Jump to content

2012.08.09-11. *Jaromer, Czech Republic* Festival: Brutal Assault 2012

Recommended Posts

Posted (edited)

http://brutalassault.cz/en/accommodation/

festival camping ground

it is free of charge for every festival goer. You just have to set your own tent on a grassy meadow.

Што би значило да се мора поседовати лични шатор. Чак ни у ВИП кампу не изнајмљују.

Е сад, имаш хотел у близини, али зашто би плаћао 35 евра по ноћењу, када је камп бесплатан. ;)

Edited by Јарослав
Posted

Samo što ima da sviraju negde u 4 popodne ali nema veze, festival je upravo dostigao tačku "valjalo bi krenuti".

Pritom Immolation i Gorguts, ako Neša ne ode neću ga pogledati u životu više.

Posted

i sjajno je sto se nista ne poklapa. svira bend na jednom stejdzu dok se sledeci namesta na drugom, a bine su jedna pored druge.

bar je tako bilo ranije.

Posted

Gorguts i Immolation. Jebiga, ne bih bas da idem, ali sad se mora :haha:

Nego, dajte ljudi da se organizujemo na vreme. Vidim na sajtu da ovi iz Bosne rade bus+karta 180€, sa sve nocenjem u Pragu. Bilo bi kul da se organizuje neki mini bus, ili da neko i ovde odradi organizovanu turu, jer je malo jebeno ovako solo (ima skoro 900km odavde do Jaromera).

Posted

mi kad smo isli smo isli vozom, ispalo prilicno jeftino i do jaja se proveli, jedino je bio smor sto se zavrsetak festa preklapalo sa zavrsetkom szigeta pa su vozovi od peste do beograda bili potpuno prepuni.

ja i nas nekoliko sa foruma smo gledali da nadjemo neki smestaj u Jaromeru ali izgleda da nema leba :(

morace se verovatno opet u Hradec Kralov pa onda ili bleja do jutra ili taksi do hostela.

Posted

NE ZAJEBAVAJTE SE,TREBA ISPRATIT OVO,SABATE I BLENTALIKU DAJ DA SE ORGANIZUJEMO ZAJEDNO SMO JACI METAL PREGALNICI

GODINA METAL PREGALNIKA

Posted

ja i nas nekoliko sa foruma smo gledali da nadjemo neki smestaj u Jaromeru ali izgleda da nema leba :(

morace se verovatno opet u Hradec Kralov pa onda ili bleja do jutra ili taksi do hostela.

vec je sve bukirano? koliko su tamo hosteli?

Posted

Obaveštavajte o akciji, nešto sam se zagrejao, ovako sa diplomom i minimumom ispita. :D

Posted (edited)

vec je sve bukirano? koliko su tamo hosteli?

fora je sto je taj jaromer uzasno malo mesto i lokalci odmah rezervisu sve hostele i hotele. to je selo, bas je malo.

tako da uglavnom stranci imaju opciju da kampuju ili da nadju smestaj u nekom najblizem mestu, koliko sam ja skapirao.

Edited by azal
Posted

AAAAAAAAAAAAA

e ala ga selektira svaka mu cast! Ja se jos davno odlucio da idem, a bolesne objave samo stizu! Festival godine, svega mi!

Kako ga docekati samo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...