Jump to content

2012.02.28 *Gun Club, Beograd* Krisiun, Malevolent Creation, Vital Remains, Hatesower

Recommended Posts

Posted

Rado bih ja podrzao da imam kintu, ovako idem samo na koncerte bendova koje slusam... a oni nikako da dodju :|

Bice brate moj,mora i u nasoj veseloj zemlji da krene nabolje :D...

Posted

Pa fora je u tome sto ako podrzis i bendove koje ne slusas privatno daces organizatoru pare da dovede i neke gej bendove:)

Sustina!

Evo ti plus. :bigblue:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Svima je grand u glavi. Cela Batajnica slusa grand. Mozda nas 20 ne slusa to! Kad bude bilo samo 20 onih koji slusaju grand, tada ce biti pune sale za koncerte...

Nema GRAND nikakve veze s ovim... Alternativci, rokeri, hard&heavy likovi su ti još gori od njih pri pominjanju neke ekstremnije muzike. :) Ili ovi poput Hanley-a za nešto žešće i tvrđe od Metalike nisu i ne žele da čuju!

Ja mislim da su finansije ovde u pitanju,ne verujem da ljude bas toliko mrzi da idu na neki cert ili da im je samo draze da piju u parkovima...

Ma koliko god da nas bude (a nadam se da ce biti puno) ima da napravimo HaOs :D...

Slažem se, biće mala ali odabrana ekipa.:) Pare nisu problem, koncert je najavljen 3 meseca ranije, te pare možeš zaraditi za dan ili dva. Na primeru lokalanih blejača i parkdzija to ti je nekoliko dana ne izlaženja u grad i ne kupovina alkohola i cigara.

Sorry što se ponavljam, ali neverujem da u jednom milionskom gradu poput Beograda, ne računajući ostatak države ne može da se skupi 500 ljudi što slušaju tvrđi zvuk. I da 3 legendarna benda koja su u žanru od samog njegovog nastanka sviraju po nekim rupama pred 100-tinjak ljudi, zajedno sa padobrancima, obezbeđenjem, poslugom, i band Crew-om...

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Odatle da ce vecina njih koji furaju felix majice i klosare po parkovima ne zele da se odreknu par piva i pakle pljuga da bi otisli na koncert.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

to za neodlazenje na koncerte stoji, al mi niej jasto zasto .. sad kad svasta moze da se vidi uzivo, i kad do svacega moze da se dodje putem interneta...

PS: cuo sam od druga da je u HR otkazan i master termin, i ovo

e sa dne znam da li je to 100% ali se nadam da ce kod nas ipak biti certa

Posted

Odatle da ce vecina njih koji furaju felix majice i klosare po parkovima ne zele da se odreknu par piva i pakle pljuga da bi otisli na koncert.

254419_209003725807709_155387461169336_584537_2823273_n.jpg

PS: cuo sam od druga da je u HR otkazan i master termin, i ovo

Cela Massacre/Macabre/Master turneja je otkazana.

Posted

Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Ne moram da se pravdam sta slusam (metallicu sigurno ne), a ni koliko godina imam (uh, nekad sam bio mlad)...Nego dodje mi nekako krivo sto kasnimo toliko za svetom i sto, prakticno, nemamo skoro nikakav izbor kada su koncerti u pitanju. Ali, ko nam je kriv? Volim ja i hard rock i thrash metal, ali kad cu moci da vidim npr. Van Halen ili Exodus!? I jos jedna stvar koja nije nimalo bezznacajna. Naime, sve je to lepo kad neko spominje koliko je koncerata prosao, ali ne zaboravite da nismo svi iz prestonice, i da nije uvek lako organizovati se, uskladiti vreme sa poslom i ostalim obavezama, o porodici da i ne govorim, mada mene cerka vise razume kad su ove stvari u pitanju nego zena (al' i to je valjda normalno). I na kraju - treba to sve finansijski ispratiti. Zato, kad kazem Black Sabbath, to je nesto ce obeleziti ovu godinu, treba nam mnogo vise zvucnijih imena, to je moje misljenje!:da:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Јел може једно питање? Другар који је из Смедеревске Паланке пита да ли засигурно у петак креће продаја карата, пошто би већ тада дошао за БГ да узме? Па се трипује да се не испали.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...