Lou Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Ne bih ja rekao da sam UG, nego je sporija muzika vazda u zapećku. Čisto da vidiš/čuješ o čemu se radi:
Џрк Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 kapiram, ali stvarno necu da se overload-ujem bendovima u 3 dana. Idem zbog par njih. Ako zakacim jos koji - banja, ako ne - nikom nista
Lou Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Vidim ja da ćete da mi čuvate stvari dok hvatam UG sranja.
azal Posted August 2, 2012 Author Report Posted August 2, 2012 kapiram, ali stvarno necu da se overload-ujem bendovima u 3 dana. Idem zbog par njih. Ako zakacim jos koji - banja, ako ne - nikom nista isti fazon, vise je bleja, cirkanje, zezanje fazon nego sad da jurim i da odgledam ceo set svakog iole bitnog benda.
Lou Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 (edited) Jebem vam, iz vaših postova ispade da ću da gledam svaki bend koji nastupa. Ima onih zbog kojih prvenstveno idem i onih koje bi bilo dobro videti, sve ostalo je usput. Edited August 2, 2012 by Lou
azal Posted August 2, 2012 Author Report Posted August 2, 2012 picka si dok se ne ispovracas po nekim rusima
Lou Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 picka si dok se ne ispovracas po nekim rusima Ako moram.
Dr Alex Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Majku im jebem!!! 00:55 Godflesh na nekoj bini 00:20 Shape Of Despair na toj trecoj Jebala ih treca bina!!! :@
HeLLsarma Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Druze,pa sta si ti ocekivao,u zivotu nije nista savrseno... Sem kad pijan zaspis i spavas 12 sati,to je blizu savrsenstvu.
Xibir Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Prosle godine sam prespavao pola treceg dana, ustao tek za AHAB!
HeLLsarma Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Znaci upisi "budilnik" u listu za poneti.
Lou Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Druze,pa sta si ti ocekivao,u zivotu nije nista savrseno... Sem kad pijan zaspis i spavas 12 sati,to je blizu savrsenstvu. Druže, prethodnih godina je bilo savršeno što se tiče satnice, nije bilo preklapanja.
azal Posted August 3, 2012 Author Report Posted August 3, 2012 Druze,pa sta si ti ocekivao,u zivotu nije nista savrseno... Sem kad pijan zaspis i spavas 12 sati,to je blizu savrsenstvu. ja ovo nikad nisam uspeo, pripisa mi se nakon 7-8 sati
Xibir Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Ahab je svirao poslednji na festivalu i navio mob da zvoni 2h posle ponoci. Jako cudan osecaj kad se probudis u to vreme i ides da slusas funeral doom. Nadam se da cu ove godine izdrati do poslednjeg dana...
HeLLsarma Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Pu jebem ti ... A taman mislio i njih da vidim. A propusticu i Inqusition nazalost... Lazo,pa nije bas bukvalno,al imas osecaj ko da si divno spavao. Ovako kad me napadne nesanica,ili budjenje na svakih dva sata dodje mi da se zvekne macolom po glavi. Ustvari necu,odgledam 15 minuta Sick Of It All ,i onda trk na Budvar. Pa natrag na Samael,Nile i Arcturus.
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 ja ne znam zasto gledam ovu temu kad ne idem,samo patim
Xibir Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Sutra ujutro se krece za Prag. Vidimo se na BA! 666
Lou Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Nađoh ovo na sajtu club stage is here http://tinyurl.com/bmuoqp7 right beside the merch zone Pitanje je da li je to merch bendova koji se nalazi odmah iza dve glavne bine ili je to čak kod "Metal market" dela. Dakle, na ovoj staroj mapi - kod orla desno ili skroz levo.
Uruk Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 pre dve godine je bilo na samom ulazu u metal market. jedino ako su promenili nesto sad, mada mi ne deluje da bi tu mogli da uglave jos neku binu. 1
Recommended Posts