Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l vazi onaj fazon da ce drugog dana biti fan pit? I ako vazi, zna li neko ima li jos tih karata u okviru kompleta za 2. i 3. dan, posto mi se ne gledaju Satyricon i PL sa 200 metara razdaljine...

• Upvote 1
Posted

Ja nemam love za fan pit. Jbg.

Čekaj, imaš kartu za drugi dan? Ako bi išla i na treći, za 1500 te premeštaju u fan pit.

Posted (edited)

Ali, ako već imaš drugi dan parter i doplatiš za treći dan, premeštaju te u fanpit drugi dan. Barem mi tako reče drugar da je dobio, sem ako se prodavac nije opako zajebao.

Sad proveravam na sajtu festivala, biće da se prodavac stvarno zajebao. :haha:

Edited by Lou
Posted

Svima koji već imaju ulaznicu za Fan Pit 28. juna, dovoljno je da na prodajnom mestu gde su je i kupili, doplate svega 1490 dinara i tako dobiju dvodnevnu ulaznicu, uz koju će svakako i ostati u Fan Pitu. Slično je i za vlasnike ulaznica za sektor P1, kojima je dovoljno da doplate 2490 dinara, odnosno 3000 dinara ako imaju ulaznicu za 28. jun u sektoru P2. Na taj način se, dok je u toku trenutna akcija, pored značajnog popusta za 29. jun, automatski prebacuju u Fan Pit za 28. jun!

Drugar je imao drugi dan parter i doplatio 1490 i dobio fanpit i treći dan, da li sada kapiraš da je bio zajeb?

Posted

Koliko ja znam parter+3.dan su 5500. Dodaj još 500 din za taj fan pit jebeš ga.

ma nemam 5500 hahaha icicu samo drugi dan, on me i najvise zanima, treci nije vrdan 3000din, za mene naravno.

nisam luda za FNM, vise volim Sisterse ali eto.

Nije Luli zajeb, jer za drugi dan imas P1 i P2. P2 je 3000, da bi dobio treci dan i fan pit treba se skoro jos toliko doplatiti. Valjda.

Aaaaaaaaa razumem, on je imao parter. Da je imao fan pit, a doplatio 1500 onda bi bilo ok, ovako, da, jeste zajeb.

Posted (edited)

Eeeeeeeeeee to ti pričam. Pokušaj i ti, malo trepni tamo, ko zna.

Edited by Lou
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...