Grob Bez Dna Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 fala onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Organizovan prevoz iz Novog Sada, cena 1000, fale jos jedno ili dva mesta a sve informacije na 064 1585 202 Minja Dundjerski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 D-day! Vidimo se veceras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Obracun kod krcme 'Gun' Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 DEHRISTIJANIZACIJA UZIVO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Negde nabasah na ovu setlistu: No Flesh Shall Be Spared Coronation of Our Domain Eve of the Apocalypse Decadence Within Remnants of Withered Decay Malevolent Creation Slaughter of Innocence Multiple Stab Wounds http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D1771FmfhsM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Čudna mi malo ova lista, kao da je '92... što ne smeta, ali opet bih da čujem The will to kill, Fine art of murder, United in hate i još kakve nove hitove. I samo osam pesama, pa to pola sata jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Moguce je da ce biti United Hate i Slaughter House,ali vidim da je najvise stvari sa prva dva... Posto sviraju 50 min,a setlista od ovih osam pesama traje krace,verovatno ce upasti jos 2-3 pesme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=48x-5HMh8m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Dzaba Krisiuni, dzaba Remainsi, kada niko ne moz' da unisti ovaj MALEVOLEEEEENT CREAAAAAAAAAATIOOOOOOOOON!!! :rockdevil: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 E svaka cast organizatorima za ovo, svaka vam dala. I mnogo mi je drago sto je bilo onoliko ljudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Malevolent>>>>>>>>>>>>>>Vital remains>Krisiun. Stara škola je jedina škola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Nek mi neko osvezi pamcenje. Jel bila Injected Sufferage. Bio sam totalno u transu. MONSTER! Malevolent objasnio kako se svira death metal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Hvala svima koji su dosli! Nit manjeg kluba, nit vise ljudi - nit bolje svirke! Ovaj broj ljudi koji je veceras ispostovao ova cetiri benda - daje mi motiv da sledeci put organizujem nesto jos bolje! Edited February 29, 2012 by [Nocturno] 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Asphyx jebo te bog! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Prvi bend - neinspirativno prangijanje, VR - jebanje svega živog. Možda i ne toliko dobra nastup, ali meni lično odlično bilo. Malevolent legenede i jebači. Posle njih mi je i bilo dosta, ne odgledah Krisiun, taman uvatio poslednji bas (živim u pički materini)... Svaka čast za organizaciju - i zbog toga što sam na ulazu podigao jeftiniju kartu i zbog poštovanja satnice. GUN je bio prepun, naravno nije to mnogo ljudi, ali ipak je lepo ovako... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Sve je rečeno. Vital dobar, ali nije to to. Nedostaju oni karakteristični blasfemični Suzukijevi skrimovi, a i gitarista se nije snašao par puta. No, solidno. I ne mogu jebeno da verujem da je debeli Lazaro skočio! MC potukao sve živo i mrtvo. Sadašnji VR im nije ni do kolena. Fantastična svirka. Krisiun smorio, na pola svirke sam otišao. Pola bend, pola bubanj. I iako sam došao premoren, proveo sam se neviđeno. Pohvala organizatoru/ima. I gde ste vi ljudi, jebote?! Ne videh nikog, sem Neše, ali je on pričao sa nekom lepojkom pa nisam hteo da ometam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 MC za nekoliko klasa najbolji. sve je bilo generalno pretiho, ja sam stajao ispred tonca sa grobom za vreme krisiuna i mogli smo opusteno da pricamo bez da se deremo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Da, zvuk ni na jednom bendu nije bio generalno zadovoljavajući, najbolji na Malevolentu jer im je muzika takva jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Ja sam se na vreme odselio iz Sarajevske u 43 pičke materine kad je otvoren jedini klub u kom se svira metal. Ne da se meni .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Gde si se preselio bre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Meni se čini da je zvuk najbolji bio na VR, nekako su starci posle bili dosta tihi. Grci uglavnom dosadni. Konačno događaj koji je popunio klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Hatesower propustih,al taman udjusmo pred namestanje za VR... I kako pokidase,bez toga da prizivam zelju za lajnapom sa Suzukijem odlicno je bilo,vokali su se slabije culi,al sve u svemu legende pokidase kratko ali slatko... LAZARO LEGENDA ! Ne samo sto je skocio medj publiku nego je i pricao tokom ostalih bendova opusteno sa ljudima,prisao da ga pitam za novi album a on mene pita "How do you say cheers in serbian",kakav lik ... NO ONE CAN DESTROY THIS MALEVOLENT CREATION ... Toliko od legendi,jest da sam najvise dosao zbog Vitala,AL SABISE SVE STO SE MOZE,PESME SVE KULTOVI,zvuk bio najbolji od svih bendova ,pamtice se ovo vecno ! Sta reci za Brazilsku bratsku hordu,dodjose i zavrsise The Great Execution,playista odlicna,rasturise sve,jos za bis JEBENA IN LEAGUE WITH SATAN,pa gde me nadjeeeee !!! Boze bar da cujem pesmu od jednog mi od omiljenih bendova uzivo bar i u Krisiunovoj nenadjebivoj egzekuciji ... Sto rece Alex ovo je jebeni underground i jebeni metal,tako i nek ostane ! Organizatoru svaka cast,samo tako nastavite ! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 vidim da nije bilo muskog druzenja (no hetero) tako da nisam mnogo propustio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Sem Malevolent liste sa prva dva albuma ekskluzivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts