Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nešto ne vjerujem u cifru 40000.Realno je 15-20 hiljada.Koncert AC/DC-ija je takođe bio jedini u regionu pa je bilo karata na dan koncerta.Znam čovjeka koji je na blagajni stadiona pola sata prije početka koncerta kupio kartu za 1000 dinara.Kontam da je AC/DC mnogo popularniji od BS.

Posted
Def Leppard ili npr. Van Halen, bi definitivno vredelo videti, ali da li cemo to doziveti? Kiss je bio na Sajmu 1997. i pukao, svega 5000 ljudi bilo.

Ako se dobro secam,taj Avalon (sto sad organizuje ovo) il ko vec je trebao i da dovede Kiss ovde drugi put,pre 3-4 godine.

Pa se to zavrsilo kako se zavrsilo...jebi ga.

• Downvote 1
Posted

Ako bi se Kiss kojim cudom pojavio, to bi bilo...ne znam kako da nazovem. AC/DC, Judas Priest, Black Sabbath...zato i kazem, sad ili nikad:da:!

• Upvote 1
Posted

Ako se dobro secam,taj Avalon (sto sad organizuje ovo) il ko vec je trebao i da dovede Kiss ovde drugi put,pre 3-4 godine.

Pa se to zavrsilo kako se zavrsilo...jebi ga.

Jok, to je trebalo da organizuju Lupa i Terra Nostra, e sad, da li je puklo zbog politike (beše malo sranje oko Kosova) ili slabe prodaje...

Avalon je organizovao oba Maidena npr.

Posted
Jok, to je trebalo da organizuju Lupa i Terra Nostra, e sad, da li je puklo zbog politike (beše malo sranje oko Kosova) ili slabe prodaje...

Da,da,da,Lupa,nije Avalon...secam se da je bila neka agencija koja nije iz Srbije.A ne pamtim im imena,jebi ga :D

Posted

Od kako je koncert najavljen imam neki ludi predosjećaj da bi Motorhead mogao upasti.Kad bi se mene pitalo ja bi ubacio u paket i povratnike Runnig Wild.

Biće plata do 5-og tako da se karta odmah kupuje.

predosećaj te vara JUDAS PRIEST 100% upada.....:rockdevil:

Posted

Bacam sve na od black sabbatha na torrent,pa da preslušam i ako mi se svidi možda i svratim.Mada ono što sam do sad čuo nije mi nešto,baš su soft metal.Ništa posebno al ajde

• Upvote 3
  • Downvote 12
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...