satyricon papagajima, odmah su propevali. BLS i Satyricon svakako propratiti, a ostalo sa strane, uz pivce. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts