Lou Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 (edited) Kurčina, obrisah post da bih napisao novi i sada pričaš sam sa sobom. Edited July 16, 2012 by Lou
Xibir Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Dajte Watain picka vam materina separatiskicka, olosu jedan!!!
Xibir Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Nek demoni vrate Jona iz pakla da nam svira na BA.
azal Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 krisiun su bili predosadni u gunu, bice jos gori na otvorenom. najgora vrsta death metala ta sto brze to bolje skola. kapiram da je zakljucan line-up sve u svemu. ja sam samo zeleo jos primordial, al eto.
azal Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 Krisiun for Deicide, newly confirmed also Anaal Nathrakh and Truth And Its Burdenpublished 27 minutes ago Unfortunately death metal veterans DEICIDE have cancelled their summer European Tour due to unforeseen circumstances. For this reason BA festival announces Brazilian death metallers KRISIUN as a replacement. Another newly confirmed acts are Britisth black metallers ANAAL NATHRAKH and South African metalcore bandTRUTH AND ITS BURDEN. MA TOOOOOOOOO MA TOOOO ANAAL NATHRAKH
Dr Alex Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Upravo pustih taj Anaal prvi put i... KAKO JEBENO JEBE!!! Bice klanica!!
HeLLsarma Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 UUUU BREEEE... Prstanje uz Krisiun i Anaal ! Inace Lazo,ovo za Primordial bi bila bomba .
[Nocturno] Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Jebite se svi, mrzim vas. Tebe Dejvide najvise.
HeLLsarma Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 All we are saying,is give piece a chance...
AnaLizator Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 E, pa vidimo se ondak tamo ljudi Izasli rasporedi bendova (jos nisu satnice ali i ovo mi dosta), malo mi trubalesku shto su 0-ti dan Alcest, Anaal Nathrakh, Forgotten Silence i Root, jos ako je opet onaj mali stejdzic k'o ranije, nije mi bas to to a kul bendovi celo vece (jos i Avenger, Engel i Ingrowing)... S obzirom da me bas pogode uvek s lajnapom, vidim da prvi dan kuliram Nile, Krisiun, Inquisition, Demon Burger i probably Heaven Shall Burn, drugi dan Hatebreed, Machine Head, Municipal Waste, Sebkha-Chott, Warbringer, Norther, Incantation, treci dan Agnostic Front, Six Feet Under, Skarhead - u prevodu, najeb'o sam gledajuci sve ostalo, a i na ove nabrojane cu morati bar da svratim...
Lou Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 (edited) Pa, jebo ja njima mater za prvi (nulti) dan, zar to nije trebalo da bude za neke lokalne bendove? Pu u pičku materinu. Edited July 25, 2012 by Lou
AnaLizator Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Usao ove godine kao zvanicni dan, mislim da cak nece moci bez karte da se upadne (verovatno su neki likovi zaglavljivali posle i na ceo festival za dz tako), to stoji na sajtu jos od februara-marta, ali su oni malo blentavo uredili ta obavestenja...
RadOwaR Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 јунаци, веч је проглашена програма? Не могу га наћи! In cooperation with ČD (Czech train operator) we offer a 50% discount on train tickets to Jaroměř. It is very easy: When purchasing your train ticket to Jaroměř show your BA Festival ticket and you will get a 50% discount. Then visit an „Information center“ directly at the festival (at the entrance gate) and your train ticket will be stamped. The return train ticket wouldn‘t be valid without this special stamp! очигледно ће путовати возом
AnaLizator Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Mislim da to vazi samo unutar Ceske, tako da neces bogzna koliko ustedeti (mislim, karta od Jaromera do Praga busom je inace tipa 450din. a voz je mozda 20% skuplji).
IH77 Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Koliko se vas nakupilo za taj org bus:)? Imali neko da ide vozom ? Nek se javi na pm Ja krecem 6og uvece verovatno busom iz peshte za prag 23:30. Kakva je situacija shto se tiche Vip kampa ide li ko?
Zen Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Ako ide vise ljudi, voz je 70€ zbog popusta na grupnu kartu, a moze i jeftinije. Ide neke stara yum ekipa vozom, javi se Demonic_Alliance on se bavi time.
Џрк Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Mi izvrsili sve svoje obaveze prema organizatoru prevoza. Sad se samo ceka 7.avgust i paljba
Recommended Posts