Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo, tek da razmrdamo temu. :D Ubice su uživo totalne, oko toga smo se valjda svi već složili. Posebno mi odgovara kod njih što se, iako su stoner instrumentalisti (uglavnom), uživo ne gube u nekim improvizacijama i izdrkavanjima nego, brate, sviraju PESME pune rifova, onakve kakvima želiš da ih čuješ i ćao.

Posted

Вала баш. Мени чак боље звуче уживо, него на албумима. Имају ту неку енергију која никако не може да те остави равнодушним.

Posted

Bolje zvuči uživo stvarno nego na albumima ali meni je ipak bilo malo too much 70 minuta one svirke bez vokala.

Mada sve je to dobro, moram priznati, rifovi su im ubice ali kao celina me je malo zamorilo.

Posted

Е, то сам и ја мислио. Посебно што ми је ово први пут да сам био на свирци бенда без вокала. Чак сам био у фазону да ћу можда да се сморим после 2, 3 песме. Али, не! Чак ми се на пола свирке опасно припишало, али сам морао да издржим до краја свирке. :lol:

Posted

Pa da, bina im je nekako prirodno stanište.

Na albumu su mi bili previše pop. :ph34r:

takvu muziku moras mnogo glasno da slusas nema druge. a gajbi ne mozes stalno da otpanjis da ti se tresu zidovi. uzivo je taj amplifier worship in full effect

Posted

Jedino Jare da ode...

У модераторе? :haha:

А шта 'оћеш, ја сам и отворио тему. :P

Pa da, bina im je nekako prirodno stanište.

Na albumu su mi bili previše pop. :ph34r:

Немој Лоу да те чује.

Posted

Evo ga internet ratnik.

Jare sinoć imao najbolju majicu na celom certu, hands down.

jebi se,ovo je jedini bend koji mi se gledao citavu ovu koncertnu sezonu.

Posted

Mnogo bolji uživo nego na albumu, azal je lepo sročio. Što me nije sprečilo da se častim diskovima sinoć. :D

• 9 months later...
  • 3 months later...
Posted

Ova gospoda su na euro turneji početkom godine, sviraju u Solunu 26. januara i onda im je prazno do Zagreba 1. februara, ja se ne bih bunio da se opet ubace ovde. :D