Јарослав Posted January 8, 2012 Author Report Posted January 8, 2012 Веома, веома добар албум. Показују да су са сваким наредним издањем све зрелији. Овде стандардно цепају брзе ствари, али знају и веома лепо да успоре када то треба. Иначе, јел се чини још неком да уводни риф за Zone of Alienation звучи као да су га Мејдени писали? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 (edited) E i ja sam stvarno odusevljen,odlicno ostvarenje i nadam se da ce nastaviti u buducnosti da izdaju ovako dobre albume.Album pun hitova ,sharen je ali u pozitivnom smislu sharen. Edited January 9, 2012 by BruceBruce Quote
Sreta Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Meni isto u fullu , nema mnogo mrsenja muda , samo rafali Quote
Divlji Tigar Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Preslušao sam novi album i mogu reći da je dosta bolji od prvenca. Quote
M-16 Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Meni ova za sada najbolja: http://www.youtube.com/watch?v=HIhy5H-D1BE 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Naslovna,The Running Man,Tokkotai,Solar Wind Riders najbolje. 1 Quote
Zlatko Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 + Full Speed Ahead! i Breathless (njihov Desert Plains). Dobar je album ali po meni prvi ce tesko da nadmasi. Quote
Јарослав Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 Мени је Roadkill (Or Be Killed) њихово најбоље издање. Јесте да се ту налазе само две њихове песме, али обе убијају. И не знам зашто се ова ствар не налази ни на једном издању. Можда ми је то и најјача њихова. http://www.youtube.com/watch?v=AF9QwsZCg04 Quote
Zlatko Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Pa ima je na nekom, valjda kao bonus ili sl., samo ne znam koja verzija izdanja. Quote
Divlji Tigar Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Ja je imam kao bonus na "Zone of Alienation". Quote
Јарослав Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 На архивама не стоји нигде у оним additional notes. Мада, и мени је нелогично да је нигде нема. Quote
Zlatko Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 I ja skinuh odnekud to izdanje, na arhivama je 9 pesama a na ovom 11, Hit 'Em Hard + 2097 AD (Extended Cut). Quote
Јарослав Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 (edited) 'Ајде ако нађеш линк подели са нама овде. ЕДИТ: Нашао. http://www.mediaboom.org/361925-steelwing-zone-of-alienation-2012.html Edited February 6, 2012 by Јарослав Quote
Bata Trokrilni Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Јесте да се ту налазе само две њихове песме, али обе убијају. Kako misliš - samo dve njihove pesme? Quote
Јарослав Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 1. Roadkill (Or Be Killed) 2. Sentinel Hill 3. The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) (Fleetwood Mac cover) 4. Steeler (Judas Priest cover) Quote
Runner Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Samo da kazem da mi je novi album Steelwinga veooooma dobar. Prvi album mi je bio samo solidan i nista vise od toga, ali zato ovaj novi je pogodak pravo u centar. Od pocetka do kraja dinamican album, brz i melodican, kompaktan. Sve kompozicije su odlicne, samo mi je "Lunacy Rising" osrednja, pa jos nepotrebno predugacka. Da su je kojim slucajem skratili ili nekako modifikovali, bila bi cista petica, a ovako im dajem 4+. Cover artwork albuma je bukvalno ljubav na prvi pogled, a one obadvije verzije uvodnog instrumentala su toliko dobre da sam siguran da se ni sam John Carpenter ne bi libio da ih ubaci u neki od svojih ranih filmova, kad bi samo mogao. Quote
Mr.Murray Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 I meni se svideo. Prelsusao sam ga, totalno je ok. Mislim ono, 2-3 pesme imaju bas dobar riff, onako ulazi u glavu odmah. Totalno je slusljivo. 1 Quote
destruction of mankind Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Novi album izlazi 20. 11. Izbacili su naslovnu stvar sa albuma: 1 Quote
Runner Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Bilo je krajnje vrijeme! Samo ne znam koji ce im ovaj novi logo, koji ostavlja utisak kao da se radi o demo bendu, a i omot albuma je, u poredjenju sa prethodna dva, bas los i amaterski, no dobro... cekamo da cujemo kakva ce biti muzika na albumu. Quote
destruction of mankind Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Ova naslovna pesma što su objavili nije loša ni najmanje, ali se dosta razlikuje od prethodnih albuma, mračnije dosta. Quote
Grobodan Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 http://gerfan.rusfolder.net/files/44468261 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Jebote kakav pad u odnosu na prosli album.... Quote
Recommended Posts