Jump to content

Recommended Posts

Posted

Дакле, у питању је новији Heavy бенд. Из Шведске су, основани 2009. Овде су људи могли да се упознају са њима на концерту Sabaton-a, када су им били предгрупа. У питању је олд скул Heavy, са мало Power и Speed уплива. Одлично, у сваком случају. За сада имају један албум и један ЕП, а крајем јануара предсојеће године излази им други албум, са ког се једна песма већ појавила.

2010 - Lord of the Wasteland

2010 - Roadkill (Or Be Killed) [EP]

И та нова песма:

http://www.youtube.com/watch?v=y5i7oOMKyyg

Posted

Можда јесу за нијансу слабији од осталих, али су исто тако и доста млађи. Они тек две године свирају. Верујем да ће тек да ураде нешто велико. У сваком случају, још једна потврда моје, милион пута изговорене, теорије да Шведи имају најјачу Хеви сцену.

Posted (edited)

У сваком случају, још једна потврда моје, милион пута изговорене, теорије да Шведи имају најјачу Хеви сцену.

To je tačno, trenutno imaju bar 5 grupa koje je su u samom vrhu Hevi metal scene. Jednom sam napisao na nekoj temi kako bi bilo super kada bi te grupe krenule na neku zajedničku tuneju (Enforcer, Wolf, In Solitude i Portrait).

Edited by Divlji Tigar
Posted (edited)

Ispravljeno, jbg kada brzo kucam.

Nisam zaboravio Ghost, oni ipak nisu čist Hevi, mada se ne bih bunio kada bi i oni upali u paket sa gore navedenim grupama.

Edited by Divlji Tigar
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Добра ствар, све по стандардима. Али, тачно се види да им недостаје то нешто мало са чим би изашли из шаблона и били раме уз раме са земљацима.

И шта је са крајем песме? Као да би требало још да пичи, и онда се одједном прекине. :confused:

Можда ће на то да се надовеже следећа ствар на албуму.

Edited by Јарослав
Posted

Ovo je bend o kome se dosta pisalo ranije, toliko da nisam ni konstatovao da ne postoji posebna tema. Što neko ne kaže kakvi su mu bili utisci sa beogradskog koncerta? Ja sam na temi Accept pisao utiske sa budimpeštanskog u februaru. Razočarali su me lošim ozvučenjem (vokalu koji probija uši), pozerajem na sceni (pevač nosio roze helanke) i time što nisu odsvirali svoju ubedljivo najbolju pesmu - The Nightwatcher. Nove pesme koje su svirali nisu mi se dopale. Prvi album je bio koliko-toliko skockan, sada već upadaju u šablon i utapaju se u sivilo brojnih NWOTHM bendova. Ni Enforcer, ni Steelwing ne mogu da priđu Wolf-u, barem kad su poslednja tri albuma istog u pitanju.

Posted

Ево још једне нове песме.

http://www.youtube.com/watch?v=-c8eLzCNG_8

Иначе, ова и Full Speed Ahead су званичне промо ствари, а ова The Running Man се појавила вероватно јер је неко добио неки промо, па пре времена окачио.