Chicken Little 420 Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 dobar dan. http://www73.zippyshare.com/v/52518455/file.html Quote
Talvi Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 (edited) kako je iskuliran i opušten album celom dužinom, taman savršen za letnje kuliranje, ima da ga vrtim do maksimuma u narednom periodu Edited May 15, 2013 by Talvi Quote
SkullKrusheR Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 super album, iako manje hitichan od prethodnih chini mi se. osim my god is the sun, veci deo albuma je opushtencija, shto nije losha stvar uopshte. bice ovo vruce qotsa leto. Quote
Лука Posted May 17, 2013 Author Report Posted May 17, 2013 Kulerski, opušten, bez potrebe da se nešto sad dokazuje, meni je skroz gotivan "...Like Clockwork". Ova ploča jedva da je odsvirana i snimljena kao rock ploča, svakako je najviše mellow od njihovih albuma, možda manje hiterska, kao što je bila namera sa Lullabies i SFTD, ali se da lepo uglaviti sa Era Vulgaris, i ono što mi se najviše sviđa za sad je da pesme zvuče skroz prirodno i spontanno. Quote
Lou Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Ima pesama koje su stvorene da budu hitovi, samo ne oni napadni, na prvu loptu. Baš je dobar album ovako lagan, ima atmosferu letnje noći, a ja lako padam na ta sranja u muzici. Jedina zamerka je što se podosta pesama završi naprasno, kao da nisu došli do prirodnog kraja kompozicije. Quote
VoivodBG Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 ...Like Clockwork je jedna pristojna pop ploca. "Imena" koja gostuju ne guse pesme, vec dodaju taman potrebni smek da bi pesme imale "to nesto". Cini mi se da je ovo mnogo lezerniji album od haoticnijeg Era Vulgaris-a. Tekstualno je prepun melanholije i mracnih tema. Skidam kapu Joshu-i i gospodi iz benda. Quote
Vincent Hess Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IxwwT6tcR-M Quote
Toki89 Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 remek delo ,prepun zaranih i lepih melodija ,Kalopsia i I appear missing najdraze za sada Quote
SkullKrusheR Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 mogu slobodno vec da kazem da mi je rame uz rame sa rated r i songs for the deaf koji su mi delili titulu omiljenog qotsa albuma. Quote
metal guru Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 ako je novom AiC mana sto je predugacak, ovaj je prekratak osim toga, sjajan album Quote
SkullKrusheR Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 i meni je malo prekratak, ali mislim da je to jer jako lepo teche pa se chini da brzo prodje. traje skoro koliko i era vulgaris, a duzi je od rated r npr. Quote
VoivodBG Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 "Želim da budem potpuno otvoren. Ovo sam potpuno sam platio. Preuzeo sam sav rizik na sebe. Ako ništa ne rizikuješ, ništa nećeš ni dobiti", rekao je Homme u intervjuu za Guardian. Homme je ocenio da je zvukom na albumu želeo da "napravi nešto stvarno" bez posebnog razmišljanja da li će te numere biti komercijalne. "Ako želiš da budeš poznat, to je u redu ako ti je muzika lažna. Slava takođe nije stvarna. Za mene je u redu i ako neko želi da pronađe najkraći put do fioke sa donjim vešom Kim Kardashian. Nisam protiv toga. Ali, ako želiš da napraviš nešto stvarno i hoćeš da budeš iskren, onda nemaš nikakav drugi izbor osim da preuzmeš ogroman rizik", zaključio je Homme." Quote
Lou Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 http://youtu.be/AJDUHq2mJx0 Daxwax101 1 day ago I've never seen this much sweat on youtube before Quote
Talvi Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1YzeQ-1WqBc btw, je l' samo mene ova stvar malo podseća na "Glory Box", naročito kad krene bubanj? Quote
Vincent Hess Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Ima nesto! Ne bih sam provalio al sad kad si rekao... Quote
Recommended Posts