Јарослав Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Дакле, у питању је новији Heavy бенд. Из Шведске су, основани 2009. Овде су људи могли да се упознају са њима на концерту Sabaton-a, када су им били предгрупа. У питању је олд скул Heavy, са мало Power и Speed уплива. Одлично, у сваком случају. За сада имају један албум и један ЕП, а крајем јануара предсојеће године излази им други албум, са ког се једна песма већ појавила. 2010 - Lord of the Wasteland 2010 - Roadkill (Or Be Killed) [EP] И та нова песма: http://www.youtube.com/watch?v=y5i7oOMKyyg Quote
Divlji Tigar Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 (edited) Roadkill (Or Be Killed)je najbolja pesma. Za nijansu su slabiji od ostalih hevi bendova iz Švedske. Edited December 10, 2011 by Divlji Tigar Quote
Јарослав Posted December 10, 2011 Author Report Posted December 10, 2011 Можда јесу за нијансу слабији од осталих, али су исто тако и доста млађи. Они тек две године свирају. Верујем да ће тек да ураде нешто велико. У сваком случају, још једна потврда моје, милион пута изговорене, теорије да Шведи имају најјачу Хеви сцену. Quote
Divlji Tigar Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) У сваком случају, још једна потврда моје, милион пута изговорене, теорије да Шведи имају најјачу Хеви сцену. To je tačno, trenutno imaju bar 5 grupa koje je su u samom vrhu Hevi metal scene. Jednom sam napisao na nekoj temi kako bi bilo super kada bi te grupe krenule na neku zajedničku tuneju (Enforcer, Wolf, In Solitude i Portrait). Edited December 11, 2011 by Divlji Tigar Quote
Јарослав Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 EnforceR. Заборавио си Ghost. Quote
Divlji Tigar Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) Ispravljeno, jbg kada brzo kucam. Nisam zaboravio Ghost, oni ipak nisu čist Hevi, mada se ne bih bunio kada bi i oni upali u paket sa gore navedenim grupama. Edited December 11, 2011 by Divlji Tigar Quote
Grobodan Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Dosadan bend, za nijansu bolji od onog nesrećnog White wizzarda, a treba još mnogo mleka da sisaju da se primaknu navedenoj švedskoj gospodi. Quote
M-16 Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Izbacili još jednu novu: http://www.youtube.com/watch?v=qzjftInJIyw Quote
Јарослав Posted December 22, 2011 Author Report Posted December 22, 2011 (edited) Добра ствар, све по стандардима. Али, тачно се види да им недостаје то нешто мало са чим би изашли из шаблона и били раме уз раме са земљацима. И шта је са крајем песме? Као да би требало још да пичи, и онда се одједном прекине. Можда ће на то да се надовеже следећа ствар на албуму. Edited December 22, 2011 by Јарослав Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Do jaja bend.Kakav kurac sabanski dosadni Ghost,mogu da im duvaju.Uz Enforcer najjaci svedki heavy trenutno. 1 1 Quote
M-16 Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Teško. Wolf jede oba benda iza doručak Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Izbacili još jednu novu: http://www.youtube.com/watch?v=qzjftInJIyw Jedna od najboljih pesama koja je izasla ove god.!!! 10/10 Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Teško. Wolf jede oba benda iza doručak Jebem li ga,meni je taj Wolf totalno precenjen bend.Prvi album im je govno zesce,ostalo teski prosek. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Jebem li ga,meni je taj Wolf totalno precenjen bend.Prvi album im je govno zesce,ostalo teski prosek. Apsolutno si u pravu.Steelwing i Enforcer su objasnili kako se radi pos'o. Quote
Divlji Tigar Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Do jaja bend.Kakav kurac sabanski dosadni Ghost,mogu da im duvaju.Uz Enforcer najjaci svedki heavy trenutno. Zaboravio si In Solitude i Portrait. Quote
Bata Trokrilni Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Ovo je bend o kome se dosta pisalo ranije, toliko da nisam ni konstatovao da ne postoji posebna tema. Što neko ne kaže kakvi su mu bili utisci sa beogradskog koncerta? Ja sam na temi Accept pisao utiske sa budimpeštanskog u februaru. Razočarali su me lošim ozvučenjem (vokalu koji probija uši), pozerajem na sceni (pevač nosio roze helanke) i time što nisu odsvirali svoju ubedljivo najbolju pesmu - The Nightwatcher. Nove pesme koje su svirali nisu mi se dopale. Prvi album je bio koliko-toliko skockan, sada već upadaju u šablon i utapaju se u sivilo brojnih NWOTHM bendova. Ni Enforcer, ni Steelwing ne mogu da priđu Wolf-u, barem kad su poslednja tri albuma istog u pitanju. Quote
Divlji Tigar Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 pevač nosio roze helanke Sigurno je Manowar fan. Quote
Јарослав Posted December 24, 2011 Author Report Posted December 24, 2011 Ево још једне нове песме. http://www.youtube.com/watch?v=-c8eLzCNG_8 Иначе, ова и Full Speed Ahead су званичне промо ствари, а ова The Running Man се појавила вероватно јер је неко добио неки промо, па пре времена окачио. Quote
Grobodan Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Ja samo da primetim da mi novi cover liči na ovo, ne znam što. Quote
Јарослав Posted December 25, 2011 Author Report Posted December 25, 2011 Буквално је то то, само што је неки футуристички фазон. Quote
Zlatko Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Vi kako hocete ali ja danima vrtim ove 2-3 pesme. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 aaaa nikako da procuri album... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 (edited) ALBUM!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.filesonic.rs/file/OHzMqQ0/Steelwing.rar http://www.filesonic.rs/file/Vq047EN Edited January 6, 2012 by BruceBruce 3 Quote
Recommended Posts