Јарослав Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Некако ми је тема примерена за ово: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 (edited) Ovo je neukusno. Tako svako mozhe biti predstavljen, pa i ti. Ako te Ozzy & Friends ne zanima, nemoj da pljujesh po tome. Edited March 29, 2012 by Lou nauči da ne citiraš sliku ako postuješ odmah posle nje. jebemmumater 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Мислим да је слика везана за то што Ози више ништа не може/не сме да ради ако се Шерон не сложи. У сваком случају, није ми била намера никога да вређам, већ ми је сличица била симпатична, па реко' да поделим са рајом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Мислим да је слика везана за то што Ози више ништа не може/не сме да ради ако се Шерон не сложи. У сваком случају, није ми била намера никога да вређам, већ ми је сличица била симпатична, па реко' да поделим са рајом. To si treabo onda na Ozzy temi, a ne ovde, jer se nikako ne uklapa u temu. Sharon ga drzhi pod kontrolom, a opet, da nije bilo nje, odavno ne bi bilo ni njega. Chovek jeste olupina, ali nije normalan i zato je za mene faca. 1 sam ga gledao i mislim da nisam video veceg ludaka i showmana na stage-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Vratih kartu , ne idem na koncert . 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Drugar,pijandura,zapio se i zaboravio da je istekao rok da se vrati karta za ovo (a nece da ide).Pa je sad prodaje (fan pit karta je u pitnaju),po ceni za koju ju je i kupio - 4500 dinara.I kaze mi da to obavestenje stavim na YU Metalu.Krece se na relaciji ZR-NS-Sabac-Bogatic,pa je tu moguce licno da se pokupi i plati karta.Ili,za drugaciji dogovor,nazovite ga:061/218-0-318 (Bojan). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paya Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ritam/Dzoni-Roten-iz-Seks-pistolsa-u-Beogradu.sr.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ok, ovo je vec nesto drugacije, sad se ozbiljno premisljam da skupim pare za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Festival ispusenih mustikla i solo karijere clanova bivsih velikih bendova.... 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Sutra dakle spisak, a? Zanimljivo. Ima da se pukne para na ovo samo tako kako stvari stoje, nema šanse da se poklope u jedan dan svi koji me zanimaju. Oh well. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Satyricon i Paradise Lost su sve samo ne ispušene muštikle, FNM koncerti su i dalje vrhunski, što se i videlo na Exitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) Nisam znao da FNM sviraju na ovom mini festu a za taj kes realno vredi videti Paradise Lost solo nastup sve ostalo je cisto sviranje kurcu i dovodjenje muzicara koji vise uopste ne pripadaju bilo kakvoj sceni nego dolaze da tezgare. Edited April 3, 2012 by BruceBruce 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Piše za FNM u onom tekstu što je čovek gore okačio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Nisam citao,nisam znao,bole me kurac i za to realno,ali za ljubitelje tog benda svaka cast na gestu organizatora,opet je meni to RANDOM skupljanje bendova iz ocajnickih pokusaja da se ne baci los akcenat na same organizatore zbog ispale Black Sabbath-a.... 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Pa ne znam šta ima veze sa organizatorom to što su Sabbathi otkazali, u drugim zemljama su dobijali samo Ozija a ovi se trude da dovedu još bendova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElektroHexe Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 a šta ako uvedu posebne karte za ostale dane? kolike su šanse da se to desi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ja vratio kartu ipak jer mozda budem imao obaveze tada. Valjda ih nece biti, pa da kupim opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 a šta ako uvedu posebne karte za ostale dane? kolike su šanse da se to desi? Zanimljivo pitanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Sta bre sviraju kurcu? Bilo je dobro onako kako je objavljeno sa 6 bendova, mnogo se zalecu sad vise pa ce ispustiti extra na kraju. Kod nas vec dvodnevni fest puca u startu, osim ako nije jebeni exit. Bas sam popizdeo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElektroHexe Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 na kraju će da bude kao sa castle festivalom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 E bas bi voleo da pukne fest. Nek ide i Avalon i ko god je u organizaciji u kurac. Nemaju pojma da ovde bolje prodje solo koncert za 2000 nego fest za 4000-5000 dinara. Meni nije frka da se iscimam vise dana zbog fest-a ali gomila ljudi ce sad odustati, jos ako dodaju dopunske karte za ostale dane, eto pucanja festivala. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Sto se nervirate , nije jos nista ni objavljeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 E bas bi voleo da pukne fest. Nek ide i Avalon i ko god je u organizaciji u kurac. Cemu? Sto? Nemaju pojma da ovde bolje prodje solo koncert za 2000 nego fest za 4000-5000 dinara. Meni nije frka da se iscimam vise dana zbog fest-a ali gomila ljudi ce sad odustati, jos ako dodaju dopunske karte za ostale dane, eto pucanja festivala. Valjda znaju sta rade, Avalon nije neozbiljan (bar u odnosu na ostale organizatore), a i ako puknu puci ce svoje pare. Zasto neko ne bi isao na npr. Paradise Lost zato sto dan ranije sviraju Faith No More? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) Šta znaju organizatori koji su već uradili masu velikih koncerata u Srbiji kako se pravi koncert, treba da slušaju stručnjake sa yumetala. Edited April 3, 2012 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Jeste i dabogda puklo ovo i jedini konceri nam bili Van Gogh i Vlada Džet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts