Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9rs-or7As0k&ob=av3e Posle toga Nightwish naravno. Quote
azal Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 (edited) koja tugica od pesme :S folk HIM Edited December 19, 2011 by azal Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 Kažeš to kao da je HIM loš bend. Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 A istina prava je da je Amorphis nikad veći i jači, uskoro ti izlazi novi album starog Amorphisa za siromašne tj Barren Eartha inače. Quote
azal Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 (edited) neka, slusa se sve do Elegy-a redovno kod mene. Amorphis je nikad jaci na isti nacin kao i Dream Theater. u svakom smislu sem kreativnom. sablonski bend postao maksimalno. Edited December 19, 2011 by azal Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 Šablon koji su sami napravili, pa neka ga rabe u beskonačnost ako hoće. Btw koliko si albuma posle Tuonele poslušao ali isrkreno? Quote
azal Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 poslednji koji sam vise puta preslusao je Am Universum Quote
excel fan Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Slusajte ovo,vi bunch of pussies!Cekam disk da mi dodje i da ga definitivno proglasim za najbolji album ove godine,rasturanje! 1 Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 poslednji koji sam vise puta preslusao je Am Universum Pokušaću da ti nađem deo sa dokumentarca gde Tomi gitarista priča da su oni na prva 3 albuma jedva bili bend, svako terao svoje, i da su tek od Silent waters po njemu celina, našli su svoju priču i konačno uživaju bez brige o članovima. Quote
truliandedzombileš! Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 (edited) @excel fan ne Edited December 19, 2011 by truliandedzombileš! Quote
excel fan Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 @excel fan ne A da,kad govorim najbolji metal album tu ne mislim na ove hibridne sorte koje se ovde poturaju kao neki metal!Zalosno i tuzno! 1 Quote
DeadlyPollution Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Bez nekog reda: Demonaz-March of the Norse Vader-Welcome To The Morbid Reich Toxic Holocaust-Conjure And Command The Stone-Golet Obscura - Omnivium Toxic Trace-Torment Infest-Everlasting genocide Tsjuder-Legion Helvete Deicide-To Hell With God Burzum-Fallen Najveca razocarenja: Children of Bodom-Relentless Reckless Forever Anthrax-Worship Music Sepultura-Kairos Gorgoroth-Under The Sign Of hell 2011 Quote
azal Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Pokušaću da ti nađem deo sa dokumentarca gde Tomi gitarista priča da su oni na prva 3 albuma jedva bili bend, svako terao svoje, i da su tek od Silent waters po njemu celina, našli su svoju priču i konačno uživaju bez brige o članovima. mozda je zato i bilo dobro meni ovo sve novije zvuci kao sve novije od nevermore, arch enemy, dream theater, itd. uspostavljen sablon i serviran skelet jednom originalnog stila u lepoj i bezopasnoj kutiji za roadrunner omladinu. @excel fan, drzi se thrash i death foruma Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 uspostavljen sablon i serviran skelet jednom originalnog stila u lepoj i bezopasnoj kutiji za roadrunner omladinu. Ne vidim ni ovde ništa preterano loše Quote
azal Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 meni je oduvek bio najveci problem da previse ocekujem od svojih heroja Quote
BLACK JESUS Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Skoro da uopšte nisam slušao muziku ove godine, naročito ne metal... Izgleda me smorila zika. Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 meni je oduvek bio najveci problem da previse ocekujem od svojih heroja Moji heroji uglavnom ispune moja očekivanja. Ko sad stavi omot Illuda dobija ban na 666 dana. Izvolite. Quote
Јарослав Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Ево, слушам управо овај The Atlas Moth, и ово разбија! Quote
Sreta Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Anthem - Heraldic device Falconer - Armod Powerwolf - Blood Of The Saints Uriah Heep - Into The Wild Wolf - Legions Of Bastards Bob Wayne - Outlaw Carnie Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 Ево, слушам управо овај The Atlas Moth, и ово разбија! Jbt Jare aj sačekaj da neki album obrneš do kraja pre nego što ga uteraš u top 2011 Quote
Јарослав Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Ево, завршио се, и и даље је исто мишљење. Хтедох да ставим "за сада", али сам у тренутку на пет страна био. Quote
Lou Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Jbt Jare aj sačekaj da neki album obrneš do kraja pre nego što ga uteraš u top 2011 A ti nabavi neki par ušiju. Quote
soul wandering Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 dobar i kampfar, nisam mu dala dovoljno paznje ali nadoknadicu to. Quote
Grobodan Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 A ti nabavi neki par ušiju. A ti idi prepisuj sa avangarde šta veliki momci vole. Quote
Recommended Posts