KinSlayer Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 + je Mike medju najboljim rock vokalima ikada! 4 3
hanley Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Ma, duvaj ga ti, ako ti se duva. Izneo sam svoje misljenje, i njega ne moze nista da promeni. Dobro je da ne mislimo svi isto, na sta bi to licilo? 2 6
KinSlayer Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Moje misljenje je da treba da ga duvas, eto, to je moje misljenje i nista ne moze da ga promeni! 5 6
Lou Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Dosta bilo, narode, polako. Kritike na račun muzičara izložite na temama istih, pozive na kombinacije putem privatnih poruka.
instalater Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Takođe sam iznenađen tolikim prisustvom FNM-a u medijima. Suviše je to kvalitetan bend da bi se provlačio po medijima u Srbiji. 9 1
druželjub Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 šteta što FNM nisu malo više prisutni u domaćim medijima, kao na ovoj temi npr.
Gorki Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Ljudi su zeljni uvek dobre svirke i kvalitetnijih bendova,tako da otuda toliko price oko nastupa FNM.The Cult+Faith No More,obelezili po svirkama Belgrade Calling.Ozi najveca legenda na festivalu
Demon Seed Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Postovi "duvaj ga" mogu da stoje, a moj post o tome kako je Faith No More najbolji bend na svetu, sto je istina jedna ziva ne moze? Duvajte ga A inace su najbolji bend zato sto sviraju Ajde Jano (OMG! <3), i zato sto je skoro bio koncert, a nikad ih ranije nisam slusao i gledao uzivo i bas ih ima mnogo u medijima i to, pa sam se nalozio jako.
Vresište Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 prikljucujem se vozicu uz naznaku da je fnm ipak najmocniji bend danas. gratis ja na 5:14
MissionVao Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Da li je neko možda snimio koncert sinoć? Neko sigurno jeste a ako moj snimak ispadne okej i snadjem se oko kompresije okacicu To je nekoliko velikih 'ako'
Recommended Posts