Xibir Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Ja sam bio, ali nigde nisam video mesto gde se iznajmljuje.
Јарослав Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 (edited) http://brutalassault.cz/en/accommodation/ festival camping groundit is free of charge for every festival goer. You just have to set your own tent on a grassy meadow. Што би значило да се мора поседовати лични шатор. Чак ни у ВИП кампу не изнајмљују. Е сад, имаш хотел у близини, али зашто би плаћао 35 евра по ноћењу, када је камп бесплатан. Edited January 7, 2012 by Јарослав
azal Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 CORROSION OF CONFORMITY, SÓLSTAFIR and GORGUTS dominacija od festivala
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООО! SOLSTAFIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Одлично! Ипак се иде овде, а не у Румунију!
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Samo što ima da sviraju negde u 4 popodne ali nema veze, festival je upravo dostigao tačku "valjalo bi krenuti". Pritom Immolation i Gorguts, ako Neša ne ode neću ga pogledati u životu više.
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ма и да свирају у 9 изјутра није уопште битно.
truliandedzombileš! Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Hvala kurcu na nastupima six feet under i nekih korovaca, inače ne bi imao čovek vremena da dane dušom.
azal Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 i sjajno je sto se nista ne poklapa. svira bend na jednom stejdzu dok se sledeci namesta na drugom, a bine su jedna pored druge. bar je tako bilo ranije.
Џрк Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Gorguts i Immolation. Jebiga, ne bih bas da idem, ali sad se mora Nego, dajte ljudi da se organizujemo na vreme. Vidim na sajtu da ovi iz Bosne rade bus+karta 180€, sa sve nocenjem u Pragu. Bilo bi kul da se organizuje neki mini bus, ili da neko i ovde odradi organizovanu turu, jer je malo jebeno ovako solo (ima skoro 900km odavde do Jaromera).
azal Posted January 23, 2012 Author Report Posted January 23, 2012 mi kad smo isli smo isli vozom, ispalo prilicno jeftino i do jaja se proveli, jedino je bio smor sto se zavrsetak festa preklapalo sa zavrsetkom szigeta pa su vozovi od peste do beograda bili potpuno prepuni. ja i nas nekoliko sa foruma smo gledali da nadjemo neki smestaj u Jaromeru ali izgleda da nema leba morace se verovatno opet u Hradec Kralov pa onda ili bleja do jutra ili taksi do hostela.
BLAGOJE Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 NE ZAJEBAVAJTE SE,TREBA ISPRATIT OVO,SABATE I BLENTALIKU DAJ DA SE ORGANIZUJEMO ZAJEDNO SMO JACI METAL PREGALNICI GODINA METAL PREGALNIKA
Јарослав Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 (edited) ДУВАЈ ГА ПАВАО Edited January 23, 2012 by Јарослав
dimmu1 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 ja i nas nekoliko sa foruma smo gledali da nadjemo neki smestaj u Jaromeru ali izgleda da nema leba morace se verovatno opet u Hradec Kralov pa onda ili bleja do jutra ili taksi do hostela. vec je sve bukirano? koliko su tamo hosteli?
Lou Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Obaveštavajte o akciji, nešto sam se zagrejao, ovako sa diplomom i minimumom ispita.
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Poslao danas mailove ceskim black metal katakombama mozda nadjem i dzabe smestaj za nas par al oni ce i ovako da svrate u martu kod nas pa cemo se dogovoriti ,nego lazooooo el imas ti pay pal da uzmes karte?
azal Posted January 23, 2012 Author Report Posted January 23, 2012 (edited) vec je sve bukirano? koliko su tamo hosteli? fora je sto je taj jaromer uzasno malo mesto i lokalci odmah rezervisu sve hostele i hotele. to je selo, bas je malo. tako da uglavnom stranci imaju opciju da kampuju ili da nadju smestaj u nekom najblizem mestu, koliko sam ja skapirao. Edited January 23, 2012 by azal
Descender Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 AAAAAAAAAAAAA e ala ga selektira svaka mu cast! Ja se jos davno odlucio da idem, a bolesne objave samo stizu! Festival godine, svega mi! Kako ga docekati samo...
Mita Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Ovo je prelomilo,100% idem nema razmisljanja. 1 3
Recommended Posts