azal Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 http://brutalassault.cz/en/ bendovi potvrdjeni za sad Aborted Amon Amarth Arcturus Arkona Be'lakor Cattle Decapitation Converge Darkest Hour Dimmu Borgir Dodheimsgard General Surgery Hatebreed Heathen Heaven Shall Burn Immortal Incantation Insomnium Machine Head Ministry Moonspell Morgoth Municipal Waste Norther Paradise Lost Pig Destroyer Protest The Hero Sick Of It All Six Feet Under Sodom Suicide Silence Textures The Black Dahlia Murder Toxic Holocaust Virus
Јарослав Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Много јебена листа за сада. А ко зна шта ће тек да буде. Могао бих максимално да се потрудим да одем на ово.
Grobodan Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Koji prejeben lajnap, bukvalno bih svaki ali svaki bend sa ove liste gledao.
Grobodan Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Što da ne, nisam rekao da ih sve volim istim intenzitetom pogledao bih SFU iz znatiželje.
Uruk Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 (edited) A, pa ok. Zacudilo me to prvo. Veruj mi, kad odes tamo, neke ces najopustenije iskulirati(tj. gledati iz prikrajka negde, zavaljen) nakon druge pesme, kad malo opadne entuzijazam, prevlada kvalitet Mene prvenstveno zanimaju Converge, Pig Destroyer i Morgoth, i odmah nakon njih mi je Textures i Arcturus. NIsam planirao da idem ove godine, ali ko zna kad cu ponovo imati priliku da vidim neke od ovih bendova. EDIT: Ako se dobro organizujete, moze se za 250 evra otici na fest, i plus biti u Pragu par dana Edited December 22, 2011 by Uruk Hai
azal Posted December 22, 2011 Author Report Posted December 22, 2011 ja idem sigurno, uveli su mi neko pravilo na poslu da moram pola odmora da potrosim u avgust, tako da sam se vec odlucio za ovo.
Xibir Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Samo da se poloze odredjeni ispiti, i eto mene na BA!
Grobodan Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 A, pa ok. Zacudilo me to prvo. Veruj mi, kad odes tamo, neke ces najopustenije iskulirati(tj. gledati iz prikrajka negde, zavaljen) nakon druge pesme, kad malo opadne entuzijazam, prevlada kvalitet Pa nisam ni mislio da slemujem u pravom redu na svaki bend ali pogledao bih što više mogu.
azal Posted December 22, 2011 Author Report Posted December 22, 2011 hoces da radis karate za vreme suicide silence-a?
[Nocturno] Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 ja idem sigurno, uveli su mi neko pravilo na poslu da moram pola odmora da potrosim u avgust, tako da sam se vec odlucio za ovo. Vodis me?
Mita Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 New confirmed bands: DEICIDE, Warbringer, Ahumado Granujo
jerotimije Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Odatle bih gledao samo Amon Amarth, Immortal, Arkonu i Deicide. Nista posebno sto se mene tice. 1
azal Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 sve te bendove cu verovatno da preskocim
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Taman htedoh da kazem josh immo da potvrdi \m/
truliandedzombileš! Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 mislim se već o ovome. sad kad videh ovaj azalov post, bukvalno, sam poskočio sa stolice i ispustio pičkasto "fak jea". IDEM NA OVO! samo još kad bi ugurali gojiru i ja presrećan. 1
Јарослав Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Ајаооооооооооо! Јеботе, мора се на ово отићи!
azal Posted January 6, 2012 Author Report Posted January 6, 2012 ako bude Gojira opet samo da budu noc, prosli put jedino malo smor bio sto nije mrak pao kad su krenuli da sviraju.
Descender Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Definitivno se ide na BA! Vec sad je odlicno, a bice jos gomila objava... Plan je ovo i Deathkult za ovo ljeto.
Svart Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Pitanje za ove sto bili prosle godine, jel moze tamo da se iznajmi sator i koliko kosta?
Recommended Posts