Dr Alex Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Cutter je Streetcleaner ... :* + suck my cock! <3 1
HeLLsarma Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Ahahaha... Pusi ga,pisam ti u kafu ... 1
DunkelheitRa Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Odgledala sam bendove koji me zanimaju (tj. one koje sam bas morala jer nisam bila ok sa zdravljem), jedino sam razocarana u Immortal. Ko je gledao zna i zasto. Root mi je bio ok stvarno za pocetak. Ministry me je odusevio, dosad ih nisam nesto slusala. Machine Head - odlicna svirka ali je malo smarao pricama ali svako svoje zna. Dimmu Borgir, hmmm, mislim da su vec neki rekli gore sta i kako. Amon Amarth, nista specijalno ali dobri su bili, barem meni. Six Feet Under je bio odlican, bas sam se super provela, pogotovo kad sam cula koju prvu pesmu sviraju Napalm Death - bas jak bend sto se tice zvuka. Norther - ocekivala sam vise ali ok, nije lose bilo. At the Gates - bas onakvi kakvim sam ih i zamisljala. Moonspell - samo prve dve pesme sam mogla da odgledam, ali Vampiria posle... Solstafir sam cula iz kampa i svidelo mi se kako zvuce. Pig Destroyer sam isto slusala iz kampa i oduvalo me je iako sam bila iza brda, bas je bilo jako! I za kraj: xD
WoS Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 O jebote, ne znam dal mi je sad lakse ili gore kad znam odakle je xD
DunkelheitRa Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Divim se sebi, zaboravih Paradise Lost. Volim njihove pesme i bili su mi ok. Kao iznenadjenje i "Faith divides us, death unites us", iako je na Uscu nisu svirali znala sam da ce je na BA odsvirati! A to su uradili i na Metal Campu tako da... Nicku ne stoji da prica ruzne reci, simply as that. Ma nemam pojma, sestra nasla juce na netu i odmah sam se setila onog sto se drao xD Nije mi dobro od smejanja
HeLLsarma Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 O jebote, ne znam dal mi je sad lakse ili gore kad znam odakle je xD Jebem te luda,ja sam vam lepo rekao o cemu se radi,na kraju su luda Cehinja i njen decko (koji su imali sator sa ortacima 15 metara od nas) potvrdili da vriste Takata zbog te retardirane pesme,i cuj razlog : Because its retarded and its cool . A svi su mislili da je to neka ceska rec. Pozdrav za Immortal,najjaci su bili .
Џрк Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 ja sam mislio da je to samo jedan neartikulisan zvuk ispusten od pijane budale, i da su ga svi samo registrovali kao 'takata' (ja sam skapirao da je 'sakata')
HeLLsarma Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Wos i ti ste tad cvrsto spavali,dok smo se Lou,Tadija,Hunter i ja objasnjavali sa Cesima . Posle je naisao Pero Defformero Bugarin .
WoS Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Jebem te luda,ja sam vam lepo rekao o cemu se radi,na kraju su luda Cehinja i njen decko (koji su imali sator sa ortacima 15 metara od nas) potvrdili da vriste Takata zbog te retardirane pesme,i cuj razlog : Because its retarded and its cool . A svi su mislili da je to neka ceska rec. Ma de spavali, drao se ceo kamp, zaspali smo mozda oko 6 kad su se sve pijandure umorile od dranja, a to sve sam znao vec nego nisam video pesmu do sad Potpuno je retardirana, al sto je najgore, zarazna do bola
HeLLsarma Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Znaci za tebe spanski letnji hitovi 2012 .
Џрк Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Brate, kad nam je prisao sutradan neki lik bugar i poceo da sere o tome da li guramo kite u otvor na konzervi, pa jos kad je spomenuo da je bio na Adi, odmah smo skapirali da je on. Ozracio nas je u roku od odmah, a to je redak talenat :/ 1
HeLLsarma Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Evo ti plus za pretrpljenu psihicku torturu . Bice javljeno Tadiji za radzu,nema da brigas .
WoS Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Evo slika s onim poljakom poslednji dan ujutru 4
Recommended Posts