Black desire Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Da li moze da se kupi karta za jedan dan?
perymason Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 (edited) Da li moze da se kupi karta za jedan dan? Yes. They will be on sale this friday. Price will be 27.50 EUR. FINAL LINE UP: 02. June: W.A.S.P. SYMPHONY X BEHEMOTH LACUNA COIL TRISTANIA 03. June SLAYER ANNIHILATOR SOULFLY MESHUGGAH ASPHYX This is also the final order for the bands on the festival - first day begin with Tristania and ends with W.A.S.P. Second day start with Asphyx end ends with Slayer. More info - here, and here. Edited March 28, 2012 by perymason 1
azal Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 taman se lepo odmoris za vreme soulflya. sve ostalo, samo ovako ako hoce neko samo na drugi dan nek mi posalje poruku, bilo bi dobro ici kombijem i vratiti se odmah posle svirke
kuruz Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Кол'ко би коштао тај комби? Ово се заврши са сто евра лагано.
azal Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 pa ja mislim da je slicno do sofije kao do budimpeste jel? znaci ako napunimo kombi (8 osoba) racunaj da bi verovatno kostalo oko 60 evra po osobi.
Grobodan Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Za sto evra si bog otac na jedan dan do Sofije i nazad, bio ja. Evo info neki za karte: http://loudfestival.bg/news/vlizat-v-prodazhba-ednodnevnite-bileti-za-loud-festival-2012
Mr.Hate Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Iz Jagodine do Sofije ima oko 300 kilometara,blize je nego Budimpesta i ako idete iz Beograda.
LazaGNR Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 This is also the final order for the bands on the festival - first day begin with Tristania and ends with W.A.S.P. Second day start with Asphyx end ends with Slayer. Do you know approximately starting time (for the first band of the day)? It might be important to me...
perymason Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Do you know approximately starting time (for the first band of the day)? It might be important to me... Nobody knows it at this moment. When there is information about this, I will post it here.
Pupakable Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Kako cu da idem na ovo pa to je strasno Sutra se pazari kartica za oba dana jebo orla,BULGARIA HIR AJ KAM! KAMENITZA <3
Pupakable Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Karta kupljena jako,sad samo da se nabavi hubav sator za kampa i da se saceka jun!
serblackbeard Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Могу и код нас да се узму једнодневне карте http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/loud-festival-2012-sofia-park-of-airport-terminal-2-110499/event.html
azal Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 ako je neko u fazonu samo poslednji dan da ide kombijem nek mi se javi.
Јарослав Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Дај неку мало опширнију информацију. Можда бих ја био заинтересован.
azal Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Дај неку мало опширнију информацију. Можда бих ја био заинтересован. pa nista, skontao bih kombi za taj dan. Ako se cene nisu menjale, Sale iz Travel Music trazi do peste/zagreba/sofije 320 evra za kombi. Sto znaci 8 coveka = svi po 40, 6 coveka svi po 60. Krenuli bi ranom zorom u nedelju i vratili bi se kuci posle svirke.
Pupakable Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 Aman,ajde oba dana,jebo orla,da se zajebavamo!
Anno Mundi ! Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 ako je neko u fazonu samo poslednji dan da ide kombijem nek mi se javi. E JBG, da je prvi dan, Symphony X dan, razmislio bih, ovako nista!
serblackbeard Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Још ништа планирано немам. Чекам ортака да ми потврди дал иде, па ћу онда да се организујем.
azal Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 mi imamo za sad tri coveka za kombi varijantu, da odemo ujutru i da se vratimo posle certa, jel bi bio zainteresovan i ti da krenes sa nama?
Johny Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Organizovano iz Niša na Loud Fest! Nakon uspešno organizovanih odlazaka iz Niša, kako za Beograd (na koncerte Paul Di'Anno, Motorhead, Deep Purple, Metallica, Deep Purple (Again!), Whitesnake, Iron Maiden, Judas Priest/Whitesnake & Metallica/Machine Head/Gojora); za Sofiju (na koncerte Helloween, Circle II Circle/Doro/Saxon, Sodom, Judas Priest/Queensryche, W.A.S.P, Destruction, Black Sabbath/Black Label Society, Helloween (Again!), Iron Maiden, Kiss, AC/DC, Sonisphere Festival (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Manowar, Rammstein, Alice In Chains & Stone Sour), Scorpions, W.A.S.P (Again!), Helloween/Stratovarius, Cinderella/Mr.Bg & Judas Priest/Whitesnake/Saxon/Slade...tako i za Skoplje (Kreator)...ovog puta idemo 02.&03.juna u Sofiju na Loud Fest!!! Sviraju: 02.Juna W.A.S.P Symphony X Behemoth Lacuna Coil Tristania 03.Juna Slayer Annihilator Soulfly Meshuggah Asphyx Karta za oba dana + prevoz iz Niša + kamp = 8500 din! Ako neko već ima kartu, cena prevoza na relaciji Niš-Sofija-Niš je 2500 din! Ako neko ne želi u kamp, verujem da mu neće biti problem da nađe neki jeftin hostel u Sofiji za 10-15 eura. Polazak iz Niša je 02.06.2012 u 10h sa parkinga "GUSAR" (kod Tvrdjave, kao i za sve prethodne koncerte). Za one koji nisu iz Niša neće biti problem da nadju isti, jer se nalazi u strogom centru grada i svi naravno znaju kako doći do njega. Dolazak u Sofiju je oko 14-15h po lokalnom vremenu (koje ide 1 sat unapred u odnosu na nas). Povratak za Niš je sat vremena nakon završetka nastupa poslednjeg benda druge večeri 03.06.(tj.Slayera). Prijave se vrše na broj 063426958 - Johnny Svi oni koji nisu iz Niša, uplate vrše "POST NET-om" ili preko žiro računa. Dakle, odete u poštu ili banku i pitate sa kog šaltera možete da pošaljete novac. Oni vas upute na odgovarajući šalter i vi mi pošaljete novac na osnovu mojih ličnih podataka koje ću vam dati telefonom. Kada podignem novac stavljam vas na spisak. Znači, NE POSTOJI POSEBNO PRIJAVA A POSEBNO UPLATA, već se to vrši istovremeno obzirom da ljudi imaju potrebu da se iz nekog razloga prvo prijavljuju, pa onda odjavljuju, i time prave nepotrebnu zabunu i gužvu, pa smatram da je ovako mnogo jednostavnije. Kada se budete prijavljivali, od vaših podataka mi trebaju ime, prezime i mobilni broj telefona. Znači, ukoliko prijavljujete više osoba, prvo prikupite ove podatke i novac od svih koje prijavljujete pa se tek onda javite, kako bi smanjili gužvu. Za odlazak u Bugarsku je potreban pasoš. Ukoliko imate stari pasoš treba vam i viza. Ukoliko imate novi pasoš, viza nije potrebna, tako da vam umesto vadjenja vize preporučujem vadjenje novog pasoša. Za putovanje u Bugarsku je potrebno i putno osiguranje koje sami vadite za odgovarajući datum (02.&03.jun). Cena osiguranja za dva dana je oko 350 dinara kod Delta osiguravajućeg društva, a njihove ekspoziture po gradovima Srbije mozete naći ovde... http://www.deltagenerali.rs/active/sr-latin/home/kontakt_01/lista_filijala.html Naravno, i svako drugo osiguranje je validno, ali mislim da je Deltino najjeftinije. Maloletna lica koja ne putuju sa roditeljima, moraju imati odobrenje od oba roditelja i to odobrenje se vadi u opštini. Ukoliko imate neka pitanja ili postoji nešto što možda nije do kraja razjašnjeno u ovom prvom postu, slododno postavite pitanje ili ovde ili na pp, i ja ću vam naravno odgovoriti... Za sve dodatne informacije javite se na telefon: 063-426-958 –Johnny
LazaGNR Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 Slayer sutradan (4. juna) sviraju u Bukurestu.Karta za koncert je 18 evra. Ako je neko mozda planirao kombinaciju da se posle Sofije proseta do Bukuresta,mogli bi zajedno na to
Recommended Posts