Fapril ethereal Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 (edited) Jaroslav je Hevi Metal trudbenik u rangu Grobodana ----------------- Esoteric Loss 40watt sun, The Devils Blood Autopsy In Solitude Immolation Mournful Congregation ------------------------------ While Heaven Wept mi je mlak..nista posebno..ovo ostalo mnjeh jos uvek nisam poslusao Krux i Moonsorrow Edited December 21, 2011 by Fapril ethereal Quote
Јарослав Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Sve sam pročitao, nije me mrzelo lepa lista. Такве су ми биле реакције после сваког слушања тих албума. Јебига, као што рекох, доста тога нема, а заслужило је да се нађе ту. Али, битно је да ће ти албуми (уз ове) још да се слушају, и свакако спадају у одличан материјал, имало их или немало на било каквој листи. Quote
Stolet Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 While Heaven Wept mi je mlak..nista posebno.. Quote
azal Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 WHW je disappointment godine verovatno nakon sjajnog VOL Quote
Јарослав Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Јесте слабији у односу на претходне албуме, али је мени и даље довољно добар. Као што сам рекао, мало више Doom момената на албуму не би нимало шкодило, али је и овако сасвим ок. А што се разочарања године тиче, о томе нећемо. Quote
Black desire Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Meni je to njihov najbolji album. 1 1 Quote
kuruz Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Разочарање године је то што Мејдени нису објавили да се распадају. 3 6 Quote
metal guru Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 meni najbolja, najepskija pesma ove god Quote
excel fan Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 meni najbolja, najepskija pesma ove god Tesko komercijalno smece! 1 Quote
Lou Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Meni je ovaj 40 Watt Sun album baš ishajpovan. Dobar je, ali ne toliko. Quote
Јарослав Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Исхајпован је зато што су га многи ставили као број 1. Да је одличан албум то стоји, али тај хајп капирам да је настао зато што је Warining мртав, а ово му дође као наследник. Quote
Lou Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Jasno je. Šteta što nije još porađeno na albumu, tačno se čuje da mu malo fali da zasluži toliku priču. Quote
Јарослав Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Једино на чему је могло да се мало више поради је продукција гитаре. Некако тотално одскаче од вокала. Quote
jerotimije Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Evo meni najboljih, bez nekog reda: 40 Watt Sun - The Inside Room Esoteric - Paragon of Dissonance Falloch - Where Distant Spirits Remain Glorior Belli - The Great Southern Darkness 1000 Funerals - Butterfly Decadence Mournful Congregation - The Book of Kings Soror Dolorosa - Blind Scenes ... i naravno Morbid Angel - Illud Divinum Insanus Razocarenja: Shining - VII - Född Förlorare Lifelover - Sjukdom Burzum - Fallen I albumi koji ce da razvale u 2012oj: Alcest, Ahab, Woods of Ypres, Drudkh Quote
Berliner Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 bez ikakvog reda totalno subjektivno jer nisam stigao masu albuma da preslusam: 1. arch matheos - sympathetic resonance (nije dovoljno metal da bi se nasao na top10 metal listi - 1. wolverine - communication lost) 2. hell - human remains (neverovatno dobre pesme i tacka) 3. while heaven wept - fear of infinity (malo sam razocaran u odnosu na prethodni) 4. cynthesis - deevolution (najvece iznenadjenje) 5. dornenreich - flammentriebe (njihov najbolji album meni) (EP- 6. blotted science - the animation of entomology) 6. textures - dualism (grower) 7. crowbar - sever the wicked hand (meni jedan od njihovih najboljih albuma) 8. revocation - chaos of forms (nema mane osim prevelike derivativnosti u nekim pesmama, ali to se ne moze izbeci) 9. anaal nathrakh - passion (ocekivao vise, ali ipak je kvalitet) 10. vreid - v (stilski savrsen album, da ima malo bolji odnos solidnih/sjajnih pesama i generalno bolje vokale bio bi pri vrhu) (EP - 10. immolation - providence) 11. neuraxis - asylon (da su sve pesme na nehumano visokom nivou najboljih par pesama na bumu bio bi u top3) leprous bilateral negde u top 15, dark suns - orange isto itd... Quote
Јарослав Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 I albumi koji ce da razvale u 2012oj: Woods of Ypres Сада је питање да ли ће га бити. Quote
Grobodan Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 Biće, snimljen je, izlazi za mesec dana. Quote
jerotimije Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Dobro je. I ja sam se zabrinuo da li ce to izaci. Quote
dimmu1 Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 slozicu se sa kolegom pampersonijem samo je moja lista malo drugacija Midnight-Satanic Royalty Vader-Welcome To The Morbid Reich Toxic Holocaust-Conjure And Command Septic Flesh-The Great Mass The Stone-Golet Obscura - Omnivium ne znam ni sam kako sam zaboravio na Blood Magick Necromance. definitivno #1 za ovu godinu. Quote
Vassiet Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 (edited) obscura, falloch, shining kao najbolji... sem toga sirenia, anaal nathrakh, whitechapel, rhapsody of fire, nightwish, origin, amorphis, pain... myrath je josh na preslushavanju ochekujem dosta... verujem da ima josh mnogo stvari kojima nisam dao dovoljno shanse al jbg... inache za 2012 ochekujem najbolje od swallow the sun, alcest, woods of ypres, NILE!!! dok me josh interesuju carach angren i naglfar... Edited December 23, 2011 by Vassiet Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Ja sam zaboravio a zeleo bih na listu da dodam fenomenalni album Demonaz - March of the Norse. Quote
Footog Qpoos Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 (edited) Разочарање године је то што Мејдени нису објавили да се распадају. brate,kako te proslost nije naucila nekim stvarima...one stvari koje najvise pljujes,posle ih jako zavolis...tako da cenim da ces sledece godine istetovirati edija po sred cela... inace,novi woods of ypres je najbolje ostvarenje bez premca u 2011... Edited December 24, 2011 by Footog Qpoos 1 Quote
Sale B.C. Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 (edited) teško da će mi išta iz ove godine ostati u sećanju, preslušao? - jesam dosta toga ali da li ću se vratiti na to? jebo mamu, jedino čega se sećam iz ove godine je rain delay edit: ajd i road salt 2 i arch/matheos Edited December 24, 2011 by Sale B.C. Quote
Јарослав Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 inace,novi woods of ypres je najbolje ostvarenje bez premca u 2011... Апсолутно се слажем, само што ће бити дефинитивно најбоље издање за следећу годину, јер је тада требао да изађе. И, наравно да бих више волео да се тада појавио, када је и требао, него што га имамо раније, али уз одређене околности. Quote
Recommended Posts