dvaes Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 То сам и мислио јебига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guitar hero Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Imam dve karte za Black Sabath, golden circle. Nisam u SRB u to vreme pa ako nekoga interesuje... Nisam stigao da zamenim za ove visednevne ali bez obzira, i ove karte vaze. Samo SMS na 063314412 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Nemam bas nekih iskustva s tapkarosima, jer sam uvek kupovao ulaznicu na vreme. Da li zna neko kakva je bila situacija na Metallici, Whitesnake/ Judasu i slicno, kada su tapkarosi u pitanju? Namerno navodim ove vece koncerte. Pricali su mi pojedinci za Ac/dc, pre tri godine. Tada su tapkarosi davali za 2000 dinara onu najjeftiniju kartu (to je bila ona karta sto je regularno stajala 3900 din), pola sata pre pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Izbaciti Mr.Crowley je isto kao kad Metallica ne bi svirala Nothing Else Matters. Pa o tome se radi! Добио понуду да узмем карте у пола цене, а сад не знам шта да радим. Nemoj da uzmesh. Bolje su one za punu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ja hocu da cujem Paradise lost to mi je velika zelja. Naravno ima jos imena koje me privlace, ali oni su mi nesto naj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Nemam bas nekih iskustva s tapkarosima, jer sam uvek kupovao ulaznicu na vreme. Da li zna neko kakva je bila situacija na Metallici, Whitesnake/ Judasu i slicno, kada su tapkarosi u pitanju? Kad je neka svirka u Areni (i slicnim vecim koncertima) stalno su tu.Jedna ista standardna ekipa koja radi zajedno,njih 10-ak,15-ak recimo.Prepoznaces ih po tome sto idu medju masom i govore/deru se "Jel ima neko kartu viska da proda?" i slicno.Obicno budu i na glavnim prilazima prema Areni/koncertu (jedan deo ekipe tu,jedan kod ulaza).Neki su Goranci,neki su Srbi,neki su...polu-Cigani/sta vec.Razlikuju se u odevanju od mase koja ide na koncert (nose havajske kosulje npr. ). A sto se tice cene za koju prodaju karte...zavisi od interesovanja. Konkretno sad za Metallica-u fan pita kasrte su prodavali po 5-6-7 hiljada (na pocetku,oko 3 popodne su po 7,a kasnije po nizoj ceni),a ove za "nazad" (koje niko nije hteo) su prodavali verujem i upola cene.Kapiram da je slicna situacija bila sad i na Manson-u - slabo interesovanje,pa si mogao da nadjes karte i po 1000 dinara,ako ne i dzabe! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Svim kupcima ulaznica za bilo koji od prva tri festivalska dana, prilikom ulaska na festival biće besplatno uručene dodatne ulaznice i za četvrti dan. Неко на њиховој ФБ страници питао за улаз на четврто вече и одговорише да је "бесплатно за све посетиоце". Капирам да то значи да може да дође ко год хоће, а не само они који имају карте за неки од прва три дана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Eto, taman da dodjes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Који ћу на Јелен Топ 10? Edited June 12, 2012 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 I to sto kazes, smece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Block out. Fuck you two Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 E ako bude, opet cemo se druziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ако они свирају, онда ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Nadam se da će izbeći ex-YU sranja i ubaciti dva pristojna benda. Od takve organizacije više i ne može da se očekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Ma koji su to bendovi? Daj nabroj neki. Jednom sam imala pokusaj gledanja jelen top emisije, sta je ono? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Sad sam našao nešto na njihovom sajtu, možda neće biti ni taj jedan dobar bend. http://www.jelentop10.com/toplista/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Smece ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Можда одаберу неки Бест Оф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 To bi bilo u rangu sa kompilacijom demosa za Cold Lake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Death Saw Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Da nije danas trebala da se zna satnica festivala!? Kapiram da ce Paradise Lost i Cult svirati pre Ozzyja, a ovi ostali verovatno na otvaranju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 trebala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Na sajtu Eventima piše da svaki dan počinje u 18:00, mada to verovatno nije pouzdano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ako ovo pocinje u 18h, onda ce zavrsiti u 2 sata iza ponoci. Ne verujem, moralo bi ranije da krene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 http://metalserbia.com/najave/belgrade-calling-festival-2012-pun-program 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts