VoivodBG Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 FLAC koji valja. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5444349 Definitivno bez previše razmišljanja, rnr album godine, super je što su napravili podužu pauzu i napravili zlatni retro zvuk i catchy pesme koje pevušim u bradu dok idem na šljaku. Quote
Toki89 Posted August 26, 2017 Report Posted August 26, 2017 eve i torent "]https://thepiratebay.org/torrent/18455933/Queens_of_the_Stone_Age_-_Villains_(2017)_[CD_FLAC] Quote
Sreta Posted December 6, 2017 Report Posted December 6, 2017 (edited) Do dve dobre pesme. Onaj spot sa jelenom i jos jedna. Mozda su i ostale dobre, ali nema se vremena, ipak smo metalci. Edited December 6, 2017 by Sreta 4 1 Quote
VoivodBG Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Najbolja i najemotivnija pesma na albumu, i ne mogu da se otisnem utisku da je ovo odbačena pesma sa Like Clockwork... Ima najozbiljniji tekst na kompletnoj novoj ploči, a i sam zvuk zvuči dosta na prethodni, sintovi JEBU. Quote
SkullKrusheR Posted February 7, 2018 Report Posted February 7, 2018 i meni je to najbolja sa novog, ali nije neka konkurencija. Quote
Texas King Posted April 29, 2018 Report Posted April 29, 2018 Od QOTSA Rated R i Song for the Deaf su mi baš gotivni albumi. Ostali me nisu posebno privukli osim pojedinih pesama. Quote
Chicken Little 420 Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 jel ima neko ulaznicu sa rock @ exit, a da mu ne treba, skuplja prasinu i to? Quote
SkullKrusheR Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 6 godina bokte čoveče. ne bih mu dao više od 3. albumčina. baš sam skoro gledao koncert iz pariza iz te 2013. na onom kablovskom iconcerts kanalu, fenomenalan nastup. Quote
VoivodBG Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 Quote American Valhalla tells the story of an unlikely musical collaboration between two mavericks of American rock: Joshua Homme, frontman of Queens of the Stone Age and Iggy Pop, the Godfather of Punk. The film, co-directed by Homme, follows the recording of Iggy’s final album ‘Post Pop Depression’ in the California desert, with his band comprising of Homme, his QOTSA bandmate Dean Fertita and Arctic Monkeys’ drummer, Matt Helders, as well as the explosive tour that builds to a crowning performance at London’s iconic Royal Albert Hall. Featuring stunning cinematography and intimate access, American Valhalla reveals the growth of an intense bond between the musicians who have taken to heart the mantra: "you risk nothing you gain nothing. American Valhalla, Directed by Andreas Neumann. Music video by Iggy Pop, Joshua Homme performing American Valhalla. (C) 2018 Eagle Rock Entertainment Ltd., An Eagle Vision release. Eagle Vision is a division of Eagle Rock Entertainment, a Universal Music Group company." Quote
VoivodBG Posted September 10, 2021 Report Posted September 10, 2021 https://consequence.net/2021/09/josh-homme-children-restraining-order/ Quote
Лука Posted September 10, 2021 Author Report Posted September 10, 2021 manje pića, manje pića... Quote
VoivodBG Posted September 11, 2021 Report Posted September 11, 2021 Džindžer izdivljao, kaže da žena koristi situacija i huška decu na njega, sve je moguće, dok se ne dokaže suprotno. 1 1 Quote
VoivodBG Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 Nije Džindžer kriv! Ima pravde! Quote
VoivodBG Posted June 18, 2023 Report Posted June 18, 2023 Novi album je dobar povratak u formu. Posle jalovog Villains, koji je zaista posedovao najneprijatniju čistu produkciju Mark Ronsona koji je ubio i ono malo sleaszy šmeka koji je bend sam stvorio tokom raznih inkarnacija, drago mi je da mogu da potvrdim da je ovo jedan ličan, produkcijski rokerski nastrojen (ima dosta gruva ala Era Vulgaris) sa dosta novih aranžmanskih rešenja. Nije top tier album kao ...Like Clockwork, ali ima dovoljno šarma i žara da možemo komotno da potvrdimo da rnr nije mrtav iako ide u tu jamu uskoro. Za veliko čudo nema nikakvih gostiju kao na pređašnjim radovima, i dalje me donekle muči naslov, jer misli kao na povratak Rimljana ili na font? 😄 Quote
23/16 Posted June 21, 2023 Report Posted June 21, 2023 Ako je ovaj bezmudi album dokaz da rnr nije mrtav, moze odmah sahrana. Na stranu sve ostalo, ali koliko mi samo vokal ide na zivce. 1 Quote
VoivodBG Posted June 21, 2023 Report Posted June 21, 2023 Ih Boki sto si surov covek. Uopste nemas boemski duh. Solidno je ovo za vremesne QOTSA. 1 Quote
Recommended Posts