Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma nisam bukvalan nego Remission - Leviathan leap je mnogo veći nego Sorrow & Extinction - Foundations of Burden.

Ovako mi je simpa albumčić ali ništa što neću čuti u Candlemass/Trouble/Solitude Aeturnus repertoaru.

Posted

ali kad god slusam Pallbearer u fazonu sam, brate, bolje da pustim Warning/40 Watt Sun.

Ima neke istine, samo što je meni zamorno da slušam 40 Watt Sun, jer je album razvučen do dosade, a mastering govnjiv, toliko pršti da smeta ušima.

Samo sam čekao da neko ubaci Ghost

Svestan si bolne istine. :D

Ćelavi odlično objasnio problematiku na 21:45

Prstom u oko. :da: Njegova muzika je prestala da bude uzbudljiva i vidim po nekim komentarima da ljudima deluje nadobudno, ali u poslednjih nekoliko godina otvoreno priča o stanju u muzičkoj industriji, mentalitetu publike, greškama novih bendova i svaka mu je na mestu. Kao kada se Trent svojevremeno vratio i počeo da priča o izdavačkim kućama i pirateriji. Šteta je što ne dobijaju više prostora i pažnje.

Posted

Ima neke istine, samo što je meni zamorno da slušam 40 Watt Sun, jer je album razvučen do dosade, a mastering govnjiv, toliko pršti da smeta ušima.

Meni je baš super fora što tako pršti, gitare stružu kao cirkular a Patrik miluje glasom.

Nego Pallbearer... dobar album ali nije mi za svršiti baš. Videću još da bacim koji sluš.

• 1 month later...
Posted

Pitao sam Bretta malopre na certu da li je ikad cuo Psychotic Waltz, kaze da ih je overio tek pre jedno godinu dana, ali da nije bas skroz njegov fazon, niti inspiracija za vokal :D

• 4 weeks later...
Posted

Jebote tek sad vidim post. Super je bilo, Pallbearer odlicni, utegnuti, jedino ne kapiram cemu im sluzi basista posto se apsolutno nije cuo :D

YOB potpuno druga dimenzija, jezivo koliko brutalan zvuk imaju. Prvi put da sam na koncertu osetio kako mi titra vosak u usima :D Burning the Altar uzivo je da uzmes sebi da kopas oko kasikom.

• 3 months later...
Posted (edited)

ako pustite da ide nakon sto se zavrsi ova dosadna pesma imate Enslaved - The Watcher live i Revocation - Pull the Plug obrada

Edited by azal
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Today we're excited to release our new EP, Fear and Fury on digital and limited vinyl...

Tracks include:

- "Fear and Fury" (remastered version from Decibel Magazine flexi)

- Our cover of Black Sabbath's "Over and Over"

- Our cover of Type O Negative's "Love You To Death"

13925603_1484224558270357_2308927398238498776_o.jpg

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...